Hirdetés
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
h.adam.92
üzenetére
lesz, twitch.tv/starcraft
-
wjbhbdux
veterán
Holnap 13:00tól első SC Remastered közvetítés
TheBoy vs Grrrr...
Boxer vs Yellow
NaDa vs Reach
Flash vs Bisu
Jaedong vs Bisu
Flash vs Jaedong -
netpeti98
addikt
A PC-s verzióból kiindulva ez bőven elég. Kipróbálhatod megvásárlás nélkül is, mivel a Blizzard app a teljes kliens szedi le és a fiókod alapján dönti el hogy milyen funkciók aktívak. Így valós képet mutat a gépigényről is, illetve amikor megvásárlod elég csak egy kódot beírni és játszhatsz is.
-
footy
addikt
Sziasztok!
van itt olyan aki Macen jatszik? Elgondolkoztam macre valtason, de az SC2(az egyetlen amivel jatszom) nem tudom mennyire fut jol OSX alatt.
Egy 2013-as 21,5 iMac lenne az alany:
- 1920x1080
- 2,7 GHz Intel i5
- 8GB RAM
- Geforce GT750MNem kell hogy minden ultran menjen 500fps-sel, csak alkalmi jatekos vagyok.
koszi
-
hobizoli
nagyúr

left2die?
-
hobizoli
nagyúr
vki... egy left2die?
-
Formaster
addikt
De korán keltetek

-
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
válasz
jokeph
üzenetére
neha ránéztem a AB-re, de ugy leesett az fps, 40 ala is, hogy jaaaj
mondjuk a masik gep egy Phenom2 X4-955 (3.2GHz) volt, 4GB RAM-l es GF770-l Win7-l
mondta is, hogy HDD LED-je kb kiég, nekem 8GB volt a RAM hasznalat game kozbenvmi otlet hogy a hang miert nem megy? mindkettonknek megy a teszt, minden be van jelölve, es semmi
200-s pop-nal bekértük a biomassa pontokert megveheto egysegeket, 216-g felment

-
hobizoli
nagyúr

a Left2die palya brutalon megvolt
elotte 3x ugy beszoptuk, ahogy kell, 2.-3. rush-nal mar beozonlottek
-
oxox
addikt
hosszú idő után ismét toltam ma két 2v2-t, két cannon rusht kaptunk, mindkettőt fogtam egyedül (Zergként), majd mindkettőt buktuk....egyikben terran csapattársamnak két expje volt, mikor már nekem 4+, másodikban meg kikaptam egy olyan csapattársat aki 50-es APM-el tolta (zerget), mentettem az expjét az elején, ő meg nézte, hogy szopok kettővel, armyt csinált, csak használni nem tudta.
platinában vagyok, de nem kevés a hikomatés még hosszabb idő után úgy döntöttem akkor 1v1-zek, nehogy a noobokon múljon...5-ből első besoroló dia zerg...fogtam a ling pusht, majd gondoltam befejezi, és techeltem, de csak nyomta a lingeket, és korán ecoztam...grat dia szint (anno tossal + zergel sikerült dia-ba kerülnöm, de akkor nekem még úgy tünt, hogy nem elég fosni a lingeket....nem számitottam rá, pedig simán foghattam volna.)
másodikra kaptam egy silver ellent...scout 1base-t mutatott, slingel....remek megint, egy aki csak rusholni tud. fast roach + expel fogtam (ugyan nulláztuk egymás seregét, +1 queen-em is oda lett, de nálam volt a gazdasági előny, és úgy elpicsáztam ahogy kell.....ennek is valami 50-60apm-je volt (én 160-170+)
szánalmas, hogy a játékosok jó része még mindig az egy base-nél tart....azt hiszem most megint pihentetem

-
h.adam.92
őstag
válasz
KKaresz45
üzenetére
Részemről nem számít. Nem tartom fair húzásnak, de ettől függetlenül már előrendeltem.
Most a war chest-et nézegetem. Tetszik, hogy végre valahára behozták ezt a 'dota compendium' dolgot. Tetszenek a skin-ek is. Bár kicsit szélesíthetnék a skálát egyedi UI-kkal, egyedi building-ekkel etc...
talán idővel ezekre is sor kerül. -
KKaresz45
senior tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Utána olvastam egy kicsit a dolognak, ha jól értem ráereszetettek valami post process filtert ami kicsit elmossa az éleket. Bár arról megoszlanak a vélemények hogy ez mennyire butítás. Egyesek szerint a CRT feelinget akarták visszaadni, mások szerint csak nem akarták hogy nagyon pixeles legyen a nagy felbontású monitorokon.
Az mondjuk igaz hogy a patch notes-ban ez nincs egyértelműen leírva, meg az sem lett volna baj ha kikapcsolhatóvá teszik hátha valaki nem akarja.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Biztos hogy ezeket akartad belinkelni? Ezeken én nem látok butítást. Eleve a két kép különböző formátumban van, az eredeti jpg, a butított png és ha a jpg-t kitesztem a png-nek megfelelő méretbe akkor a "butított" jobban néz ki mint az eredeti (ami egyébként nem meglepő a tömörítés miatt).
-
TBT
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Igen, akkor érkezik.
Lásd: #48554 hozzászólás -
MegalodonS
őstag
-
-
-
jokeph
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Üdv!
Igen, a fényképezett konfigban (Xeon E3120 LGA775 3,16 GHZ, MSI P25 G41M, Radeon HD 5670 1 GB GDDR5 128 bit, 2*2 GB 1333 MHZ G.Skill Rip Jaws) csak 4 GB ram van (sajna a deszka nem is kezel többet), azért ennyi a RAM használat. - ez a munkás-játszós gépem.

Megnézem, azt lefényképezem az otthoni konfigom, abban 2*8 GB van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hobizoli
nagyúr
válasz
jokeph
üzenetére
ti hogy csinaljatok hogy ilyen keves a RAM hasznalat? vagy 4GB van csak a gépben?
nekem 6.5-7GB szinte mindig foglalt, tegnap neztem multiban 7.3-7.8GB menet kozben, maga jatek beharap 4-4.5GB-t siman
jaccottam haversraccal vmi Nexus-t, neki Phenom2 X4 955 (3.2GHz), 4GB RAM, GF770-2GB (ez az enyém volt)
ja o eddig egy 512MB-s GF9800GT-vel nyomatta
aszondja, nem is gondoltam hogy ennek a SC2-nek ilyen szep a grafikaja
most fHD low-bol, minden high/ultra-n van neki
de az fps igy is leesik 3-4ps ala is, amikor osszecsap a sok egyseg, kene vmi karajabb CPU melle meg a RAM se sokaszondja kilepett a SC2-bol meg fel percig hasznalhatatlan volt a gep, annyit ment a HDD
mondtam is neki erre, kene egy komolyabb rancfelvarras arra gépre mar
nekem meg 8GB RAM-t bekert a gep
most is, hogy csak a Win betoltott es megy az IE 4-5fullel mar 3.2GB a foglalt a Win szerint -
JSaN
addikt
StarCraft Remastered 15 euro augusztus 14tol elerheto. Preorderben egyedi fo epuletek is jarnak mind 3 fajhoz, en le is csaptam, jo lesz nosztalgiazni ujra a kampanyban.

-
jokeph
nagyúr
válasz
Hardstyler01
üzenetére

-
hobizoli
nagyúr
válasz
Hardstyler01
üzenetére
volt nálam ma ketto ilyen is
gondoltam ra, de ezert jaratni a gepet nincs lehetosegem, masik gépnek meg nincs hely
gepbe beferne a masik is CF-ben, lenne 16GB GDDR5 VRAM benne, nemelyik gépben rendszer RAM sincs ennyi
igyis ha belegondolsz 6.4-6.6GB a foglalt RAM game kozben, beleferne a VGA-ba is az egesz akaregy kotla i3 melle ez is kicsit overkill mar
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
joarasitva volt, csak azert vettem meg, mert ennyiert mostanában nem lesz megint ilyen "csucs" kartya elerheto a banyaszok miatt
mondjuk en a GF-kat favorizalom, de most ez volt
legutobb Radeon kartyam a 9500nonPro volt, 9700-sitva kb ugy 12-13eve -
hobizoli
nagyúr
beujitottam egy Asus RX-580-8GB OC VGA-t joarasitva a GigabyteGTX770-2GB helyett

amikor kezd a palya es csak az SCV-k mennek, 220-240fps fHD-ban, eddig ez 120-130fps voltmondjuk ha csata van, akkor most is leesik 80fps ala is akar, de az gondolom CPU miatt pottyan le addig
-
Formaster
addikt
Hamarosan indul egy kis platinum Zerg stream

-
Formaster
addikt
válasz
nonsen5e
üzenetére
Bronzt nem, de ő megkapott téged
Az ilyesmi idegesítő tud lenni, főleg amikor 3 pontra vagy a szintlépéstől és elkezd 2 ligával feljebbieket dobálni, nehogy felkerülj egy jobb ligába. De ezt el kell fogadni sajnos, ilyen a ladder, egy idő után ezen túlteszed magad és legalább látsz új taktikákat. -
nonsen5e
veterán
válasz
Formaster
üzenetére
1, de ez kellően demoralizált is.
Régen sem játszottam túl sokat, de goldból is csak 20 mathcenként adott ellenséget, feljebbről meg soha.
Silvernél lejjebb, meg feljebb sem voltam soha, nem tudom miért gondolja a matchmaking, hogy most hirtelen hááátha diamond/master szinten játszok pár év kihagyás után. Mastereknek is ad vajon bronze ligásokat a besorolóba, hogy hátha elfelejtett játszani? -
Formaster
addikt
válasz
nonsen5e
üzenetére
Jó de hány game volt? Az első párban normális 1v1-ben is, mert megadja a lehetőséget, hátha szarul rangsorolt, hogy gyorsan javíthass. Ezek akiket kapsz meg valszeg nagyon mélyen vannak game terén, így majdnem kijön a matek. Játsz 5-10 gamet és be fog állni a szintedre. Mindig lesz indőnként olyan, hogy kapsz egy jóval erősebbet, ezekből tanulni kell rep alapján.
-
jokeph
nagyúr
-
nonsen5e
veterán
4 éve nem játszottam más játékos ellen, akkor sem sokat, silver közepében voltam valahol félúton.
Napokban végre (2 hónap után) befejezem a LotV kampányt, gondoltam megint nekiállok a ranked-nek.
Első matchre dobott egy top8 diamondot. Legalább mostanában az OW matchmakingen edzőttem, már semmi sem tud kiborítani.
-
Formaster
addikt
Van itt valaki aki 24" 1440p-n tolja? Mennyire mennek össze a unitok 24" 1080p-hez képest? Van esély mikrózni?

-
_drk
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
Túl nagy skill kell hozzá! Alapból 10 óra mire belekóstoltál az alapokba, utána még gyakoroljál rengeteget hogy online-ra felmenj.
Aztán ott vannak az ingyenes mobák szerintem most ezek helyetessítik az rts-eket. Plusz még hogy konzolra soha nem nagyon jöttek be.
Sc-n és total war-on kívűl űrstratéga van csak. Meg mondjuk most a dawn of war 3.
Jó kis warcraft 4 jöhetne már
meg hát ez is 7 éves játék már, akik legelejétől nyomják 3x ráunhattak. -
Medocsabi
addikt
-
hash99
senior tag
válasz
Formaster
üzenetére
Az a baj hogy még így is a legsikeresebb rts játékot rakták össze ami még ha mostanra jelentősen visszaesett van mögötte 7 év és rengeteg eladás. Amíg a blizz minden játéka úgy fogy mint a cukor nem fognak kivágni senkit se. Azért azt vegyük észre hogy ami a blizzardnál már "rossz" vagy visszaesett játék az még mindig több pénzt hoz mint más nagy kiadók új projektjei.
A wow halálát is már mióta mondják aztán még mindig milliárdokat hoz pedig fele annyian se játszák mint mikor a csúcson volt. Diablo szintén pörög a mai napig. Az Overwatch hatalmas siker lett. RTS -ből továbbra sincs jobb alternatíva mint az sc itt igazán szerintem a műfaj vált népszerűtlenné. HOTS bár nem hozta a Dota2 vagy a LOL szintjét de az is nagy játékosbázissal megy és növekszik. Én arra vagyok kíváncsi mi lesz a következő játék.
-
-
hash99
senior tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Nekem kimaradt a wol pvp része
akkor vettem meg amikor kijött a hots és már azzal kezdtem pvpzni. Single-be nekem a hots jött be legjobban a wol szorosan utána a lotv -t már végig se nyomtam annyira nem érintett meg...PVP -ben viszont a lotv szigorúan a kezdeti worker szám növelés miatt mert tényleg unalmas volt 4 - 5 percig kb. semmit se csinálni.
-
hash99
senior tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Igen elég gáz a helyzet. Én sem értem mert rts -ből ami tényleg jó és kompetitív az csak az sc2. Mégis egyre kevesebben játszanak.

Mondjuk én se játszottam vagy három hónapja már vele igaz mással sem csak a versenyeket szoktam megnézni de valahogy lejöttem a játékokról mostanság. Pedig direkt az sc-hez vettem mecha billt meg egeret

A statos oldalon mondjuk furcsa hogy kínában csak 25 ezren játszanak és az ausztrál régióra 0-t ír.
-
BeLucZ
addikt
játszik még valaki ezzel a játékkal vagy csak a topik van így kihalva ?
lehet én vagyok csak ilyen fanatikus
tegnap kipróbáltam a lotv-ban behozott tournamentet, nagyon izgi volt
szokott ezzel más is játszani vagy próbáltátok már ? amúgy néztem ilyen statisztikát a neten hogy mennyien tolják világszerte aktívan az sc2-vel ( beleértve minden részt ) és kb. 300 ezer playert számoltam össze, ezeknek több mint 80% LOTV 
nem tudom miért haldoklik az rts mint műfaj, pedig sokkal skillesebb, jobb, tartalmasabb játék mint a legtöbb akció játék
innen vettem a statisztikai adatokat
-
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)