Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BigManus
    addikt

Mondjuk az sem segít. hogy alapból nincs live üzemmód

De van, vagy csak tévedek? Te is azt linkelted, és már 42.x-nél is tudtam live-ban próbálgatni, ha jól emlékszem.

és az [oldaluk]on található bittorrent linkje hibát ad a torrent programban: torrent not found

Érdekes, szerintem ez a torrent program hibája lesz. Nálam a Deluge simán beolvasta a 15.2 Live KDE ISO torrentet, mi több, még azt is észrevette, hogy a fájlt már korábban letöltöttem (későn jutott eszembe a torrent).

(#4081) laca026
    A fórum és a wiki nagyon jók, meg általánosságban véve nagyon jó a SUSE és a Red Hat disztrók dokumentációja.

Szerintem a magyar linuxos/unix portálok hibája csak ugyan az, ami a nemzetközieké is: rendre elkezdődik a hitvita, a megmondóemberek mindenkit lehülyéznek és megmérgezik a légkört. Én nagyon szomorúnak tartom, hogy mennyire arrogáns és lekezelő rengeteg linuxos szaki stílusa. Pedig ők tudnának a legtöbbet segíteni a kezdőknek is, és ők tudnák a legjobban megértetni velük a rendszer előnyeit is. Csak az a fránya hangnem... :(

Igen, ezeket a "trollokat" kellene kiszűrni... Segíteni nem tudnak (vagy nem akarnak) viszont riasztják a többieket.
    A dokumentáció tényleg korrekt, sok infó benne van, csak sokan lusták olvasni kicsit.
    A hangnem kérdés...
    Teljesen igazat adok, rengeteg a flegma hozzáállás, egymásnak állítanak fel "szabályokat" ha nem az ő szájízük szerint kérdeznek, már állnak is át flegma üzemmódba.
    Pedig pont ez nem jó, főleg egy olyan "újoncnak" aki legalább odáig eljutott, hogy hajlandó kipróbálni valami mást. El kellene fogadni, hogy az újak a next-next-finis illetve a dupla kattintásos install világából érkeznek, rá kell vezetni őket a dologra, nem elriasztani a Linux világától...

Új hozzászólás Aktív témák