Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fujifilm X
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
Tamás24 #44229 üzenetére
Volántelep mellett próbálkozz, ott van egy színesfémes, ha ott nem tudnak, akkor passz.
MOD: (Vásárhelyi Pál, körforgalom, benzinkúttal kb szemben.)
(Legalábbis egy 8 éve még ott volt... (: )
(Az új rendőrség mellett is van egy, de sztem ott csak egybe lap van (1,25×2,5m kb... (: ))Rossz penyója senkinek sincs? ):
Különtápos USB hubja se? -
Rick4
félisten
válasz
Tamás24 #37686 üzenetére
Saját eset miatt valószínűsítem, IBM thinkpad R40-nél szériahiba volt, ott amiatt jött elő a hiba, hogy rendszerint az alsó szélénél emelte fel a tulaj a kinyitott notit, és ezzel pont a déli hídnál feszegette az alaplapot. Az esetek 50%-ában szerencse kérdése hogy javítható-e, a másik 50%-ban pedig nem javítható...
-
SirRasor
addikt
válasz
Tamás24 #31442 üzenetére
Amúgy minél idősebb vagyok (vagy talán minél többet töltöttem le
), annál kevesebb szabad helyre van szükségem, mert egyre jobban megnézem, hogy mit érdemes leszedni, és semmit se rakok el, miután megnéztem. Lehet elég volna egy 128 GB-os SSD is, és akkor 1-2 éven belül tudnék is váltani.
-
azbest
félisten
válasz
Tamás24 #31323 üzenetére
Már elfelejtettétek, hogy működnek a phenom előtti amd procik?
Ott a proci órajeléből osztották le a ram órajelet úgy, hogy a szabványos sebességet ne haladja meg. Így volt olyan proci amivel a 800-as ram csak 700 valamennyivel ment.
A phenomnál tértek át arra, hogy az alap (200-as) órajelből generálják a ram sebességét, ezzel megszűnt az előbb említett jellegzetesség. Hátrányként lehetne említeni, hogy így a ram sebességét nem veszi vissza alacsony órajelre, amikor a proci alacson sebességen jár, míg a régi prociknál az is lecsökkent olyankor.
-
válasz
Tamás24 #31330 üzenetére
Te lenyelted???
(nem csodálkozok,hogy rosszul lettél tőle)
Viccet félre téve.Nos ezeknek az energia takarékos vackoknak hasonlít az elektronikája a kapcsoló üzemű tápokhoz.Csak ezeknél a vackoknál a hulladék alkatrészeket használják el és ebből adódik,hogy az egyik energia takarékos fénycső nem bántja a szemedet a másik meg olyan mint a könnygáz(felkapcsolod és már folyik is a könnyed)
Ahány fénycső annyi frekvencia és annyi nem várt mellék hatás fordulhat elő. -
-
-
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
Tamás24 #29854 üzenetére
DDR2-ből a legsilányabb is 10k fölött van, amit vettem pár hónapja 2x2GB BD-t, most éppen a duplájába kerül.
szerk: nekem es2l van, sok 5200-t és 3200-t 4G fölött lehet benne hajtani stabilan
Rhino666 : Hehe, ez jó vicc
Egy ilyen GB g31 lapban majdnem annyi tuninglehetőség van mint a nagyokban, kevesebb FSB-t tud, de qrva stabilak. Az enyém újan 10.7k most ahol vettem, dual-bios, alc883, valós pcie_x16, hd4830 is volt benne, most épp hd4670...olyan még nem volt, hogy cmosresethez kellett volna nyúlnom...
-
Tottu
senior tag
válasz
Tamás24 #29848 üzenetére
Most állok monitor csere előtt és nem tudom, hogy vegyek-e egy kicsi, olcsó 17" - 19" -es TFT -t vagy egy normális Full HD-s monitort. Jelenleg ez a BenQ monitor nagyon elnyerte a tetszésem...
Meg abban is reménykedek, hogy jön a karácsony és olcsóbban fogják majd adni a Full HD-s monitorokat. -
-
pschio
őstag
válasz
Tamás24 #26829 üzenetére
amikor így cseréltem egy 120-as maxtor vinyot, nekem kellett állni a postaköltséget. viszont cserébe 160-ast kaptam vissza. mert 120-as nem volt
külön dicséret a maxtornak, hogy volt budapesti címük. és oda is küldhettem. aztán 1 hónapon belül már küldték is az újat azt hiszem Hollandiából. (vagy Norvégiából?)
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
Tamás24 #26829 üzenetére
Sztem ezt hívják szopónak... (:
Ha ilyen egyszerű lenne visszaküldeni, akkor mindenki a gyártótól, meg gari nélküli féláron árusítóktól venne winyót.
Másrészt, ha egy küldetésen lévő űrhajós mp3 lejátszója elromlik, akkor a gyártó ingyen és bérmentve azonnal kicseréli, beleértve a szállítási költséget is? -
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz
Tamás24 #26086 üzenetére
nem tudom, ezt a t-com haverom mondta ha az elektromos hálozat rossz akkor a modem sem megyy majd rendesen....
aki előttem lakott itt mondta hogx a filterrel stabbilabb volt mióta át kábelezték ami a valoságban is jelentkezett (napi 10h netmentes időről 2re csökkent)
routerek amikkel teszteltem:
TPLINK: 5napja van net 200m lefedettség, unicast mellett
DLINK: 3.4óránként szakad és nem kért új IP-t
USRobotics: atom stabbil volt aztán 2nap után leszakdt utána félnapig nem volt net
MSI: MSI stabbil volt ADSL-en de utána kábeleln nem bírta 1nap 10 szakadás 1h net 0.5h íma
ASUS: hát ez leszerepelt netre nem tudtam rábírnierősítő hagyományos kábeltévés zajszűrős kimenettel lett véve így a kábel végénél sincs gonda jel erősségel
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz
Tamás24 #26082 üzenetére
http://hardverapro.hu/tag/szurmais.html bár tvnetworknél de ezzel foglalkozik
THG540-nel nekem hasonló problémáim voltak
egyszűrő és erősítő megoldotarouterből tplinket raktam az lefedi a házat is
a konektor is fontos hogy zajszűrt legyen!!!
üdv
karesz -
macilaci78
nagyúr
válasz
Tamás24 #22116 üzenetére
A Kálvária sgt, Nagy krt sarkánál a Military Shop mellett van egy műanyaghegesztő. Egy nő dolgozik ott, mindenféle okosságokat csinál a kézi mixergép fogaskerekeitől kezdve a műanyag lökhárítókig. Megérné megkérdezni, hogy vállal-e ilyesmit is. Én egy törött lámpatestet vittem hozzá egy Kia Rio-ból, még a fényszóróemelő motor bakját is visszarakta úgy, hogy csak utána kellett állítani.
-
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
Tamás24 #22119 üzenetére
Ki lehet szerelni a laptop hűtőből is a ventilapátot...
Azt is ugyan olyan kis műanyag gyűrű fogja mint a többi ventin.
Én is inkább kifúrnám, mint 5k-ért vegyek egy ilyen kis vackot... (:
Amúgy nem is kell azt annyira fúrkálni, meleg szöggel körbe olvasztod azt kész, vagy szikével próváld meg körbevágni.
A képen úgy néz ki, mintha az csak egy dugó lenne, belűről nem próbáltad meg kilökni?
Mod: Azt a SUNON-os cimkét kell leszedni, és alatta van a gyűrű -
-
-
-
-
-
-
Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Marathon (2025)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- További aktív témák...
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest