Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Én ezt kívülről nem így látom
A Deck bele van szorulva a 30fps/low-med/720-800p-be. Ez szerintem messze van attól, hogy minden tökéletesen fut rajta. Nem szégyen ez, ennyit tud a hardver (emlékezzünk csak a Starfieldre, vagy a BG3-rá). Az tény, hogy jól választottak akksit a procihoz, meg szerintem a procit is jól rakták össze, egyensúlyban van a CPU és a GPU benne, ritkán eszik el egymás elől a teljesítményt.
A Windows meg egyéni ízlés kérdése, ha mennének a Decken a Gamepass Ultimate játékai helyből, nem streamelve, az nekem pl. sokat megérne.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Life is Strange: Reunion - Íme a végleges gépigény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP Elitebook 840 8 G1i ÚJ, GARANCIÁLIS!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Deck bele van szorulva a 30fps/low-med/720-800p-be. Ez szerintem messze van attól, hogy minden tökéletesen fut rajta. Nem szégyen ez, ennyit tud a hardver (emlékezzünk csak a Starfieldre, vagy a BG3-rá). Az tény, hogy jól választottak akksit a procihoz, meg szerintem a procit is jól rakták össze, egyensúlyban van a CPU és a GPU benne, ritkán eszik el egymás elől a teljesítményt.
Cucuska2