- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
PAYDAY™ The Heist - Four Pack -hoz kellene még két ember(vagy egy akinnek két példány kell), 430Ft-ra darabja
-
-
válasz
NorDezs #56292 üzenetére
írtam is, hogy ez most nem az a hiba. lehet, hogy az volt a bibi, hogy eddig is 75%-os akcióban volt?
csak így meg vicces lesz, mert azt írták, hogy dec. 3-ig így marad, aki esetleg utolsó 24 órában akarta így megvenni az csalódni fog.lehet pont jól jön ki, mert ez a 48 óra pont dec 3 este 7kor fog lejárni. ez egyben azt is jelenti, hogy holnap jön az utolsó kör. (valamiért a hónap váltás miatt azt hittem, hogy ez is olyan hosszú esemény, mint a karácsonyi lesz.) -
MrTwister
őstag
Metro Last Light megér ennyit? Esetleg valahol olcsóbban?
-
törölt tag
válasz
huskydog17 #56286 üzenetére
Most ez az elso alkalom.
Be is zsakoltam mert az alaparat nagyon soknak tartottam de ennyit meger szerintem -
Ryder62
őstag
válasz
huskydog17 #56286 üzenetére
Úgy tudom nem. Ennyire olcsó még nem volt.
Kár hogy Uplay miatt kilőve nálam.
-
huskydog17
addikt
Nocsak, a Far Cry 3 megkapta a -75%-ot. Ez a játék kapott már valaha Steam ekkora leárazást? Csak mert én úgy emlékszem, hogy ez az első -75-ös.
-
Ryder62
őstag
Stalker CS volt már villám akcióban?
-
Portal 2 árát levitték 25%-ról 25%-ra? Szerintem első nap óta ekkora akcióban volt. És ez nem az a hiba, hogy később frissül a %-ot a főoldalon, mert most már frissült és még mindig annyi.
-
törölt tag
szerk: szepen lassan csak beindul.
-
danih
veterán
Na mi lesz ma stímon, GTA, Dawn of War, Alan Wake?
-
Delta×
senior tag
válasz
#56230144 #56278 üzenetére
Másik kedvencem : http://www.youtube.com/watch?v=hcOq813ydiM
-
Delta×
senior tag
-
ayo
veterán
válasz
BeriHampeR #56272 üzenetére
ez nem az apro
-
-
La Magra
tag
Red Orchestra Guest Passok (vendégbelépők) ingyen vihetők! 2 db van.
-
válasz
ViharVadász #56266 üzenetére
Nekem még mindig "Dobozos" az összes kulccsal aktivált...
-
ViharVadász
őstag
Most vettem észre, hogy Steam-en a Fiók részletekben a CD kulccsal aktivált játékokat(pl Humble Indie Bundle) már nem dobozosként írja ki, hanem "CD Key"-t ír
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Os reinstall elött állok és csináltam backup-ot egy játékról ami a steam fiókomon van. CSD ás CSM fileokat kaptam, kérdésem pedig, hogy ezt mivel tudom megnyitni és hogy működik majd a telepítés?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
ayo
veterán
en irtam rola cikket es toltam earlybe is meg fullon.
xboxra eleve fullosan erkezett, de ott is sok hiba volt. nagyon kicsi csapat dolgozi kaz egeszen, xbox van eloterben az mar allitolag nagyon jo lett, pcn bug meg van de mar szepen jatszhato. viszont a dlc messze nem er meg ennyit most szerintem mint a teljes alapjatek - kb most egyarban van a ketto. en is azt mondtam hogy varj vele azt winterben tuti kap egy pici akciot v kesobb. -
Ryder62
őstag
Na, Witcher 2 megszerezve már csak Stalker CS meg max Hitman Absolution ami hátra van.
Ha ezt a 2-t is megveszem már teljesen kiürül a kívánság listám
-
danih
veterán
Érdemes a State of Decay-hez a Breakdown DLC-t megvenni?
-
Most látom csak, hogy a Dark Matter újra vásárolható. Megoldották a végét?
-
huskydog17
addikt
Remélem nem gond, ha ide is beírom:
Az összes Serious Sam játék -90%-ot kapott! Összesen 6,49 euróért a valaha megjelent, összes SS játékot meg lehet venni, ez már Ultra best buy!
-
danih
veterán
Közben látom, igen, az van mint tegnap, "laggol a rencer".
-
törölt tag
Chrome-ban 2,74 EUR a CS:GO, client-ben meg 3,49 EUR ...
Hahh, nem csak ennel. Steam = GG -
-
olly
aktív tag
Kell valakinek egy 40%-KAL OLCSÓBB Company of Heroes 2 kupon?
Akcióval együtt is működik így most jelenleg 10€-ra jön ki a játék.
Persze ingyen, de ha van valakinek egy fölös Insane 2 kódja azt is szívesen elfogadom -
ledgeri
nagyúr
-
Cheesus
senior tag
Lehet volt róla szó régebben, de elsiklottam felette, szóval az itthoni store-ban vásárolt dishonored goty-nak a dlc-i is honosítva vannak?
-
Ryder62
őstag
Ajánlásokat nem lehet törölni? Régen lehetett.
-
-
A G2A mennyire megbízható? Most láttam GameStarban ez a teljes játék, Steam kulccsal, de 2k sok érte. Viszont az említett oldalon 4 euro.
-
-
Źşë'
addikt
mikor először indítod steam kliensből felrakja uplayt is, és mikor belépsz akkor fűzi hozzá automatikusan szvsz, szóval még1x hozzá lesz adva, amúgy valóban kényelem szempontjából azért jobb ha steamen van meg, ezért nem kellene erőltetni a kiadóknak a saját felületeiket, origint sem szeretem használni, minek telepítsek fel még + programokat és minek indítsak még el plusz programokat...
-
Mardel
őstag
válasz
FLATRONW #56222 üzenetére
Nem kell hozzá másik uplay account.
Eleve ha csak uplayt indítod, akkor a steames verziót nem is tudod kilistázni, máshova kerül az accon belül mint az uplayes verzió.
Driver SF megvan nekem uplayen is meg steam-es uplay drm-en is, ha uplayt indítom, akkor a steames verziót nem látom, csak ha steamről indítom, akkor egy olyan uplay felület jön elő, amiben csak a drivert látom a játékaim között, miközben uplayen van még 2 másik is. -
Rendo84
senior tag
Steam-en mennyire éri meg ez a pack? Counter-Strike Complete 5,74€
Esetleg hozzá lehet jutni most még olcsóbban, vagy a közeljövőben? Vagy valakinek nincs meg véletlen kedvezményesebb áron? -
Gyerekek. Ki az akinek megvan a Stanley Parable c. játék? Írjon pm-be légyszi!
-
Rent
senior tag
ha megveszem fc3 at (Steames) amazonon, és aktiválom steamen, akkor ugye kelleni fog neki egy uplay akk, de ha már van egy amin meg is van az fc3, az az akk hozzáadható lesz, hogy ne kelljen még egy újabb uplay akk? lényeg annyi lenne, hogy ne kelljen bajlódni uplayel menjen minden steam alól.
köszi!
-
Domaaaa
tag
válasz
TazLeacher #56214 üzenetére
Köszi a segítséget
-
Domaaaa
tag
Sziasztok! Valaki be tudná nekem linkelni azt a listát ahol azok a játékok vannak feltűntetve amik ha dobozosan vannak meg akkor be lehet őket aktiváltatni a steam supporttal,és hogy mit kell tennem ha így be szeretnék aktiválni egy játékot steamen?
-
alratar
addikt
Ez most mi?
"Ez a kártyaszám érvénytelen az általad kiválasztott fizetési módhoz."
-
Qmi
tag
Yuplay.ru -ról vett játékokkal megszűnt a jó világ?
-
gmx9
aktív tag
Napi ajánlatban a CS:GO, -75%-os akcióval (2,74 euró). Azt hiszem ezt be is gyűjtöm akkor.
-
Kal-El
senior tag
Ez a Nuuvem ugyanolyan, mint a Steam? Tehát én a Nuuvem-en vett játékot nem tudom használni mondjuk egy Steam-es DLC-vel, mert 2 külön cégnél vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- OpenWRT topic
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Óvodások homokozója
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest