- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Lakás kiadó, PH! kedvezmény van, 2-4 embernek, részletek
-
ben800
aktív tag
Valakinek nincs 8600gt szintjű vga-ja??
Physx-re kéne
Tudok érte adni ps2 játékokat,de kb 1% esélyem van hogy van itt olyan ember aki ps2 játékokat keress és van 8600gt-je -
pintyesz
senior tag
válasz Zoli1222 #38514 üzenetére
Én a parfumcenterből rendeltem többször is.
1db cucc esetén is ingyenes a kiszállítás és mindíg időben hozták a motyót,néha extrém időpontban is (este 8 után)
Ja és eredeti...Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
Rick4
félisten
válasz totya694 #38591 üzenetére
Ha meg most számolok, még ha a kolléga 3K-t adna a keretért, 7 lenne a vinyó, Esetleg alkuval 2.5 és 6.5. 11K alatt meg már van új 320-as.. Milyen drága boltba jársz vásárolni..
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SirRasor
addikt
Sárga (régi fajta) függvénytáblázatot valaki tudna adni fél évre? Tábla csokiban tudok alkudni
Make Love not war!
-
LÁZ
addikt
szeptemberi dolgozói bérletet keresek áron alul
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Jimmy8
senior tag
Másnál is szórakozott a kábelnet a mai napon (felsőváros), vagy a modemem kezd meghalni?
Ki szoktam kapcsolni (áramtalanítom) a kábelmodemet, és bekapcsoláskor a szokásos 10mp helyett 5-10 perc mire csatlakozik (Motorola modem, 4zöld és egy sárga LED-nek kell világítania a csatlakozás során, az "online" zöld LED-nél állt meg a folyamat, és itt szórakozott percekig.)
-
őstag
Hali
Valakinek egy LC Power mobil rack esetleg(boba garis) a benne lévő 160Gb-os SATA-s HDD-vel együtt???Üdv:Attila
-
r0by
addikt
Még mindig keresek notiba egy db DDR2-es 2GB-os memória modult. Nem baj, ha 800Mhz-es, sőt!
És még mindig van nálam kettő darab 512MB-os DDR2-es, 667 MHz-es, tehát PC5300-as modul eladó:
- Hynix HYMP564S64BP6-Y5 AB
- a másik pedig egy Nanya NT512T64UH8B0FN-3c -
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #38549 üzenetére
Mennyiért érdekel? Utánanézek addig.
2025 - a szólásszabadság halála
-
ALI_G
veterán
Üdv, keresek olcsó használt TFT monitort. Lehetőleg privátba. köszi.
-
bolcsodal
addikt
válasz adamik22 #38569 üzenetére
Vagy 3 éven keresztül használtam. Ennek megfelelően lekopott a festék róla ott, ahol a kezem hozzáért. Sötétben szép pirosan világít foltokban...megvilágítja az egérpadot. Amúgy hibátlanul működik kétgörgős, 4 gombos.
A drivere eredeti Floppy lemezen várja, hogy telepítsd.
Egy ananászos Tibi csokiért a tied!
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
kalapos
tag
Sziasztok!
Keresek sürge Wi-Fi kártyát vagy USB-s stick-et.
Privit kérek, ha valakinek van!
Inviziböl Dzsizusz
-
adamik22
csendes tag
thx a linkeket amúgy csak s.o.s. be gondoltam egyet igy hirtelen azért kérdeztem nincs e valakinek eladó vagy esetleg itt Szegeden egy olcsó bolt mert az enyém elhalálozott és ez az ősrégi golyós nem az igazi
-
bolcsodal
addikt
válasz adamik22 #38561 üzenetére
Nekem van egy szarráhasznált A4 Tech. PS2-es. De lehet ingyen sem vinnéd el...
(#38565) Rick4: Ez az amikor az igények találkoznak a kínálattal. Naná, hogy én is Razer-t vettem volna, de végül egy A4 Tech X750 lézeres jutott harmadáron...
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
adamik22
csendes tag
üdv!
van valakinek eladó optikai egere? vagy hol lehet kapni jóárasítva?? -
Zoli1222
addikt
válasz ErőVarázsló #38557 üzenetére
Ha végre kiderül, h mivel van gond, sztem rammal tudok majd szolgálni, mert tuti eladok mindent.
-
Szemi82
tag
Meg kéne vennetek ezt !
-
pmheros
őstag
válasz ErőVarázsló #38555 üzenetére
magának milyen nincsen ?
igazán adhatnál neki lapot isnem vagyok tökéletes
-
Zoli1222
addikt
válasz ErőVarázsló #38553 üzenetére
Hogy tetszik mondani?
Ha a vga-val se lesz probléma, akkor csak az alaplap maradhat a hiba forrása.
Tápot visszavigyem boba-hoz, vagy vigyem el hozzád? -
proper
őstag
Vodafonos Huawei k3565 HSPA modem
Valakit érdekel?
független[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Vodafonos Huawei E220 HSPA modem
Valakit érdekel?
2025 - a szólásszabadság halála
-
Szemes0822
csendes tag
Üdv. mindenkinek.
Van egy [ilyen] eladó hangrendszerem.Az árak nem tartalmazzák a szállítás költségét! Gyenge elméjűek és olvasni nem tudók kíméljenek!
-
rt06
veterán
Hi!
ha esetleg van koztetek (vagy ismertek) alberletet kereso egyetemista/foiskolas diak(ot), nezzetek be ide (vagy adjatok tovabb)
koszonom
Udv: VladimirR
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
kangool
tag
WD TV HD eladó, új, 2 év garanciával, akár névre szóló számlával, 23.500.-
SkyDigital Venice V13 HD eladó, új, torrentklienses média lejátszó, garanciával, akár névre szóló számlával, 33.500.- -
LÁZ
addikt
Kedd esti, vagy szerda délelőtti fuvart keresek Pestre
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Rick4
félisten
Érdemes elmenni. Pénzt ne vigyél, igaz, jó cuccok vannak jó áron, de érdekesen számolnak az eredeti meg az általuk kiírt árral, pl lg50ps8000-es plazmaTV szerintük 389900 helyett 209900, holott máshol 234 ezres... Felírod ami tetszik, otthon meg megnézed a neten hogy máshol mennyi: [link]
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ALI_G
veterán
Kálvária és Vásárhelyi sarkán az outlet-ben volt már valaki? Érdemes kinézni? ja meg mi is a neve a boltnak?
-
userZ
aktív tag
-
boba6
senior tag
akkor légyszíves publikussá tenni az 5490-es helyet ahol számlával és 5 év garival ennyi és akkor én is onnan veszem ezentúl
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Kombat
őstag
Hali!
Tudja valaki, hogy hol kaphatok Szegeden, jó minőségű lábast/fazekat nem horror áron?
Gondolom valami konyhaboltot vagy ilyesmit kellene keresnem...
[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
Én pedig olcsó és persze jó festék keverőt keresnék. Kellene kikeverni az autóhoz kb 1dl-nyi festéket. Hol érdemes?
-
Inv1sus
addikt
Nemrég fogorvosra kaptam pár jó kis tippet, most szeretnék olcsó kulcsmásoló helyekre Már ha valakinek van és megossza velem, akkor azt nagyon szépen megköszönöm
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
userZ
aktív tag
Stop the Earth, I want to get off!
-
Zoli1222
addikt
Vki rendelt már a parfumorigo-ból? Az eredeti, valóban eredeti volna?
-
Rick4
félisten
válasz ErőVarázsló #38494 üzenetére
Az, hogy 5K körül, pontosan mit jelent? Asszem holnap veszek én is egy 543-ast...
-
őstag
Valaki nem megy véletlen Szobra???Egy 52kg-os tápot kellene elvinni
Üdv:Attila
-
rptr
tag
Sokan mondtak mostanaban (es latom is az utakon), hogy barmely egyiranyuba behajthat (forgalommal szemben) a bringas, pedig nem, itt egy kis anyazas errol:
[link] -
WindyJoe
aktív tag
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
proper
őstag
M2 Micro kártya valakinek?
2gb 1500.-
4gb 3000.-egyben 4000.- + 64mb ajándék
-
(Bundás)
addikt
ismét keresek egy irodai gépet (monitor, bill., egér nélkül) 478-462-es platformtól felfele, 512-1GB körüli memóriával, cd-íróval, normális táppal, 40-80 GB közti merevlemezzel.
Aktív témák
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Crypto Trade
- Tesla topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Disney+
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest