Hirdetés
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Autós kamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Igen nem mai gép már kb 10 éves I3-as konfig, egyedül a videokártya az, amit cseréltem benne tavaly. A videokártya egy Radeon RX 550, amdgpu illesztőprogrammal a yast szerint, tehát a nyílt forrású, ha jól tudom.
Az eseménynaplóban egyedül a sok bejegyzés között két dolgot találtam ami ismétlődött, bár okosabb nem lettem tőle, és lehet érdektelen is:localhost kwin_x11[1822]: QPainter::begin: Paint device returned engine == 0, type: 2
localhost kwin_x11[1822]: QPainter::end: Painter not active, aborted
localhost kwin_x11[1822]: qt.qpa.xcb: QXcbConnection: XCB error: 2 (BadValue), sequence: 19764, resource id: 0, major code: 53 (CreatePixmap), minor code: 0
localhost kwin_x11[1822]: qt.qpa.xcb: QXcbConnection: XCB error: 9 (BadDrawable), sequence: 19765, resource id: 48554164, major code: 55 (CreateGC), minor code: 0
localhost kwin_x11[1822]: qt.qpa.xcb: QXcbConnection: XCB error: 9 (BadDrawable), sequence: 19766, resource id: 48554164, major code: 72 (PutImage), minor code: 0Az egér se semmi extra amúgy egy mezei Xiaomi BT/vezetéknélküli egér, nem hiszem hogy ha ez nem megy attól meg kéne akadjon szerintem, de azt megpróbálom, hogy kihúzom a BT adaptert a gépemből, és használom sima vezetéknélküli egérként pár napig, meglátjuk változik-e valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest