Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
-
h.adam.92
őstag
-
kovsol
titán
válasz
h.adam.92
üzenetére
Én is pont erre gondoltam. Eddig is volt, hogy kellett a macro hatch, ezek után meg szinte kötelező lesz.
Magától köpés dolog annyira nem tetszik, ezzel is próbálják egyszerűsíteni a játékmenetet. Még egy dolog amivel kisebb esély, hogy egy jobb játékos kitűnjön a gyengébbek közül. -
netpeti98
addikt
Sok változás, tournament mód, kicsit átdolgozott egységes, eltávolított chrono és MULE.
-
oxox
addikt
vicces volt...kit kaptam ma ellenfelnek 2v2-ben? hat nem egy volt ph!-s GM-et?

1v1-ben elkezdett brutal emberkeket adni...150apm alatti kevesebb volt mint felett...volt 260apm-es zerg is.
kicsit rafekudnek fel is dobna a rendszer gyemantba random fajjal....meg gyemant toss-t is vertem terrannal (125 koruli apm-el) -
föccer
nagyúr
válasz
Robizm#
üzenetére
Kovsol velemenyet osztom, sajnos tobben is panaszkodtak mar ra, hogy korszerunek mondhato, sot, top kategorias amd processzorok mellett is szornyu teljesitmenyt produkal a jatek.
a vga-ra annyira nem erzekeny (marmint gpu gyartora) de a cpu eseteben nagyon nem mi.degy. Ha jo vizualis teljesitmenyt akarsz sc2ben, akkor intel kell a gephazba. En egy i3-2100, 8 gb ram es egy gtx650 vga-val megalott gep (ami messze van a top kategoriatol, de mar korszerunek sem igazan modhato) vigan eljatszon 2v2-ben 30-40-50 fpssel. -
Robizm#
csendes tag
Sziasztok,
Majdnem 3 hónapja vettem egy új asztali gépet. ( FX-6300,r9 280,8GB,120 GB SSD+ 1 TB HDD)
Win7 el próbálkoztam, már akkor sem ment tökéletesen SC2 HOTS, pedig a régi Intel+Nvidia kombós laptopomon medium beállítások mellett simán FPS csökkenés nélkül is ment stabilan.Mióta az új konfigon próbálok játszani folyamatosan problémáim vannak az FPS ingadozásokkal, 120-ról indul majd mikor már több egység van, vagy eltelik 5-10 perc leesik 20 FPS-re vagy még lejjebb is...
Próbáltam win 8.1 el is, jelenleg win 10 van fent de semmi javulást nem érzek. Természetesen a legfrissebb catalyst van fent, utolsó 4-el próbálkoztam, hátha segít. De újra előjön a probléma.
Valakinek hasonló problémája? Mert nem tudom, hogy a VGA vagy Procim a ludas. Melegedést is néztem, mert a Blizzardos helpre is írtam és ők csak ennyit javasoltak, hogy állítsa vissza gyári beállításra a catalystet(pedig azon volt...) és nézzem meg melegszik e játék alatt.
Teszteltem több progival is 45C-55C fölé nem ment, se a CPU se a VGA.
Örülnék ha tudnátok segíteni..mert eléggé elveszti a játékélményt ez az FPS mozgás, főleg ha huzamossabb ideig 15-20 FPSen marad.
köszi, -
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Kb 2 éve megvettem én ezt a játékot (Wings of Liberty). Most kedvem támadt játszani. Van kulcsom meg bnet accountom is. Tudna nekem küldeni vki egy direkt linket, h hol tudom én ezt letölteni?
-
Pöttön
őstag
Dobozos collectors edition-t (Wings of Liberty-ből, meg Heart of the Swarm-ból) lehet valahonnan rendelni még?
-
netpeti98
addikt
StarCrafts Season 4 Episode 0 Prelude

A Vissza a jövőbe rész a végén külön poénos 
-
föccer
nagyúr
Spoiler tag beállítva.
Kéretik nem rendeltetésén kívül, nem használni.
üdv, föccer
-
Lavar
aktív tag
Köszi srácok ez volt az!

-
Lavar
aktív tag
válasz
Eyesis
üzenetére
Ma vettem át, tényleg nem nagy cucc, de azért tetszik.

Viszont lenne egy nem túl komoly probléma ami mégis zavar.
A képen látható bekeretezett parancsok helyett, nekem még mindig csak azt mutatja, mint amit a Starter Editionben. (Aki játszott vele az tudja, hogy két egeret, hogy mit csinál a bal klikk illetve jobb klikk...)Ez mitől lehet?

-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
GamesCom bejelentés:
Még az idén (2015. december 31-ig) megjelenik a StarCraft II: Legacy of the Void! -
Lavar
aktív tag
Eddig nem írtam még a topicba, mivel nem vagyok egy komoly játékos; eddig tökéletesen megvoltam elégedve a Starter Edition-nel, Custom Games, gép ellen.
Gondolkoztam pár napot, de rászántam magam most erre a Battlechestre 5990-ért. Úgy is megvenném már akkor mindkettőt, ez a doboz amiben van meg jópofa a hozzávaló kis katalógusával.

-
föccer
nagyúr
Beállítsam a spoiler tag-et a topikra?
üdv, föccer
-
Eyesis
őstag
válasz
Eyesis
üzenetére
Amúgy itt azt írják, hogy majd lesz olyan hely, ahonnan lehet úgy fizikai CE-t előrendelni, hogy elérjük a preorder bonusokat.
http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/18300225171?page=1
Én meg is kérdeztem, hogy van -e már ilyen lista valahol
-
Eyesis
őstag
-
ÁdiBá
veterán
Fiúk az Adept protoss karatkert mivel lehet visszaverni az elején terrannal. Bakker két lövés egy kis csávó. Mi ez csalo protos egység?

-
duronx
senior tag
Jó lenne végre normális emberkéket is kifogni a jatekban, mert így csak felmegy az agyamba a pumpa

oldeath#1128 néven vagyok fent aki játszik felvehetne. örülnék ha végre értelmes emberekkel üthetném el az időt
-
TBT
addikt
válasz
duronx
üzenetére
A megjelenés előtt mindenki megkapja ingyen (amolyan Starter Edition címen)! De ha ki is marad számodra, akkor se búsulj, mert a Legacy of the Void is tartalmazni fogja (szóval akkor is lehet majd pótolni - 2 kampány egyszerre).
Természetesen, aki előrendeli Battleneten, az már most is játszhat ezzel a mini kampánnyal. -
Pöttön
őstag
válasz
duronx
üzenetére
Én is, ezért tettem fel itt a kérdést.
Amúgy yt-n már végig néztem, de jó lenne egy kis ujdonság, achikat megszerezni stb.
Már nagyon várom, és kiváncsi vagyok hogy mit hoznak ki végül a story-ból.SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!
Amon amikor "feltámad" az baromi hangulatosan meg van csinálva!
SPOILER VÉGE!SPOILER VÉGE!SPOILER VÉGE! -
duronx
senior tag
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A Whispers of Oblivion küldetés sorozatot csak azok tolhatják akik előrendelik a beta-t?
Ha én majd csak a végleges verziót veszem meg akkor fogok tudni majd játszani ezekkel a pályákkal? Vagy marad beta exlusive?
-
ÁdiBá
veterán
Szia. Én megvettem az egészet, illetve a testvérem is megvásárolta az új Digital Deluxe változatot elővételben.
Én a StarCraft2 Complete Digital Deluxe változatot választottam mert kellett nekem az elsőből is a THOR skin, ez miatt feláldoztam a régi fiókomat.
Testvéremmel toljuk a Beta részt is jelenleg csak Archon módban tudjuk Ranked és Unranked módban, meg Custom Game 2v2, az még bejövős.
Az új Oblivion kampány részt már végig vittem, megszereztem a kitüntetéseket is amit engedélyezett.
Érdekes mert mikor belépek a BETA-ba nem lehet belépni a kitüntetések szekcióba, de mikor elindítod az Oblivion kampányrészt akkor látod miket lehet megszerezni, 3 pálya, 9 - 10 kitüntetés és ott írja BONUS csomagot is teljesítetted. -
TBT
addikt
Blizzard GamesCom menetrend:
Thursday, August 6 at 18:00 CEST - Live unveiling of the next expansion for World of Warcraft
Friday, August 7 at 18:00 CEST - Exclusive content updates for Heroes of the Storm and Hearthstone
Saturday, August 8 at 18:00 CEST – Exclusive content updates for Overwatch and Legacy of the Void
Sunday, August 9 at 17:00 CEST - The developers chat about the next World of Warcraft expansion -
TBT
addikt
StarCraft 2 újra kedvezményes áron!
StarCraft 2 Battlechest - 5990 Ft
StarCraft 2: Wings of Liberty - 2990 Ft
StarCraft 2: Heart of the Swarm - 2990 Ft
(Már nem szükséges a Wings of Liberty hozzá! Önállóan telepíthető és játszható!) -
BeLucZ
addikt
válasz
Ver'alor
üzenetére
Nem adódik össze a pajzs. Szép is lenne, csata előtt betolnék 20 shieldet és halhatatlan lenne a sereg.

Ettől függetlenül érdemes használni, mert mondjuk egy alap 3-as fejlesztésű armor mellé benyomod, akkor minimum 5-ös armorja lesz a unitodnak. Amelyiknek alapból van 1 vagy 2 ot meg 6-7
Nem lehet megcsinálni ezt amit akarsz ha 1 ctrlgroupban van az armyd.
Max ha külön billre teszed a zelakat és előre küldöd, vagy moveolod a sereged utanuk.
Vagy microzgatsz , de a játék vége felé nem sokat érnek már.
Szvsz én nem szoktam velük pöcsölni, szimplán nem használom a főseregben.... -
Ver'alor
tag
Heló, felmerült még egy pár kérdésem:
Ha több sentryt használok, akkor a pajzsok védelme összeadódik, ha ugyanazt a területet fedik le?
Meg lehet-e azt csinálni, hogy a hadseregem csapatban mozogjon, tehát ugyanakkora sebességgel, mert hiába szeretném, hogy mondjuk a zealot lehyen elől, ha a stalker gyorsabb és megelőzi -
TBT
addikt
A mai napon 5 éves lett az alapjáték!

-
Ver'alor
tag
Mi az az APM és az a jó, ha magas, vagy ha alacsony?
-
Ver'alor
tag
Heló, ha valaki játszik itt a WoL-vel, akkor megmondaná, hogy melyik magyar klánban van, vagy hogy milyen nagyobb magyar klánok vannak?
-
proci985
MODERÁTOR
Mindenkit megkérnék, hogy térjen vissza a topik témájához

-
kovsol
titán
Nekem a Diablo3 kieg az amcsi dolláros áron volt megvéve, és tökéletesen megy EU-ban is.
Én akkor azt csináltam giftként vettem meg a kulcsot, mert ha beléptem a saját accommal mindig átváltott az ár €-ra. Aztán giftként kapott kulcsot hozzáadtam az EU profilomhoz.
Igaz akkor még jóval nagyobb eltérés volt a $ és € árfolyam között. -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Van lényege, hogy az EU részt vásárolom meg vagy az USD részt a játékban?
99,99 USD / 99,99 EU.
USD olcsóbb mint az EU és úgy tudom a játékban úgy is állítható a régió.
Szerintetek?! -
Ver'alor
tag
Heló, a heart of the swarm "csak" annyi plussz, hogy benne van a zerg story mód?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Hát így új fiók új játék minden kell...

Azért gondolom ellehet valahogy adni a régi játékokat szerintetek? -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Banyek, ez nagyon gáz szerintem. Én is ezt terveztem, de így...
Így már értem amit írtál, de ha én meg szeretnék vásárolni valamit, akkor arra ne legyenek már ilyen szabályok.
Én is néztem, hogy amikor behozták a LotV digitális kiadásait shop-ba, akkor eltűnt pl. a Swarm digital deluxe upgrade lehetőség, ami megint fura, mert akkor ha valakinek meg van a 2 játék alapban és uppolni szeretne akkor ezzel a komplett pack-kal se tud.
Én simán arra gondoltam, hogy megveszem a teljes packot digital deluxe-ba, és ami eddig volt az accomon, arra küldenek egy új gyári kódot, amit meg max odaadok rokonnak vagy bárkinek, (mert eddig ez volt a metódus blizznél), de akkor bukó. -
ÁdiBá
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Itt lényegében megvan nekem az alapjáték digitálisan és a Swarm Limitált dobozosban.
Ami nekem kell az a Liberty Digital Limitált változata, de azt csak úgy szerezhető most be online ha mind a három részt megveszem.
Mondom rendben van, előrendelem az újat digitális limitáltba majd a régi is meglesz digitálisan legalább, és erre a rendelésre ezt az üzenetet kapom.: -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, lehet menne a 150-160 is...(zergel neha igy is)
a vga-ra annyira nem erzekeny (marmint gpu gyartora) de a cpu eseteben nagyon nem mi.degy. Ha jo vizualis teljesitmenyt akarsz sc2ben, akkor intel kell a gephazba. En egy i3-2100, 8 gb ram es egy gtx650 vga-val megalott gep (ami messze van a top kategoriatol, de mar korszerunek sem igazan modhato) vigan eljatszon 2v2-ben 30-40-50 fpssel.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)