Hirdetés
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom egy decken, de mivel nem tudom előre mennyit használnám, így kezdésnek lehet itt az hardverapron vennék egy LCD-t. Aki OLEDre váltott, megérte az upgrade?
Főleg a halkabb hűtés és jobb akku tetszene abban, de igazából ahova vinném ott úgyis nálam van a powerbank, szóval lehet nem éri meg kizárólag a kijelző miatt majdnem dupla annyiért az OLED újonnan.
Elég nagy backlogom van régebbi cuccokkal, úgyhogy nem is biztos hogy játszanék friss AAA játékokkal.
Tudom ez jóval nagyobb, de kicsit a PSP vibe hiányzik régről, azt nagyon szerettem
Egyszer régebben megpróbáltam egy inteles tablettel (amit beraktam egy kontrollerbe) felidézni, de az nem jött be, nagyon hiányzott egy touchpad (a virtuális meg sok helyet elvett), így pl az ally kiesik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robot fűnyírók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Hardcore café
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- HP Elitebook 845 G7 (AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6 mag 12 szál, 14" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 5 - 14" - Ryzen 5 pro 7535U, 16GB ddr5, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2