Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
Mostanában, ha nem 4 gate-re mennek PvP-ben néha bevetem a 3 gate+stargate kombót. Elől beküldöm a sereget, hátul pedig a voidokat. Mondjuk elég all-in, ha rosszul scoutoltam.
Üdv netpeti98
-
oxox
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
nahhjó de két tempes nem csinál nyarat...és mondom a colo veszteségem 7hp volt az egyiken...érdekes, mert játék közben éreztem, hogy lecsapom...a replayen lepődtem meg, mert amúgy az egzségek alapján nem biztos, hogy magamra szavaztam volna...vagy legalábbis nem ilyen simán.
-
BeLucZ
addikt
hát necces ügy, én volt hogy toltam mass tempestet 4 v 4 ben, volt kb 20-22 és jött ellenem egy valag void és beaprítottam őket tempesttel, maradt kb 8-10 db, azért armored unitok ellen odabasz rendesen, ha eleget hozol akkor nehéz megállítani, BC,carrier, thor esélytelen ellene, komolyan mondom a stimes mediveces mass marine a legnagyobb ellensége, na az ellen nagyon rossz

-
oxox
addikt
lol...1v1
PVP late game...végső összecsapás....upgradek hasonlók...neki a colo távolsági kimaradt.
csapatok:
Ellenfél
2zea, 3imo, 9stalker, 4colo, 10void, 9sentry
nekem:
7zea, 1stalker, 8 colo, 6void, 2 tempest, 2 sentry, 1 anyahajóNem teljesen értem, hogy de a végeredmény:
végére még lewarpoltam 4stalker...eredmény nála 0 unit (obsa sokáig bírta pedig)
nálam
3zea, 4stalker (amit warpoltam), 1 tempest, 2void 8colo igaz az egyik vesztett 7hp-t
a többi pajzsal kihúzta...mondjuk sokat kapott mire támadó pozicióban érkezett, de akkor is....meg egy time-ot is kapott 
vicc... azt írja, hogy a tempesnek a void a gyengéje...hát ha van előtte void ami fogja a lövést, akkor a tempest aprítja a voidokat...lehet 1az 1ben alúl marad, de hátulról zora...ill. anyahajó is nagy kevlár mellény...nem is gondoltam volna.
-
Iginotus
addikt
Sziasztok, haverommal játszanánk az új kieggel, neki nincs meg nekem megvan. De mivel van akció így ugye tudok vele Zergelni is és ö tud jönni ha partyban vagyunk és én hívom meg.
De miért van az, hogy csak terrát választhatja? Nem találtam rá semmi infót.
Viszont terrával megy szépen. -
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
hmm
hát már labdába se rúgnék
már goldosokat dob a ladder, igaz eddig minden goldost megvertem 
-
Winner_hun
félisten
válasz
Eyesis
üzenetére
1 gate 1 cyber 1 forge 1 robo 1 twilight council - ezután 2. armor fejlesztés és charge. 6. és 7. perc között exp, ht-ra tech, majd nem sokkal később dt és droppok. Már ha sikerül idáig eljutni. Volt már hogy 2-es armor megvolt + charge zea + 2 sentry guardian shield és jött a 0/0-s drop
Van még mit gyakorolni ezen, a lényeg a minél gyorsabb 2 armor, majd vagy a 3. vagy az első támadás. Amennyiben nincs gáz derítésnél akkor colo drop - most erre fogok ráállni. -
-
Alg
veterán
OMG...
megnéztem a szezon eddigi statjait...70 meccs, ebből 25 ZvZ, ebből 20 nyert
80% winrate 
ZvP, ZvT 42% és 44%, összesen 56% - T-vel lategame-ben nem igazán tudok mit kezdeni, P-vel midgame-ben, bár mióta muta-lingezek javult kicsit a helyzet
Ez látszok az átlagos meccs-hosszban is, ZvZ 9 perc (ugye, a 10 perc előtti pushok...)
ZvT 20 perc, ZvP 13 perc... -
Formaster
addikt
-
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
bocs ...

-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
miért a ht drop, meg az msc blink stalker, meg a proxy oracle vagy void nem jon be?

-
Winner_hun
félisten
Nem szoktam sajtolni. A végére azért csak sikerült egy normális colo droppos győzelmet összehozni (nálam a colo drop nem sajt)
Zerg ellen már 71%-on vagyok, múlt szezonban milyen problémám volt, nem jó a gate nyitás. P ellen a 6x-ről lejöttem 52-re, ez kicsit fáj, T ellen meg már nem is tudom, de nem az igazi még. -
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Úgy látom, ma akciós volt nálad a sajt ... osztottad mindenkinek

-
BinLaden
tag
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
OP hellbat

-
Winner_hun
félisten
-
adrian360
őstag
válasz
Formaster
üzenetére
a siege tank splash nem detektálja a dt-t csak sebzi. a colo és az ultra splash damage- is ugyan ez, ha benne van a hatósugárban akkor sebződik, de más unit számára még nem lesz látható.
a fungal a detektál, a ghost emp detektál, de ha jól tudom a psi storm az megint csak sebez, de nem detektál. -
sith7
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
nem baj
... ez így helyes 
-
föccer
nagyúr
Hülye kérdés, de mi van akkor, ha egy DT-t felveszel a phonixxel, de közben eltávolodsz a detectorral?
üdv, föccer
-
Formaster
addikt
Igazából nálam sem marad sok idő, mostanában még a játékra sem. Viszont 2-3 hetente hétvégén, belefér egy 3-5 órás közösségépítő program az esti órákban. A szomorú, hogy sokakat hidegen hagyja a közösség, a közös szórakozás, vagy csak félnek a vesztéstől, nem tudom. Következő hétvégén megpróbáljuk kicsit agresszívebben a szervezést, ha vagyunk 8-10-en, mint múltkor, akkor már jó buli lesz.
-
Formaster
addikt
Jelentkezők hiányában a PHRace elmarad

-
föccer
nagyúr
A Twich most másnak is 403-as hibát dob? Nem tudok megnyitni egy steamet sem

üdv, föccer
-
Alg
veterán
Replay pack - ha esetleg érdekel valakit (közel sem tökéletes meccsek...)
-
Alg
veterán
válasz
Formaster
üzenetére
Igazából semmi különös, csak kb 20-25 supply-ig szépen ki van találva, utána meg valahogy mindig ráérzek a ritmusra

15hatch, 14pool, drone x 3
16gáz, drone
16overlordha kész a pool: queen, 2 pár ling (scoutnak)
második queen, 3 drone, 24-nél overlord
100 gáznál 1 drone gázról le, ling speed
baneling nest, ha kész a speed vagy push, vagy védelem kb 20 linggel+banánokkal (scout függő, de semmibe nem kerül benézni az ellenhez ha ő nem akar támadni, max vissza kell vonulni)10 perc körül roach-ling push (azért ekkor, mert 10:00-10:30 körül jönnek a muták)
Egyébként meg a szokásos, push-drone-push-drone ciklusok, közben exp, tech hidrára.
azóta már 9ből 9
fogtam 9pool, 10pool-t is többször, mutákat, hasonló roach-linget is vertem.oxox: ehhh

-
oxox
addikt
király volt....elmentünk a maglódi auchan-ba...bombariadó miatt lezárva, megnéztük a bauhausba, de nem volt olyan amit szerettünk volna. Konkrét típus kell, mert a tavalyi kilyukadt, és úgy hallottuk, hogy cserélik őket (pechünre tavaly a bricostore-ban vettük, ami ugye azóta csődbe ment)...sebaj átmentünk a soroksári auchanba, ahol elfogyott...itt már elegünk lett, és arra gondoltunk, hogy a market centrálban (ami itt van vecsésen), a praktikerben is megnézzük, és valamit veszünk.....market centrálban szintén bombariadó

Sittes/Ghoosty- ezen a forge (ha gyalogságra mész méginkább kell a 2-3), és expen kivül jó meccs volt
most viszem a cenzúrát dolgozni, aztán megnézem a másikat is. -
Ghoosty
őstag
A második forge szerintem is kellett volna, de nem akartam légire menni, az csak kényszerűség volt.
Nekem örök probléma a pénzköltés és ami már láttál az nagy javulás magamhoz képest. Simán buktam már meccset 4-5k-s bankkal. Szinte reflexből rányomok ha valaki kér mineralt.
Én nem néztem vissza a meccset, de az én szemszögemből egy percig nem aggódtam a győzelem miatt.
Medence nálunk már felállítva, de most megyek Balatonra legénybúcsúba.
-
Alg
veterán
Azt hiszem találtam egy egész jó ZvZ buildet
Vagy nem tudom mi van, de ma 10 meccsből 7 ZvZ volt és mindet nyertem (+ egy nyert ZvT és két bukott ZvP) -
oxox
addikt
válasz
Ghoosty
üzenetére
másodikat megnéztem....tényleg cudarul eltüntette a carrier a phoenixeket.
néhány észrevétel
ha elvagy látva minerállal ne sajnáld +2 forge-ra, mert egyből baromi lassan halad az upgrade...ill. ha légire mész akkor cyberneticből is +1 célszerű.
Sittesnek is expelnie kellett volna sokkal-sokkal korábba, mert a végén neked 2800minerálod volt neki 100 (ill, kérnie/küldened kellett volna) , mondjuk pöpecül költötte a pénzét végig, nem bankolt.
a voidra átállás nyerő öltet volt....de mikor leradíroztak titeket a két exp leszedeése közben nem biztos, hogy rátok fogadtam volna... amásikat is megnézem nemsoká, csakmost el kell menni medencét venni, mert brutál meleg van. -
sith7
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
A végén sittes stormparédéja nagyon látványos volt!

-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Megnéztem őket, köszi!
Az első meccsnél azért látszott, hogy megleptek titeket a carrierek, de gyorsan reagáltatok. A második meccs tényleg elég necces volt, ha a terran egy kicsit is splitteli a 114 marine-ját (vagy a P fedezi őket FF-ekkel a banák ellen) akkor valószínűleg sima loss. Ráadásul több mint 20 percig nem hozott fejlesztést a marinoknak, se medivacet... A végén sittes stormparédéja nagyon látványos volt!

Egyébként szívesebben olvasok itt a fórumon érdekes meccsekről, mint sehová sem vezető balance vitákról, meg hasonlókról, úgyhogy köszi még 1x a feltöltést!

-
Winner_hun
félisten
-
Ghoosty
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
-
Alg
veterán
Játszottam kettőt ezen a korhal sky island mapen, ment is vétóra rögtön... Az egy dolog hogy csak cross spawn van, de:
- jobbra fent-balra lent variációban nincs igazán jó 2. exp hely zergként
- a másik helyzetben meg van 3 kb egyenrangú natural a zergnek, de pl P-nek egy sem biztonságos ->1base allin -
oxox
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
szerintem a tosst jobban lehet prismel szivatni...de remelem, hogy ezekutan a zerget is sikeresebben fogom
amugy a medic +speedje meg igy is op 
-
sith7
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Szerintem minden fajt azzal lehet a legjobban szivatni

-
holydragon
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
azt akartad mondani ugye hogy nerfet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oxox
addikt
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
szerintem pont probaljak visszaterelni a jatekosokat, mert nagyon sokan zergre valltottak....ugy latom a jatekosok 40x -50 szazaleka zerg jatekos 1v1-ben...legalabbis en joiedeje ilyen szinten kapom oket...
-
Ghoosty
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Leírva azért jobb szerintem. Sok volt a passzív rész. Ha nem előz be Sittes, akkor estefelé feltöltöm valahova.
-
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja ok ^^ köztes állapot. Ha a sebesség nem is, a gyorsulás számít szerintem. nyomhatod a colo droppodat

-
Winner_hun
félisten
válasz
zuzu000
üzenetére
Ezután kifejlesztheted a robotics bayben 100/100-ért, hogy még gyorsabb legyen egy kicsit, pontosan + 0.422 sebesség, +0.625 gyorsulás.
Erre voltam kíváncsi mert nem tudtam hogy a teljes sebességet kapta-e meg vagy csak valami köztes állapotot. A többivel tisztában vagyok

-
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha csinálsz egy warp prismet, akkor miután kijön a gyárból, akkor a sebessége 2.953 lesz, a gyorsulása 2.625. Robotics bay nélkül csak simán 200 mineralért.
Ezután kifejlesztheted a robotics bayben 100/100-ért, hogy még gyorsabb legyen egy kicsit, pontosan + 0.422 sebesség, +0.625 gyorsulás. -
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
most lesz a sebessege 2.9 ha fejleszted meg lesz tudomisen 3.2
eddig meg 2.5 volt feljesztve meg 3.2
ez a tippem...a 3.2 is csak tipp -
Winner_hun
félisten
válasz
zuzu000
üzenetére
Milyen az az ilyen? Olyan mint ezelőtt fejlesztve vagy annál lassabb és van még fejlesztésre lehetőség?
No megkerestem, ez van: 2.953 (3.375 with Gravitic Drive)
Szóval lehet még fejleszteni. Akkor annyira nem is lesz gyors. Bár azt nem tudom mennyi volt a buff előtti fejlesztett sebesség. -
zuzu000
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Alapból ilyen lett. Fejlesztve ugyanannyi lesz mint anno fejlesztve.
-
oxox
addikt
mennyirol mennyire valtozik a psim sebessege?
-
icons
addikt
válasz
föccer
üzenetére
Ja, persze : P. Hogy egy hatalmas féreg csendben átrágja magát a pálya másik felére, majd minden illemszabályt betartva hang nélkül kinyomja a fejét a földön keresztül, és kiengedi a zerg egységeket, amik éppen a száján át közlekednek! Persze, beleillik a kakilós OV és a többi stílusos egység által alkotott képbe
. Egyébként az OVkban nem kis mennyiségű creep fér azért el! (kivéve ha optikai csalódás, és kívül visszafelé folyik a creep az első pár másodperc után
)(#41119) zuzu000
Igen, a következő lépés az lenne (a balance nevében). Lebegő pylon és járó supply depo. Akkor végre arrébb lehetne helyezni majdnem a teljes T bázist
-
icons
addikt
Hát igen
De a kérdés csak a Blink volt : P. Egyébként sokszor még így is hasznos tud lenni (például kiadod a move parancsot, de a Stalkerek hátrébbról indultak, akkor csak pár tab, B és mehet a blink előre).(#41117) Alg
Ja, hát mindegyik faj dropp egységét fel kell hozni most a medivac szintjére.
Ne aggódj, nemsokár az OV is 0,586ról kap egy buffot 2,3ra, és akkor tele lehet a pálya süvítő supply egységekkel
-
Alg
veterán
WTF warp prism buff

fasza, most már ZvP-ban is levadászhatatlan dropok repkednek majd mindenfelé?
-
icons
addikt
-
sith7
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
ok, akkor feltoljuk valahova

szerk.:
és eléggé az alapoknál vagyok még.
Mi is !
-
oxox
addikt
válasz
adrian360
üzenetére
ez nekem uj info...duplaklikkel csinaltam az azonos egysegek kijeloleset (neha ez persze eleg kaotikussa tette a jatekot)...ez az alul csoportikonokon, akkor azt jelenti, hogy kijelolok egy labdat zea+stalker+senrty mondjuk...viszont szeretnem az osszes stalkert elblinkelni, akkor lent kozepen ctrl+bal klikkelek egy stalkerre es kivalasztja az osszeset?
-
adrian360
őstag
ha tabolsz akkor csak az adott egység command cardja jelenik meg, attól a kijelölés megmarad.
összes azonos kiválasztására ctrl+ball klikk. ha a képernyőn csinálod akkor az adott képernyőnyi területen jelöli ki az egységeket, ha alul a csoport ikonokon, akkor az adott csoportban lévő egységeket. -
icons
addikt
F2-vel ugye ki lehet választani az összes harci egységet. Ha ezután Tab-ozok, akkor kijelöli a különféle típusokat (mármint: corruptorok, lingek, stb)
Lehet ezeket innen hotkey-re rakni (csak egy félét!!), vagy esetleg csak azokat kijelölni?
Tehát F2 - összes egység kiválasztva, Tab - összes corruptor fehér keretű, ki vannak emelve, ?? - ezeket a corruptorokat jelöli csak ki. Tehát ha move-olok, akkor csak ők mennek VAGY hotkey-re rakhatóak, de csak ők!Tehát van erre valami kombó?
-
sith7
félisten
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
hm ... silver ligás 2v2 nem tudom neked mennyire lenne szórakoztató

oxox
Az
Mondjuk nem értem miért fordult vissza az elején ... volt kb. 15 - 20 marine - ja, nekem 3 stalker, 1 colo ...
... igaz , ami igaz, mire lőttek volna, mindig arrébb mentem .... nagyon nagy mikrót toltam
... látta a profizmust, gondolta esélye nincs 
Viccet félretéve, többször is nyerhettek volna ... ezt inkább ők vesztették el, mint mi nyertük meg ... illetve, hagytak minket feltechelni, és onnantól cumi volt nekik ... meg Ghoosty - nak igaza van ... mass unitot tolni ....
... főleg marine -t, colo ellen ... -
sith7
félisten
válasz
Ghoosty
üzenetére
Jó meccsek voltak

Főleg a második ... azért mass marine - nal nekimenni 4 colo - nak, 10 HT - nak, meg 4-5 archon - nak ...
... durva deathball lett, igaz nagyon gázigényes, de üt, mint a piros 7 -es 
Meg is lettem szólva, hogy minek hozom őket, nincs semmi amit megöletnénk.
Igen, ezt elsőre nem igazán értettem ...
-
Ghoosty
őstag
Tegnap este volt 2 nagyon jó 2v2-es meccsünk Sittessel. Az egyikben (PPvPP) bezárkóztak. Körbepakolták magukat cannonokkal, de hagytak egy rést. Sittes be is csempészett egy observert és láttuk, hogy mass void ray lesz. Ment is le a 2 stargate és gyártottam is a főnixeket. Biztos ami biztos azért stalker és zeala sereget is gyártottam, nehogy úgy járjak, mint egy zerges meccsnél, hogy a légit leírtom, de földön szétkalapálnak. Sittes csinálta a szokásos deathballt. Mivel bezárkóztak, szabadon expelhettünk, így annyi pénzem volt, mint a pelyva.
Egyszer aztán rájuk jött az expelhetnék és kimentek 3-4 helyre. Ekörül értük el 200/200-at. El is mentünk leírtani őket. Meglepetésre azonban jött egy csomó carrier is, meg mégtöbb immo a másik játékostól. A múltkori tesztelgetésbéli tapasztalataimból tudtam, hogy főnixekkel jobban járok, ha inkább az interceptorokat szedegetem, így az egyiket a seregem felével kivontam a forgalomból. Sittes a deathballal kicsinálta a másikat, de mondjuk sokat veszítettünk is így visszavonultunk, de a carrierek nagyrésze megmaradt nekik. Vérszemet is kaptak és jöttek, de mivel volt blinkem, meg vagy 10-15 gateway, ezért egy pillanat alatt lewarpoltam egy csomó stalkert, persze jött Sittes is segíteni. A carrier alá beblinkeletem gyorsan és potyogtak, mintha muszáj lenne.
Közben gyártottam voidray-t is, az utánpótlás ellen. Mentünk is támadni, de alig pár másodperc annyi is volt 4 carriernek, aztán gg.A másik jó (PZvsPT) zerget osztott a gép. Sittes ment deríteni és elkezdte cseszegetni T munkásait, így rengeteg időt nyertünk, mert sokszor abbahagyta az első barakk gyártását, így a fal sem készült időben. Én hatchery-vel kezdtem, aztán pár kör drone után benéztem egy csapat linggel. Azt látom, hogy egy valag addon nélküli barakk van és szinte semmilyen egységük nincs. Mindkét csapat támadóit leöltem sorra, de az utánpótlással nem bírtam, mivel nem rush-ra készültünk, ezért nálunk nem úgy jött az utánpótlás, ahogy kellett, így gazdasági kárt nem sikerült okozni(hülye is voltam így utólag). A t csak marine-t massolt, de kegyetlen mennyiségben. Gondoltam, na ezt megszívtátok, gyártottam banelinget dögivel, csak elfelejtettem kifejleszteni a gyors mozgást, így szinte veszteség nélkül leölte az összeset.

Ha itt van eszük, akkor nyernek. Sittesnek volt 1 colo-ja, meg pár gateway egysége. Nekem pár ling, mert kevés volt a lárvám. Pár perccel később bepróbálkoztak, de akkor már kész volt a gyors mozgás a banánlingeknek, meg lett rajtuk 2-es páncél is, így a t seregének 90%-át legalább leírtottam a pályáról, Sittes meg a pvel hancúrozott, nem figyeltem. Sajnos csak időt nyertünk, kevés egység maradt az ellentámadáshoz. (azért néha jött egy két szép force-filed is az ellenfél részéről)
Ekkor még mindig csak a naturalon voltunk ők meg kiexpeltek sok helyre. Már megfordult a fejemben a feladás, de mivel gázt keveset költöttem, így volt bankom. Gyorsan fel hive-ra, majd jópár corruptor. (Meg is lettem szólva, hogy minek hozom őket, nincs semmi amit megöletnénk. Erre bebábozódtak. Majd indultunk. 6-7 BL jött ki a maradék pénzemből, ha jól emlékszem, Sittes meg hightemplart hozott. A mass marine mintha ott se lett volna, a p próbálkozott a stalkerekkel, de Sittes jól védte a BL-eket a földiek ellen, így szépen végigmasíroztunk rajtuk.U.I.: Bocs a wall of textért.
-
whitezo88
nagyúr
Most Adm-mal 2v2zgetünk. eddig nem jó széria, de megint imbalanced. 3.ra 2 loss után bead egy 90 szintű, 5500 játékkal rendelkező, D/D/M/M ligás embert. na, ezen kéne változtatni, hogy keresésnél valahogy számítsa be ezt. mert ha elkezd egy kezdővel, ebből csak darálás van. Pl simán adjon nekik minimum stabil goldosokat. szépen megszivatott minket proxy hatchel (jó, nem vettük észre) és SH-zott. Tempestet meg már későn hoztam le, az jó lett volna rá, még tartották ketten a frontot, de kevés volt már.
-
oxox
addikt
reggel vegre megint dia szinten sikerult jatszani...platina top tosst vertem....4gate Vs 3gate robo...ff-el elvettem a kedvet, majd expeles-kozbe izibe drop (nexus tulelte ephogy), majd drop kiserlet ismet de stalkerek lefuleltek (fajt 4zeat is elbukni a prism mellett)...majd obs a bazisan zavartalanul nezelodott, es ez a drop csak nemhagyott nyugodni...kozben techelt colora+stargate-re, ill expelt is vadul...szoval drop megint, ezuttad mar sotettemplarokkal
GGGGGGG ....mondjuk face to face se feltem volna, de igy fincsi volt
Új hozzászólás Aktív témák

- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a többi pajzsal kihúzta...mondjuk sokat kapott mire támadó pozicióban érkezett, de akkor is....meg egy time-ot is kapott

80% winrate