Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Én a csajom (feleségem) izzítottam a témára, saját nevem nem adom ehhez. Nem mondom, vannak hasznos emberek is hasznos hsz-al, kaptam már segítséget onnan, de az ilyen önjelölt hittérítők kiakasztanak.
(#32610) Kornel
Persze-persze, de amíg nem biztos, ne terjesszünk már hülyeséget. Majd ha a váltók tömegesen fognak behalni. Vagy az említett másik út, el kell vinni a mintát bevizsgáltatni.
Egyébként követem az indexen a volt jelölt, vagy csak a szimplán érdekes autós topikokat, Astra K ott sem fenékig tejfel az élet, Kodiaq szintén bosszantó hibákkal, Renault Kadjar szintén. Egyedül talán a Prius mentes ettől, de azok fanatikusok, náluk a elpukkanó inverter gyári fícsör
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mazda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- Garmin topik
- Futás, futópályák
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest