-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Egy olyat el tudnék képzelni ehhez a koophoz, hogy a betöltőképernyőn lenne egy kis összegzés a másik hősének a tulajdonságairól, gyengéiről meg erősségeiről. Sokszor van olyan, hogy egy kimaxolt Artanis vagy Raynor azt várja az én Karaxomtól, hogy meginduljon, hiába látja, hogy ötször annyi egysége van, mint nekem... persze, tudom, ne menjek random emberekkel.
Amúgy tetszik ez a Karax, lvl 5-től lesz igazán mókás, ha egy Swannal tesz össze, akkor iszonyat jókat lehet mókázni, követem a járműveit a kis energizerekkel és folyamatosan kapják a gyorsítást. Stimpak for tanks.Ráadásul a hatból négy pálya gyakorlatilag tower defense számára, Temple, Shuttle, Train, Lock, ezeket szinte legyártott egységek nélkül meg lehet csinálni, csak tornyokat meg pajzstöltőket pakolgatva, Solar Core fejlesztéseket maxra tolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- RAM topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest