Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoltanIgor
aktív tag
[Kingdoms of the Dump]
Ez jónak tűnik, pedig egy ideje már nem vagyok nagy JRPG és turn based fan, de mintha Deckre találták volna ki, érdemes figyelni rá, jó art style, tetszetős design, jók a visszajelzések is, még nem verified, remélük az lesz -
VoltanIgor
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy sokkal kevésbé idegtépő, mint az első. Mindkettőt szeretem, az első résznek a bevezetője, az valami annyira megható, hogy tényleg könnyeztem rajta, de most utazni fogok, és lesz kis időm nyugodtan játszani, tehát egyértelmű, hogy a másodikat tettem fel a Deckre. Örülök, hogy megerősítetted, hogy az is remekül fut

-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Nathan0909
üzenetére
Megvan egy ideje már nekem is, nagyon szeretem az Another World, Heart of Darkness, Limbo, Inside féle dolgokat, úgyhogy igazi csemegének tartogattam, most megyek szabira, szóval sort kerítek rá végre

-
VoltanIgor
aktív tag
Igen, abszolút preferencia kérdése, én sem viszem általában sehová, de az indie cuccokat egyre inkább ezen tolom, amióta megvan. Helyén kell kezelni, ezzel nem fogod játszani a nagy AAA címeket az elmúlt 1-2 évből, nem arra való. Hozzá kell tennem, hogy pl. egy Cyberpunkból is ki lehet hozni teljesen vállalható kinézetet, jó, stabil FPS-sel. Eleve egy ilyen pici kijelzőn egy 30 fps is sokkal kevésbé zavaró, mint monitoron, vagy tévén.
Viszont számomra a handheld élmény abszolút eladja, valahányszor kezembe veszem, kicsit úgy érzem magam, mint egy gyerek, aki kapott egy kis játékidőt lecke után
Az Oled kijelző pedig gyönyörű.Nem az a cucc, amit napi szinten viszel a bkv-n, de pl. időnként járok üzleti utakra, és olyankor nagyon jó, és otthon is zseniális kanapézni vele. Én monitoros csávó vagyok, a gép előtt szoktam ülni, ha játszok, PS5-tel is, nekem nem fles tv előtt játszani, ezzel viszont egész más élmény, csak a helyén kell kezelni. Egyik legjobb tech vételem eddig ever.
Ja, hozzátenném, hogy ha van az egész mögött egy combosabb Steam könyvtár, akkor végképp zseniális, mert régebbi dolgokat előkaparva egészen új élmént ad, backlog pótlásra is tökéletes.
-
VoltanIgor
aktív tag
AMúgy azt be lehet állítani valahogy, hogy csak akkor fissítse az oprendszert, amikor én szeretném? Mert amikor nagyritkán fullra kikapcsolom a gépet (esetleg teljesen lemerül sleep módban), akkor bekapcskor azonnal frissít, és ezt mondjuk szeretném elkerülni az ilyen balul sikerült update-eknél. Valahogy van rá mód?
-
VoltanIgor
aktív tag
Nézd, Oled-em ezen kívül nekem sincs, de ha csak ez a cél, akkor sztem ne egy pxcsányi kijelzőn teszteld le

Hasonlóan vagyok én is, nekem viszonylag erős PC-m van, az az abszolút fő platform, plusz van PS5 is - monitorra kötve mindkettő.
Hirtelen felindulásból vettem meg a Decket, mondván, hogy ha nem, akkor max. visszaküldöm. De igazából mondhatni, hogy beleszerettem, mert egy zseniális cucc, backup platformnak főleg. A nagy, AAA játékokat nem ezen kell játszani, bár pl. a Cyberpunk és a RDR2, Elden Ring is teljesen vállalható, a handheld élmény zseniális, lassan egy éve megvan, és mindig úgy veszem a kezembe, mint egy gyerek, aki végre kap egy kis játékidőt - abszolút visszahozza azt a feelinget, amit már régen éreztem játék közben. Kevésbé éhes, indie címeknél pedig egyenesen zseniális. Ha a keretbe belefér, nem fogod megbánni, az biztos, főleg ha combosabb Steam könyvtár van a háta mögött.
-
VoltanIgor
aktív tag
Igen, az LCD nem tud 90 hz-t. Ahogy alább is írták, sokkal több az üzemidő, és a hűtés is jobb, de legalábbis halkabb.
Harverigényesebb játékoknál személyre lehet szabni dolgokat, korlátozni lehet a max. FPS-t, ami nagyon hasznos tud lenni, pl. Elden Ringnél nekem sokkal jobb, ha belövöm 30 fps-re, és azt tarja stabilan, nem ugrál a frame rate, egyrészt jó a fogyasztásnak is, másrészt ilyen kicsi képernyőn az alacsonyabb fps messze nem olyan zavaró, mint monitoron, tv-n. (ez persze megvan az LCD verzánál is, úgy tudom.) A max fogyasztást is korlátozhatod.
Indie címeknél pedig egészen gyönyörű az Oled screen 90 frame-el, zseniális!
-
VoltanIgor
aktív tag
Nos, nekem nem volt LCD-m, csak Oled-em van, szóval pusztán a képminőség összehasonlítását olyanra bíznám, akinek mindkettő volt - de gyönyörű képe van, azt elmondhatom.
Ezen felül vannak azért egyéb pozitívumok, jobb üzemidő, sok esetben picivel gyorsabb, egy hangyányival nagyobb a képernyő hasznos felülete az Oled-nek, és 90 hz-et is tud a kijelző, ami a kevésbé vasigényes játékoknál nagyon faja, sima látvány.
Új deck még nincs bejelentve, tavaly azt nyilatkozta a Valve, hogy nem sietnek vele, szóval idén szvsz biztos nem, max. jövőre várható az új.
-
VoltanIgor
aktív tag
Ez a 3.6.19-es OS verzió stabil és jó nálatok? Csak mert lehet olvasni jópár esetről, hogy több játék rosszabbul fut ezzel a verzióval, mint a régebbiekkel.
Itt mik a tapasztalatok? Érdemes frissíteni? OLED gépem van -
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Nathan0909
üzenetére
Én szeretem szagolgatni, még nem kábultam be tőle

-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
c64fanhun
üzenetére
Minek kéne? Rendesen meg van ez tervezve, a hőfokok egy jól összerakott pc-hez képest talán szokatlanul magasak, de ez a cucc erre készült, teljesen rendben van. Különben is, mobil cuccra külső hűtő? Minek?
Ha nagyon aggasztanak a hőfokok, beállításokkal rengeteg lehetőséged van lejjebb vinni, minimális kompromisszumokkal.
-
VoltanIgor
aktív tag
Kis segítséget kérnék. Sikerült működésre bírnom a PS5 streamet Chiaki4Deck -kel. A gond az, hogy szinte mindig iszonyat módon lagol, beszaggat, néha meg is áll másodpercekre a stream. Időnként, fél-egy percig teljesen jól megy, aztán megint szaggatni kezd.
Steam-es pc streammel nem volt még ilyen problémám.
Tudnátok segíteni? Köszi előre is!
-
VoltanIgor
aktív tag
Sziasztok! Bejelentkezek én is egy friss OLED 1tb-s kütyüvel. Ha nem gond, bizonyára foglak zaklatni benneteket mindenféle kérdéssel - emulátorok, PS5 streaming, stb.
De egyelőre csak az Elden Ringet, meg Dave the Divert nyomom rajta, eddig valami betojás az egész, nagyon bejön!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Cucuska2