Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. 11.3 X86_64-et használok, nvidia videókártyával. (GT240) Felraktam hozzá a drivert innen. Megy is jól, compiz is működik szépen, viszont van egy kis baja. Az a hibajelenség, hogy ha van pl egy menü, és azon végighúzom az egeret, elvileg az aktuális menüpontot kivastagítja. Na, itt mindegyiket. (Szóval nem csak az aktuálisat, hanem amin már volt az egér, az nem áll vissza normálba, hanem úgy marad.) Vagy pl ha terminál emulátorban csinálok valamit, nem frissíti a sorokat, csak ha kijelölöm őket egérrel, vagy megmozdítom az ablakot. De most, hogy írok a fórumra, itt is van kb 3 kurzor egyszerre, meg ha leírok valamit, és kitörlöm sokszor csak akkor változik a szöveg, ha a helyére írok valamit. Netezéskor, beírok egy címet, betölti az oldalt, de én még mindig a régi oldalt látom, ahol korábban voltam, csak ha egérrel átmegyek a böngészőn, akkor ott mutatja az új oldalt, ahol volt már az egér. Mit lehet ezzel tenni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Motoros topic
- VoLTE/VoWiFi
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP omen 17-w131ng bontva
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest