- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Gyöször #50367 üzenetére
Életemben nem, az első excide akkum ezért is ment tönkre, mert "gondozásmentes" volt. 2 cella szárazon küzdött a BP-i ridegtartásban, de a régi kocsiban még a hűtővizet sem mértem meg soha, ha kásásodott ráöntöttem egy flakon -72fokosat aztán majd a vízpumpa elkeveri. Volt két refaktométerem, mindkettő eltört, az első már amikor hazaértem vele a boltból, akkor elrepedt, első használatnál meleg volt még picit a víz, elpattant, a második az első használatot sértetlenül megúszta, majd a második alkalommal már törötten jött elő a szekrényből... na ekkor döntöttem el h erre pont nincsen szükség. A régi kocsinál mindig kiszívtam úgy 8-12 dl-t a kiegyenlítőből és felöntöttem készre kevert -37fokossal, minden télen a benzinkúton megmérettem a fickóval egy százasért.
Akkut sosem töltök, kukázom őket. Azért tölti az autó is, ha nem tudja feltölteni akkor vagy veszek egy új generátort, vagy egy új akkut. Minden akkucserénél megmérem a töltőfeszt alapjáraton meg emelve is és annyi. 5 évet ridegtartásban is kiszolgálnak nálam az akkuk, ha leszívná valami egy hét alatt, akkor morcos lennék."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Diablo 3
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Eureka Mignon Specialita 17NX
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN