Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavar
aktív tag
-
chokeee
aktív tag
válasz
andreas9109
üzenetére
Szia! Mi a battle.netes tag-ed? Felveszlek..
-
santhab00
tag
válasz
andreas9109
üzenetére
Platina alja megfelel? Nem hiszem hogy túl nagy különbség lenne tudásban.
-
andreas9109
tag
srácok, gold league gyakorló társat keresnék magamnak (zerg)
-
Lavar
aktív tag
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Options -> Gameplay -> Enable enemy unit selection
-
Lendova
őstag
Az ingyenes WoL-lal ingyenes lett a ladderezés is?
Az emészthető szint felett van jóval a smurf account-ok száma... -
joysefke
veterán
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Azért, mert ezt a játékban egy beállítással tudod engedélyezni. Szvsz ennek alapértelmezettnek kellene lennie...
-
Hardstyler01
tag
Szerintetek miért nem enged rákattintani az ellenséges egységekre, hogy megnézem hogy esetleg milyen fejlesztési szinten áll az ellenfelem? Se kampányba, se mulitiba nem engedi

-
MegalodonS
őstag
-
trialboj
őstag
Üdv, kb 1 éve leszakadtam erről a témáról, viszont most megjött a kedvem hogy nézzek pár játékot, ami talán rávesz hogy én is toljak párat.
Arra lennék kíváncsi hogy tud-e valaki linkelni mostanában játszott izgalmasabb meccset, amit érdekes v szórakoztató nézni, mert nagyon szépen játszottak, micro vagy óriási come back miatt..
Kösz előre is
-
joysefke
veterán
újra elkezdtem játszogatni. semmi komoly...

2v2-höz lenne valakinek kedve? Konrad#2932
Golde tetején, plat alján vagyok 1v1-ben zerggel.
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok, tudnatok nekem segiteni? El szeretnem adni a battle.net fiokomat. Hogyan mukodik az ilyen adas vetel?
-
faragojof
őstag
válasz
jokeph
üzenetére
Win7 64bit Professional eredeti
Minden driver, javítás, patch gond nélkül felment. Még egy Bink kodeket is felraktam 2006-ból, hátha az a nyűgje.
32bites 64bites kliens pipa.
Kétszer raktam újra a rendszert. Egyszer egy Giga HD6770 1GB 128bit volt a gépben. Teljes rendszer, több játék. A Fallout 4-től a Heroes 7-ig. +Diablo 3. Csak a Starcraft nyűglődik. Másodjára egy GTS450 1GB, majd drivere leszed, videokártya csere egy Giga GTX1060 3GB. Játékok ugyanazok, meg a huba is!
Ráment a teljes szombatom, mire eljutottam a sehova. Keresztfiam gépében tökéletesen fut a játék, a GTS-sel, meg a GTX1060-al az én fiókomból!
Tehát a kliensnek az én gépemmel van gondja. És nem tudom melyik részével. Monitort is cseréltünk. Nekem egy ASUS VW193D, neki meg egy Samsung valami 21"-os 16:9-es van Nála mindkettővel működik, még az 1280x960-as beállításon is. Nálam egyikkel!!
sem.Egyébként Formaster fórumtárs is linkelte! Másnak is hasonló nyűgje van.
És most megyek Diablózni, és leverem az összes protoss alkatú démont! Elcseszték a szombatom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
jokeph
nagyúr
válasz
faragojof
üzenetére
Melyik WIN van fenn?
Az összes PATCH felment rendesen ?
Melyik kliens fut alapból, a 32 vagy a 64 bites ?
Ha x64-es rendszered van, és a 64 bites az alapértelmezetten futtatott kliens, akkor futtasd kézzel a 32 bitest (x86-os).
Több ötletem már nekem sincsen.

Az alaplap+ram+cpu kombó nem lehet az oka.
-
Formaster
addikt
válasz
faragojof
üzenetére
Úgy néz ki nem egyedi eset. Valami nem klappol blizzék tájékán. Azért nézd át a biost, hogy a PCI-Expresszre vonatkozó dolgok rendben vannak-e. Esetleg próbáld meg a Variable text fájlban 640x480-ban elindítani és ha elindul az Windowed módra állítani, majd játékon belül próbálkozni a képfelbontásokkal. Több ötletem nincs

-
faragojof
őstag
Új win install. nVidia vidokártya. A játék nem ad képet.
Új win install. Ati videokártya. A játék nem ad képet.
Két monitorral kipróbálva, kb 15 féle felbontással indítva. Semmi.
Ami azonos volt, az az alaplap-8 giga ram-amd x4 965 proci. De ez ne okozzon már megjelenítési problémát.
Na majd később játszok evvel a sz@rral, ha lecseréltem a gépemet.Inkább nem mondok mást ...

-
faragojof
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ugyanaz az "out of range".
Rendszer hiba lesz ez. Mintha a video megjelenítéssel lenne gondja. A háttérből hallani a hangokat, kép meg nyista.
Más játékoknak semmi gondja, a Diablo 3 is fut rendesen. UPlayon Steamen is indítottam játékokat. Csak a szülinapi ajándék gechuncutkodik!

-
EmptyParadox
senior tag
válasz
faragojof
üzenetére
És ha windowed mode-ban indítanád el először?
Ugyanúgy a Variables.txt-ben tudod állítani elvileg:
displayMode=0 (for windowed)
displayMode=1 (for windowed fullscreen)
displayMode=2 (fullscreen)Vagy, ha ez nem megy, akkor Battle.net launcherben a játéknál: Options -> Game Settings -> Additional command line arguments, és ezt írd be: -Displaymode 0
Majd így indítsd el. -
faragojof
őstag
válasz
Formaster
üzenetére
Lesz új win install, már csak azértis!

A régebbi nVidia, meg az 1060 egymás után került be, nem kellett drivert sem frissítgetni. Utána öleteltem bele az atit.
Nincs összeakadgatás, az alapprobléma mindig fönn állt.
Megvolt a reinstall is, a helyzet változatlan. Halvány lila fogalmam sincs, mi lehet a telepítő alap felbontás beállítása. 1366x768-tól kezdve 1600x1200-ig meg a pöcköm tudja már miket próbáltam meg. De most egy darabig nem foglalkozom vele. Talán hétvégén lesz időm meg akaratom újra rakni a rendszert. Majd írom, mi lett a megoldás.
-
-
faragojof
őstag
Köszönöm mindenkinek az ötletelős segítséget!

Egy i5-ös gép is van itthon, abban keresztfiam játéka gond nélkül indult, hiba mentesen. Monitorom átment oda, hiba üzenet nélkül próbáltuk indítani a játékot vagy tízféle beállítással. Bírta a monitor.
Monitor megfelelőség: pipa.
Háromféle videokártya volt a gépemben, egy régebbi nVidia, egy régebbi Ati, meg egy GTX1060 3GB. Nálam "out of range" minddel.
A másik gépben gond nélkül fut sok-sok felbontáson minddel.
Videokártya megfelelősség: pipa!Most reinstall a játék. Kíváncsi vagyok elindul e. Az előző telepítés a lemezről történt, most a blizz oldaláról töltöm le.
Rég szenvedtem egy játékkal ennyit.
Legalább a két gép ki lett takarítva.... -
Formaster
addikt
válasz
faragojof
üzenetére
Az SC nagyon kényes a driveres dolgokra révén, hogy egy lassan 10 éves game-ről beszélünk, fejlesztésileg mindenképp, mert 2008 körül már bőven kész volt a motor, amire a gamet építették. Én újrahúznám a wint és a legfrissebb drivereket telepíteném a 0-ról. Majdnem biztos, hogy megoldja, ha nem akkor jöhet a hardveres totózás, vga/monitor. Ugyanakkor igaz, hogy technikailag vannak bajok blizz téren, de elég egyedi az eseted.
-
faragojof
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
Ezek után még számít? Ha a Diablo III fut 1280x960-ban, ez meg nem. Akkor?

Vajon milyen alapbeállításai lehetnek egy cca. hét éves játéknak?
Vagy nem tudja a rendszer beállításaival indítani magát?
Persze, bizonyos videokártyákkal nem kompatibilis ez a játék sem. Ezért mondtam, holnap videokártya csere.
De akkor is. Ha egy pár éves játék gond nélkül fut. Ez még csak hibaüzenetet sem küld?
A Blizzardot, a játékait nem programozókért szeretem.
-
faragojof
őstag
válasz
jokeph
üzenetére
Nem tudom miért van!

Megvolt a monitor csere. És akkor sem volt kép. Már csak nevetni tudok. Volt egy pár felbontás kipróbálva, "out of range" már nincs, de kép sem, csak hang. Holnap videokártya csere, mert a Starcraftért mindent. Érdekes, hogy pár évvel ezelőtt 1280x1024-ben már játszottam az első résszel, 4.3-as monitoron gond nélkül.Kipróbálom amit mondtál.
MOD:
"Out of range"

Hát izé! -
faragojof
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Megpróbáltam.

Monitorcsere következik. -
faragojof
őstag
Üdv Mindenkinek!

Megvettem a játékot. A rendszerem 1280x900-as beállításon van. A játékot elindítva "out of range" villog, a játék fut alatta, a bevezető animáció hangjai hallhatóak. Hol lehet átállítani a játék felbontását?
Nem találok semmi lehetőséget. 
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Megvettem Karácsonyra a LotV-ot, aktiváltam support-on, majd telepítettm a progit még az ünnepek előtt. Már akkor is szórakozott az indítással, de végül betöltött, most viszont nem hajlandó elindulni, mindig az alábbi üzenetet dobja, és visszarak az asztalra, még az intro sem kezdődik el.Mi lehet a gond?
-
santhab00
tag
válasz
andreas9109
üzenetére
Az új patchben nemrég kezdtem el játszani kis kihagyás után. Toltam kb 30-35 meccset, de őszintén nem nagyon tapasztaltam változást. Nem is tudom milyen változást hozhatna. A MM így is úgy
is hasonló MMR-ral rendelkező ellenfelet dob. -
Gery9112
őstag
Sajnos arról nem tudok nyilatkozni mert pár hónapja csak coop-ot tolok de ott megszaporodtak a félcédulások..... Sajnos
-
andreas9109
tag
ti hogyan érzitek a színvonalat a f2p bevezétese után 1v1-ben?
-
hobizoli
nagyúr
neztem az uj Win10 feladatkezeloben a VGA terheleset, 45-50% korul megy a RX580, es kb 1.5-2GB RAM-t hasznal csak a game a VGA-bol
ez normalis?

-
simauser
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Az lesz az. Nekem, mivel már megvan minden kampány, 7 euróért a maradékot (a Novát) ajánlja, ahogyan - az árból gondolva - neked is.
Picit megtévesztő, mert mellette 15 euróért ott van ugyanaz a nova is, de ha megnézed a campaign collectiont, ott írja, hogy a nagy kampányok + a nova (a teljes).
Így lényegében 50% kedvezmény.
-
hunace
tag
-
hobizoli
nagyúr
most lement egy dec19-i update, es azóta unexcepted fatal error-l kiall a inditas utan 3sec-l a SC2
masnak is sikerult ebbe belefutnia?
-
simauser
tag
Ha valakit érdekel, most 7 euróért behúzható a komplett Nova Covert Ops / és egyéb akciók is vannak.
-
Gery9112
őstag
válasz
dargelot
üzenetére
Szia,
Eeeeelvileg a shopban, hiába látod a teljes árat, amikor kicsekkolsz, akkor az ár automatikusan annyi lesz, amennyi hiányzik az adott csomagból. Pl.: nálam a coop commander conqueror bundle 37.4 EUR helyett 7.4 EUR volt mert csak 3 commander hiányzott a nem tudom hányból.
-
dargelot
senior tag
Hali,
már évek óta megvan a WoL és a HotS, tehát nem kaptam ingyen őket. Most szeretném megvenni a LotV-ot, de a blizz shopban csak komplett "StarCraft® II: Campaign Collection" van. Nos így most ugyan ott tartok mint akinek semmilye sincs meg? Nem kapok valami kedvezményt? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Gery9112
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Nem vettem meg egyik war chestet se. Szerintem annyira nem vészes meg úgy csinálták meg, hogy 3 fázisból áll (nem férhetsz hozzá egyből a teljes tartalomhoz) viszont utólag mindegyik fázist be lehet pótolni és a 3 fázisnál az előző war chestnél dupla xp-t adtak.
itt látható is, hogy melyik fázis mikor indul és meddig tart
-
Gery9112
őstag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Szia!
A War Chestekre gondolsz, ami adja a skineket? Elvileg most már csak a War Chest 2-t lehet megvenni, ahhoz pedig márciusig elejéig van időd feloldani a szinteket.
Viszont, ha még októberben vetted meg, akkor tényleg csak a War Chest 1 van meg neked.....aminek a szintjeit már nem lehet feloldani.
-
h.adam.92
őstag
Hali!
Ha megvettem a legelső battle chest-et, de nem nyomtam végig a szinteket, akkor lőttek a maradék unlockolható skin-nek?
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Nova Covert Ops-ot hol tudom megvenni?
Nem találom a shop-ban...
-
Gery9112
őstag
Ha valaki aktívan COOPozik, érdekes lehet, hogy a conqueror bundle 25%-al olcsóbb tartalmazza az összes commandert. Az ár változik annak függvényében, hogy a commanderek közül hányat vásároltál már meg.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Formaster
üzenetére
Rákérdeztem, milyen konfig ez, mert:
Emlékszel, nálam is beszakadt az USB-re, mikor a G41-es lapos konfignál (S775) a telefonos kábeles net megosztást cseréltem USB-s net eszközre (telenor külső modem), és halálra terhelte a lap nem túl acélos USB vezérlőjét.
Ugyanez az eszköz az AMD-s M4A79-T deluxe alaplapos konfigon semmi túlterhelést nem tudott prezentálni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Formaster
addikt
válasz
default.
üzenetére
Akkor net probléma lesz, szinte egyértelműen. Ahogy a kolléga is javasolja, semmiképp ne wifin keresztül menjen a game. Ha nincs más megoldás, akkor ellenőrizni kell a csatornákat, hogy mennyire zavarnak bele szomszédok vagy egyéb eszközök. Szintén megoldás lehet wifinél az 5Ghz. Ha kábelről megy és a latencymon nem jelez hibát, akkor a szolgáltatót kell kihívni, hogy végezzenek egy jelmérést, gyakori az ilyes fajta probléma.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)