Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Sziasztok!
A snappernek meglehet mondani, hogy legfeljebb hány darab snapshotot tartson meg? Mert nem túl rég a rendszer kivágott azzal a felkiáltással, hogy betelt a root, miközben 2 hete sincs, hogy újraraktam a gépet.
A rootnak 190GiB helyet hagytam, ~1,5GiB UEFI és 32GiB swap mellett. Borzasztóan nehezen tudom elhinni, hogy ez betelt volna. Pláne, mivel a home meg egy másik, 525GB-os SSD-n van.
Szóval így csak arra tudok gondolni, hogy vagy a snapper pakolta tele a napokban a sok frissítés miatt, vagy a rendszer nem kezeli jól az NVMe-t és ez így bukik ki (de ez utóbbit azért elég nehézkesen hiszem el).
Annyit érdemes tudni, hogy a root nincs kímélve. Telepítve van rengeteg texlive csomag, meg sdk-k. Így gondolom nem kell sok snapshot ahhoz, hogy a 190GiB szűkössé váljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest