Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
szabonagyur #71864 üzenetére
Az eszközt aláírom.
Viszont ezt a munkaidőmet beleszámolom dolgot sosem értettem.
Egyrészt, ez akkor igaz csak, ha amúgy a munkaidőd helyett csinálod ezt és a teszem azt olajcserére elhasznált 1 órában helyette dolgozhatnál és azalatt az 1 óra alatt több pénzt termelnél. Ez max vállalkozókra igaz általánosságban, ott sem minden munkakörben.Vicces az, amikor sima beosztottak a munkaidejüket számolgatják tevékenységekre, miközben 8-17-ig, dolgoznak és a hétvégi 1 órás tevékenység el nem végzését azzal indokolják, hogy nem éri meg, ha a munkaidőmet számolom...
Félre ne érts, mindenki úgy csinálja, vagy csináltatja meg az ilyen karbantartásokat, ahogy akarja, meg ahogy neki jólesik, csak azért szólaltam fel, mert elég gyakran munkaidővel példáznak olyan emberek, akik amúgy akkor nem is dolgoznának amikorra ráhúzzák az adott tevékenységükre, hogy áááhhhh a munkaidőmet is számolni kell.
Eleve van aki -pl én is- az ilyen karbantartásokra nem munkaként tekint, hanem hobbi, kikapcsolódás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- E-roller topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest