Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 30z.Samu

titán

Beírtam az Xbox topikba ugyan, de mivel valamennyire ezt a szegmenset is érintette a szösszenet, bemásolom ide is. :B

A hét folyamán kipróbáltam mind a Geforce Now mind a 3 csomagját. A legnagyobb csomag ugyan a legfullosabb minden téren, de valahogy a Priority-t mégis jóval stabilabbnak éreztem minden téren. A gép alatta nyilván nem olyan bika, meg nincs HDR (mondjuk ezen meglepődtem, mert RTX pedig van, na mindegy), de maga a kapcsolat mégis stabilabb és fluidabb-nak hat mint amikor RTX 4080-as gépet bérelsz. Pedig próbáltam mindenhogy, csak 60fps, levettem 1080-ra a felbontást stb. Valahogy nem volt az igazi. A Proarity meg tök jól működik, Steam Deck-en pedig tökéletes, beállítasz neki egy 900p-s felbontást és tű éles a kép. Gépen pedig nyilván 1080p, nem néz ki az sem sz@rul. Viszont ha először indítasz el egy játékot, a Priority-n valamiért rohadt lassan indul be. Ha másodjára indítod el, akkor már lényegesen gyorsabb.
    Ja még egy érdekesség, RTX 4080-as csomagban a Forza Motorsport minden beállításon dadogott, mint az állat, holott a képkockát stabilnak mutatta, tudom ilyen a PC port, nem a legjobb. De Priority-n sokkal stabilbban fut, ritkábban dadog be.

Új hozzászólás Aktív témák