- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabeunit
tag
Sosem vásároltam máshonnan a SD-hez, csak is steamen, így amit írok nem saját tapasztalat.
Lehet venni más árúházból is játékot, rá lehet rakni, hogy a steam játékmódban "natív"-nak tűnjön. (Nem tudom ez mennyire egyszerű, és hogy kezeli a frissítéseket, és hogy az a verzió mennyire van optimalizálva SD-re. )
Amit viszont olvastam, hogy ezekkel a verziókkal az a baj, hogy ún. shader-eket tölt le baromi sokszor az SD a hivatalos steames játékokhoz, ami által gyorsabb a játék.
Ezeket a nem steam-es áruházak nem teszik meg, így az a játék kevésbé lesznek optimalizálva.
Ha már megvan, ne vedd meg újra, de új vásárlása esetén és javaslom, hogy a ha hosszú távon akarod használni a SD-et, akkor köteleződj el a steam mellett, itt is vannak nagy akciók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7440: i5-1335U/16GB /1TB SSD/14" FHD+,IPS,Matt/Win11 Pro
- ASUS ROG Strix SCAR 18 (RTX 4090) Kiváló állapot Garancia 2026 novemberéig
- Lenovo ThinkPad T14 Gen3:i5-1245U/16GB/256GB NVMe SSD/14"WUXGA,IPS,Matt/Win 11Pro
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- MacBook Pro 13" M1 16GB / 256GB OpenClaw agenthez, Mac Mini helyett
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2