Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
"idén"

-
KISDUCK
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Miket tapasztaltál? Gondolkodok, hogy meglepem magam valamivel és célkeresztbe került a BG3 is.
-
KISDUCK
addikt
válasz
d3tox1c
üzenetére
Hát erről nem tudok nyilatkozni, ebből a kategóriából csak a tiny tina-t probaltam ki és az jónak tűnt.
Youtube-on körül tudsz nézni mert rengeteg játéktesztes videót raknak fel és ha nem dugták töltőre akkor a teljes fogyasztás látható amivel lehet kalkulálni üzemidőt is. -
KISDUCK
addikt
válasz
d3tox1c
üzenetére
Amihez van steam workshop annál könnyű a modolás, a többi gondolom olyan nehéz lehet mint pc-n és desktop módban kell megoldani a modolast és magyarítást.
Tört játékról nem tudok nyilatkozni, de pl.: a gog-s HOMM V-t fel tudtam telepíteni, ehhez letöltöttem a gogos önálló telepítőt. Amit nem steamről telepítesz ahhoz kell egy külön program hogy telepíthető és futtatható legyen a játék, erre van több alternatíva. Annyi difi lehet hogy amit steamről telepítesz ahhoz leszedi a deckhez készített shadereket. -
KISDUCK
addikt
Titan Questet valaki nyomja decken? Korábban felemás dolgokat olvastam a játékról valaki azt írta hogy neki rendelsen vált gamepadra meg egyebek, de store-ban ugye unsupported. Érdekelne, hogy valakinek van-e tapasztalata vele.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ez megint nézőpont kérdése, aki a legfrissebb nagy címekkel akar játszani annak hamar kevés lehet, akinek jó a régi cím is ami occó és szépen fut az még el lesz vele.
Most jött meg hozzá memória kártyám hogy kéznél legyen minden is dokkolás esetében, ha rakoncátlankodik a külső hdd. Kis játékokat fogok rá rakni valószínűleg, de megy majd rá média fájl is. -
KISDUCK
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
nier automatát tervezem én most, állítólag egy rajongónak köszönhejtük a dxvk-t és vele a linux gaminget.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
Jó jatékot hozzá!
Ilyenkor illik magad meglepned pár "decken remek" címmel.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
Majd megnyutatnak hogy jönni fog, nagyjából ezt mondták nekem is amikor érdeklődtem.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
Nekem majdnem 2 hét volt mite ideért.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
Azt is érdemes figyelembe venni hogy az egy terás az tükrőzödés mentes kijelzőt kapott.
-
KISDUCK
addikt
Nem hazudnak, nem tudom, hogy pontosan mi lenne a helytálló kifejezés ide, talán félre vezetés vagy mást sugallnak?
A letöltés nagyon fontos funkció, de nem az a deck fő profilja és időt tekintve a használat csekély részét teszi ki. Szerintem az emberek ha meglátják a hír címét akkor arra gondolnak, hogy a fő funkciót vagyis a "handheld gaming" használatot érintő újítás érkezett. -
KISDUCK
addikt
és consono:
Hát az szomorú.
Stratégia téma:
Ahogy nézegetem ez red alert klónnak tűnik, az ára miatt most nem ábrándozok róla, de lehet az aoe 3-at kipróbálom majd, hogy milyen az rts élmény deck-en, aból a base game meg van.
AI-t is kérdezgettem tegnap, meg nézegettem redditen is, hogy mikkel játszanak ebben a kategóriában. Láttam "népszerű" az xcom chimera squad, mondom jó, azzal úgyse játszottam pár óránál többet és pont nincs benne gamepad támogatás pedig XCOM és XCOM2-ben viszont van wtf? -
KISDUCK
addikt
Tegnap megvadult a steam kliensem, se game módból se asztali módból nem akart letölteni semmit. Áruházban meg tudtam nézni bármit, de a letöltés fülnél annyit írt, hogy nincs net. Próbáltam megosztott mobil netről és routerről is, de nagy nehezen akkor tért magához amikor össze-vissza kapcsolgattam a beállításokat letöltésekben, meg a korlátot állítgattam ide-oda és indítottam egy játékot. (természetesen volt internet kapcsolat, a speedtesten pörgött a teszt rendesen)
Más valaki tol, stratégiát decken, legyen rts, turn based vagy 4x ?
-
KISDUCK
addikt
válasz
cami][us
üzenetére
Ali dobál ki rá ezt-azt "Joystick Rubber Cover for Steam Deck" néven.
30z.Samu:
Hát játszogattam, de a deck-en alig. Csapattam a vampire survivort meg a v rinsingra kaptam rá. Pár hónapja vettem csak meg (és nem nagyon nyúltam hozzá), de már szerencsére orvosolták azt is hogy a csatlósok akkor is dolgoznak, ha off line a soloplayer, aminek örülök, mert csak local-ban játszom vele.
Egy-két topik azért hiányzott, mert pár helyre még ha csak olvasgatni is, de benézek nagyon gyakran és már ki alakult egy szokásom, hogy naponta többször ránézek fórumra, hogy van-e új hozzászólás. PH facebook oldalára felnézegettem, hogy van-e valami hír. -
KISDUCK
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Jó tipp csak ehhez meg kéne vennem őket, hogy kipróbáljam.

Azért érdeklődtem, mert hátha már valaki körbejárta ezt a kérdést.
Konkrétan az érdekel, hogy van-e teljesítmény beli különbség, mert az se mindegy hogy ugyan azért grafikáért és fps-ért mennyi marad az aksiban. -
KISDUCK
addikt
Mekkora teljesítmény különbség lehet ha egy játékot pl.: epic gamesről vagy steamről futtatok? Rengeteg játékom van epicen az ingyen osztogatás miatt és ha nincs difi akkor nem venném meg újra az érdekes címeket.
-
KISDUCK
addikt
Ez a játékvezérlő beállítás igen kellemes. Borderlandsba át is raktam a sprintet és az ütést 2 hátsó gombra.
Feltettem az xcom első részét is, de valamiért alapból nem ismerte fel a "gamepadot" be kellett kapcsolnom az egeret meg hátra bal klikket rakni, úgy tudtam csak a beállításokban átváltani xbox360 vezérlőre és úgy már a menűben működött a vezérlő, bár még nem játszottam vele, csak megnéztem hogy elindul-e.
Később még adok egy esélyt a world of tanksnak is, mert az alap irányítás nekem használhatatlan. -
KISDUCK
addikt
A gép hátulján lévő gombokat hogy lehet bevetni? Borderlands 1-nél próbálkoztam velük, de gamepad controllnál nem ismerte fel őket, bill. egér beallításnál szintén nem.
-
KISDUCK
addikt
Én most a héten vettem át a gépet. Laptopom van mellette, de az se egy erőmű, i5-7300hq és 1060 maxq van benne. Azzal beszéltem magam rá a vásárlásra, hogy bringázás után fájós lábakkal jó lesz ágyban játszani, plusz ha nyáron megyek nagyobb távot bringával és haza látogatok, akkor lesz nálam egy mini pc. Gamepaddal az elmúlt időszakban csak mortal kombatot játszottam szóval szoknom kell, mert ügyetlen vagyok és ami kellemetlen hogy fekve játszva zsibbadnak a kis ujjaim. Nem szándékozok elállni a vásárlastól, mert már tavaly óta gondolkodtam handheld pc-n és szánok rá időt hogy megszokjam vele a játékot. Maga a gép kellemes meglepetés de itt-ott kell kompromisszum teljesítményben, a horizon zero dawn rosszabbul megy mint vártam, bár epices verzió, de még a beállításokkal kisérleteznem kell. A kijelző maga szép és ami fut natív felbontáson felskálázás nélkül az szépen néz ki. A days gone-t csak futólag néztem meg, de az jó rajt.
-
KISDUCK
addikt
Úgy néz ki hogy a gépem 110%-ban kihasználja a ramot.
-
KISDUCK
addikt
Köszi a tippet, pont most raktam fel a nonsteam launchert, telepítettem epicet, gogot és ubit, bár most még csak epicet indítottam el. Elindítottam az epicet és utána halál volt, nem igazán működött semmilyen gomb vagy touchpad, de egér és billentyűzettel be tudtam jelentkezni nagy nehezen (még a bill is angol kiosztáson volt, nem találtam meg a @-ot se, kicsit szenvedős volt átállítani a kiosztást).
Próbaképpen a vampire survivorst tettem fel, de érdekes, bár nem meglepő, hogy epicet indítom manuálisan és onnét tudom csak a játékot indítani, annak ellenére hogy a játék is kap gyorsindítót a steam launcherben. Az normális hogy ezeknél a nem steam launchereknél csak az érintő kijelzőt tudom használni? Játékban már működött a deck minden kezelőszerve.
Most telepítem epicről a Horizon Zero Dawn-t, kiváncsi vagyok hogy fog futni. -
KISDUCK
addikt
Köszönöm az ajánlásokat mindenkinek, a Victor Vrant feltettem whislistre és majd ha olcsóbb lesz kipróbálom. A Grim dawn alapjáték meg van, azt majd próbálgatom, a Van Helsing-re nekem steam unsuportedet ír, biztos jól megy az decken? GOG-on meg van a teljes csomag, ha megéri vele maszatolni akkor kipróbálom majd.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Az első rész meg van, de inkább hagyomanyos hack n slash érdekelne nem rouge like/lite.
-
KISDUCK
addikt
Tudtok valami jó izometrikus hack n slasht ami hasonló mint a diablo/titan quest és deck verified?
-
KISDUCK
addikt
válasz
cami][us
üzenetére
Az biztos. Tegnap elég ideges voltam, érdeklődtem a steam-en is a várható kiszállításról, de ott csak egy sablonos szöveget kaptam, hogy a "türelem tornaterem".
Most telepítgetek, meg próbálgatom a gépet, de meg kell hagyni szép az oled, Tiny tina még lowon is tetszik. Nagyon szoknom kell még a "gamepad"-ot, nem baj majd előbb utóbb belejövök. -
KISDUCK
addikt
Egy hete rendeltem a decket és hozzá a dockot, a dock ma megérkezett, de a deck nem. Visszanéztem az emaileket, amiket küldött a steam és mindkettő külön tracking numbert kapott és a deck még transitban van. -.-
Ha a steam oldalára megyek ott nincs külön szedve a 2 tárgy és csak annyit ír, hogy kiszállítva nekem. Emailből megnyitva a kódot gls oldala még transitot ír....
Kicsi kínaiak meg tudják csinálni hogy amit alin összevásárolok több helyről egybe csomagolva küldik... -
KISDUCK
addikt
Végül az 1TB oledet rendeltem meg mellé dokkolóval. Most már csak várnom kell.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Inarus
üzenetére
Köszi.
Most már csak azt kéne kitalálnom hogy 512GB vagy 1TB verziót vegyek, mert az 512 fényes kijelzős az 1TB-s pedig matt. Ahogy nézem a tok kb ugyan az annyi eltéréssel, hogy az 1TB-osnál ki lehet venni a belsejét.
Nézegettem videókat, de nem jutottam közelebb a célhoz. Azt mondták, hogy a fólia is befolyásolhatja a végeredményt a kiejlző kapcsán. Nektek mi a tapasztalatotok? -
KISDUCK
addikt
-
KISDUCK
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Gondolkodok egy deck-en én is, amit a shopban ír árat, arra még pakolnak áfát a "kasszánál" vagy az a végősszeg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ASUS TUF A15 Gamer Laptop ryzen 9 8945H 4060 8gb 140watt TGP DDR5 5600mhz
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Cucuska2