Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #40195 üzenetére
wm-ek egymást biztos nem sebzik, tegnap a mass WM-hez direkt bemozogtam a pár megmaradt stalkerral és csak ők haltak meg.
-
Tuco Ramirez
őstag
Ha ezt csata közben megcsinálod és nem lövik le a vipereket az ellenséges sereg fölött a megfelelő pozíció felvétele előtt, akkor leveszem a kalapom előtted.
Arra egyébként tényleg jó lehet, hogy az ultráket felrántsd az ellenfél mainjére egy kicsit pusztítani az épületeket.
-
icons
addikt
válasz
mikromanus #40192 üzenetére
Blinding cloud természetesen minden egységre hat. Konkrétan ez egy felhő, amiből nem látsz ki. Egyik egység sem immunis rá.
Time Warp is hat természetesen mindenkire, ugyanez a helyzet. A pálya azon részén létrehozol egy teret, ahol az idő lassabban telik, mindenki számára.
A WM meg igen, mindenkit sebez, nem egyszer volt olyan (persze GM ligában is), hogy több saját egységet nyirbált meg, mint ellenségesetNagyon erős tud lenni, de csúnyán meg is lehet vele szívni.
(#40194) oxox
roach-hydra-viper GMben is játszható taktika. Csak nyilván a részletek különböznek az alsóbb ligákétól(#40197) euzsolt
Cloud hat. "Creates a cloud for 14 seconds that reduces attack range of ground units and structures underneath to melee range."
De igazad lesz, Time Warp lehet, hogy nem (szerintem de)
-
Tuco Ramirez
őstag
A WoL-ban még az volt, mielőtt nerfelték. A HotS-ban már sokkal kevésbé ütős a "lövedékesített" fungal, és az upgrade-eket nem kapó IT-k miatt.
#40191 euzsolt: Ez azért túlzás, hasznos support unit, de sermmi több.
#40196 icons: Szerintem a wm-ek nem sebzik egymást (minden más saját egységet igen) de lehet rosszul emlékszem...
-
oxox
addikt
válasz
a marinekopkodeset ne hagyd ki a winfestornak.
colo is szereti a viper kopkodeset...amugy roach-hydra-viper szerintem siman eleg platinaig... -
Formaster
addikt
válasz
Gyanítom a cloud nem, mint a fungal sem oszt friendly fire-t és a banán sem. Terran splash damage egységek viszont igen, tank, wm ...
A toss lassító buborék szintén nem hat baráti egységekre.
-
mikromanus
veterán
válasz
Formaster #40191 üzenetére
Az infestor tényleg hasznos. Sebez, "röghöz köt" és beásva is közlekedik. Nagyon hasznos és aljas unit. A viper is jó tud lenni. A köd igen "OP" terran unitok ellen. Planetary ostrom ellen is jó, siege tank ellen is és bio seregre is (csak azok kimozognak. Funghallal együtt elég durva lehet, csak ilyen kombóra kevés vagyok). Alsóbb ligákban az ásóka (swarm host) is elég jó. Nagy tömegnél meg még inkább. Erősebb seregnél vagy ellenfélnél azért kisebbek a lehetőségek benne, de sok esetben amolyan joly joker unit. Jó támadni, lehet védeni is a maint-expet, jó ingyen sebzést osztani, meg fedezéknek míg átállsz másra...
edit:+Pár kérdés: a viper "köd" hat a saját és baráti egységekre is, vagy azokra nem hat hátrányosan? A proti időlassító mező csak az ellenre hat vagy mindenkire? A WM mindenkit sebez, nem csak az ellent (azt hiszem ezt írtátok, hogy saját unitok is sérülnek)?
-
-
oxox
addikt
válasz
mikromanus #40188 üzenetére
kesoi jatekig szerintem az infestor a legdurvabb zerg egyseg....szerintem (nem vagyok zerg jatekos, de most majd szeretnek kicsit rafekudni)
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
mikromanus #40182 üzenetére
Korai 2-3 rax pusht szerintem banelinggel lehet a legjobban megfogni. Kell a +queen is, hogy legyen creep, különben ha ügyes a terran, egyesével ki tudja fókuszálni a banelingeket még mielőtt elég közel kerülnének. De jó a speedling + 1-2 crawler is. Ja, és mindig le kell hozni a queent a mainről a naturalra a védekezéshez. Simán fogható szerintem, csak idejében kell deríteni.
-
mikromanus
veterán
A hellbat vagy a wm drop is nagyon aljas tud lenni. A 8 seces turbo medi és a hellbat heal is elég... erős.
A roach. mókát majd kipróbálom. Mondjuk azzal is volt pár jó muri, de inkább ling-bana-muta-ultra ágon mozgolódok. Roach oknál volt hogy bekúsztam az ellen bázisára amíg megindult az MMM horda felém. A termelését mintha elvágták volna. Azt se tudta honnan jön a vész
(persze volt olyan is, hogy csúnyán széttéptek mass MMM-mel.)
basetrade-ben talán lehozhatta volna, de visszafordult leszedni az ásókákat. Onnan meg győzött az eco előny. -
oxox
addikt
válasz
mikromanus #40185 üzenetére
1base roachoz eleg 1gaz...nem olyan gazigenyes az. most akkor mirol is beszelunk rushol, vagy nem?
a roach eszi a marine-t eleg szepen, plane ha van mellette crawler. ha nem indul el idoben meg expet is siman lehet vedeni...tartsd a roachokat a creepen, kozel a crawlerhez es mikrozz ha kell...en tegnap /szinten teamben/ egy zea pusht kaptam az expemre...korbe-korbe szaladgaltam a roachokkal, es a zeaknak eselye nem volt...a marine meg meg kevesbe birja hp-val. ha ilyenkor meg beszaladsz 8-10 lingel a mainjere, akkor gg.amit DPetivel jatszottam terran ellen, a korai helion volt gusztustalanabb terran reszerol....
-
nofi
addikt
Tegnap este jobban rágyúrtam a szaturálásra tippek
alapján és már a 4. hatchery építésekor elértem a 200-as limitet. Ekkor betámadtam hydra/ling/roach "csöppnyi" seregemmel és szó szerint átgázoltam az ellenfél zerg bázisán. Szerintem akkor járt 120-130 körül. Mondjuk silver ligában ilyen ellenfelet találni nem nagy kunszt, de az azért tetszett, hogy egy 1000+ matches playert vertem rommá.
-
mikromanus
veterán
Nem igazán korai rush ez. Amolyan "forever bronz" taktika. x percig csak építkezik (max pár marine van az első 6 percben), aztán jól letarol. A roach nem az igazi ilyesmire, ha meg nem alapból rushra megyek, akkor jó eséllyel lekésem a megtorlási lehetőséget. Bár ha nem falaznak, akkor van esély.
Tüzet tűzzel módszerrel és nem "bebetonozom magam" taktikával akarom letarolni ezeket is valahogy. Olyan nincs, hogy valami ne szög legyen, ha kalapács vagyok
A roach és a bana is gázigényes,így könnyen fejlesztés hátrányba kerülök. No, majd kitesztelem. A ling olcsó, így szerintem hamar beleférhet a3. (eco) hatch is, vagy ha merész vagyok, akkor egy újabb exp. Utóbbi esetben picit sérülékenyebbnek tűnik a helyzet... A legbiztosabb a bronzosok ellen épp a korai agresszió. Ideges leszek mikor megnézem a build orderüket és látom, hogy kb semmijük sincs a 5-6. percig és így nyertek. Néha lefőzhetetlenül nagy noob vagyok. Persze épp ki is aludhatom magam egyszer és akkor reflexből fogom az ilyet (?)... -
Formaster
addikt
válasz
Tuco Ramirez #40178 üzenetére
ZvT abszolút persze banelinggel fűszefezve. Dropra várnak a lingek. ZvP megintcsak jo, persze ha full skytoss akkor corruptor inkább és mellé pár ultra. ZvZ megint jo, mutákat eszik a queenek, persze kell a range upgr. Ha stephano roach build akkor a lingekkel nem hagyom 3 basere menni+kell elég crawler. Lényegében mindenre jó, ha jo support egységeket választok
-
oxox
addikt
szerintem 1base roach+crawler siman fogja a marine rusht....legalabbis teamgame-ben mikor mass roachra megyek, kb 2x nagyobb sereget lehet osszehozni roach-bol mint minden masbol....csak ha fogjak akkor van gaz a larva hiany miatt. ling-bling sem lehet rossz. bar a bling morph miatt lehet keson keszul el.
augy a varatlan banshee kicsit meglepo...lufikat szetkuldeni, es kopkodo vackot amugy sem art lerakni (igy, hogy evo sem kell hozza nem is olyan nagy aldozat)tegnap unrankedet toltam este (nem voltam mar toppon), zergel vertem egy platina zerget
12poolal megcsapkodtam, bar egy queenen kivul sok kart nem okoztak a slingek...majd fel b-lingre. O hidrara...okadta ki a hydrakat...en fel hydrara, majd mikor lattam, hogy nem birom a tempot fel shostra...o fel ultrara...en fel mutara (volt mar kb 4-5 expem, de szedore sok larvam nem maradt, igy kb hasonlo bevetelem volt, mint neki 3 expel....igaz mikor a harombol az egyik elesett, mar nem volt kerdes, hogy milesz....de nagyon elvezetes volt) muta-shost-bling-ling-hydra sereg -
mikromanus
veterán
Tegnap 2v2 hobbi játékban starteres haverral "beújítottunk". A temple mapon nyomultunk. ELső ellenfelek: zt. Oks. A zerg nyomta ellenem a 8 poolt, majd a lingek + a legtöbb drone rush-sal megkisérelt becravlerezni. Némi áldozat árán lenyomtam, erre kilépett. Egy kissé megcsúsztam miatta. 1-2 perc és beállított1-2 bansheeval a társa. No, ez nem nézett ki jól. Kissé meg voltunk zavarodva, így eléggé szétkapott. (Nem volt társnak se légiereje, marine meg eléggé sérülékenynek bizonyult, nekem meg egy queenem volt. Megkésett scanek súlyosbították a helyzetet. A terepszínű bansheek szétkapták a queenem. 1 másodpercen múlt. Ha jókor kapok suppport scant nyerek kb +fél percet
). Azért miután megindult a teljes seregével eltakarítani ami megmaradt (hatch nem is volt "otthon") és a társam letarolta kapásból kilépett. Pedig olyan jól rákészültem a szövetséges expen a visszavágásra...
A másikban ugyanezen a mapon meg masteres zerget meg még egy zerget kaptunk. Kissé rossz volt a helyzetfelismerésem. Az exp nem volt rossz, meg is akadályoztam az ő expjét, csak nem kezdtem el linget szarni, így simán letarolt. Mire beért a masteres társa már elhullottam. Roachra menni nem egy nagy ötlet. Szerintem exp, egy queen a mainen, majd csak lingeket kellett volna húzni és easy win egyszerűen scak a több ling miatt is, de én "macroztam"
Talán még egyet nyomtunk ezen, de ott is valami dia-master párost kaptunk. Picit ideges voltam. Mentünk is vi
ssza a közös kezdőhelyes mapokra...Amúgy a noob buildeknek mi a countere. Pl 2-3 rax mass marine? 1 base bana bust ha 2 raxot látok? Vagy exp és mass ling? Mennyi hatch kell 3 raxnyi marine push fogásra? main+ex+macro hatch?
Ahogy néztem macroban elég jól felszívom magam, de a sereg gyártásban nagyon el vagyok maradva. Picit fejlesztenem kellene a multitasking képességemet...
-
oxox
addikt
válasz
Tuco Ramirez #40174 üzenetére
zerg ellen eddig is szenvedtem
ill. mar felek elore a ghostoktolplatinaban kb 3x talalkoztam veluk
-
whitezo88
nagyúr
tegnap késő este 2v2-ztem cimbimmel, régen még pár tucatnyit játszottunk, de semmi profi dolog. én most pár hete nem játszottam, de mióta elővettem ismét se vittem túlzásba. ő még annyit se játszott mint én. wwlww gold lett a vége, ebből 3 winnél egyszer se támadtak asszem. egyik win kiegyensúlyozott volt, de a Z az utolsó pár percig csak linget meg banelinget csinált kb, én meg voidoztam főleg. az utolsónál egyik gyémánt ligás is volt, de ott se tudtak sokat csinálni, egyik P 4gate, DT, másik meg oracle, meg pár GW egység. sejtettem hogy DTzni fog legalább egyik szóval jött az obs a 3gate robo után, kellett is így sokat nem dobott neki mikor támadtunk. a többi win is kb csak az volt hogy betornyozták magukat. rosszabbra számítottam. az a loss az mester ligás ellen volt, egyik Mass WM másik Mass Raven, elég durván kitecheltek, mi közel se tudtunk annyit költeni seregre. a ravenek szétbombázták a sereget, a WMek meg alattunk mentek, az obsokat meg így pikpakk lelőtték...
-
oxox
addikt
thanks sracok!
a terran/toss winrate %-at forditva irtam -
oxox
addikt
Reggeli gyakorlás.
1. ellenfél besorolás alatt lévő toss kb a 20mp-ben kilépett
2. ellenfél zerg gyémánt (ugye mint írtam korábban) zerg ellen vagyok a legbénább), örültem is neki.
replay [link]
tapasztalat.....van az a helyzet (és zerg ellen többször tapasztaltam), mikor a bázist védtelenül kell hagyni, bízva a cannonokban, és abban, hogy a zerg nem kapja jobban szét mutával mint én az övét.mindezek után
tatatarammmtatatatatarram,
bronzból indulva, cannon rushal top aranyig jutva....majd ott ragadva jó ideig (már nem működött a tactic olyan jól), és nem is nagyon játszva 1v1-et (még az 500 1v1 toss portré sincs meg, 458 győzelem konkrétan)
winrate:
Toss: 13/4 -86%
Terran 12/2 -76%
Zerg: 9/16 - 36%eljutottam idáig (ami érdekes, hogy kb 80%-ban platinás ellenfeleket adott...mondjuk 10%gyémánt 4%master, 3-3% arany/silver
irány a master....bár kezdem azt érezni, hogy ehhez már asztal, szék, és monitor kéne
(cod is jobban ment a hagyományos körülmények között anno)
-
icons
addikt
válasz
mikromanus #40164 üzenetére
Itt nem láttam, de persze néha kihagytam pár kommentet
200 v 200 lesz az
Attól nem duplázódik meg a supply, ami itt történt
Szép is lenne
De önmagában a tény kétségtelenül igaz, 400 > 200
(#40165) Winner_hun
Op, akkor elnézést -
Winner_hun
félisten
válasz
mikromanus #40164 üzenetére
Valamelyik fórumon
-
icons
addikt
Ez az eddigi egyik...legérdekesebb játék, amit láttam.
Tanulság (és egyben SPOILER):
- 1v1ben Fungal + Storm elég ütős
- ne hagyd, hogy a Zergnek hamarabb legyen 3/3/3ja, mint neked Protossként
- Archon, VR, Corruptor, Hydra, Infestor elég jó összetétel -
oxox
addikt
szerk nem ide
-
Alg
veterán
válasz
Formaster #40151 üzenetére
pl. Whirlwinden simán sikerült, drone-okkal kergetőzés, közben jön a queen és az első lingek, és mivel 2 hatch van, elég hamar megvan a túlerő. Ha meg leveri az expet, több idő van mainen felkészülni.
14-16 drone vs 6 ling, ha jól csinálja az ember egész fájdalommentesen megoldható - persze nem mindig sikerül
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
mikromanus #40152 üzenetére
Nagyobb, 4 player mapokon nem az.
-
nofi
addikt
Az Xbox One event óta amúgy is menő a kutyák bárminemű említése
-
Alg
veterán
válasz
Tuco Ramirez #40143 üzenetére
Roach-hydra-viper mellé jó, fungal+cloud, és can't move, can't shoot
de nekem még néha 1 fajta caster is sok, nemhogy 2
-
Eyesis
őstag
rákaptak a wol-ra
már csak kikapni járok, nehogy elvesszen a GM
-
Alg
veterán
válasz
Tuco Ramirez #40140 üzenetére
Mostanában keveset játszom, de tipikusan bio ellen (hellbat is az) ling-bane, jó upgrade-ekkel. (+ infestor esetleg, bár én mostanában inkább kihagyom, hozok 8-10 mutát és megyek rögtön ultrára)
-
adrian360
őstag
-
Alg
veterán
Nagyon kevés.
Az expelést, drone gyártást nem ahhoz kell mérni hogy éppen mennyi mineral van még a bázisokon, vagy mennyit ír a kis segédszöveg a hatcheryn.Ha biztonságban érzed magad, tudod hogy nem fog támadni az ellen a közeljövőben (pl épp most semmisítetted meg a teljes seregét) -> exp, drone
És a szokásos közhely: jobb úgy kikapni hogy van 100 drone-od és nincs harci egységed, mint fordítva (ugyanis sokkal könnyebb észrevenni hol kellett volna egységet gyártani, mint az "itt belefért volna egy kör drone-ozás" lehetőséget kiszúrni.)
Jó taktika lehet, hogy mikor már reflexből egységet gyártanál, na akkor még csakazértis beerőszakolsz egy kör drone-t. és közben megnézed mi a helyzet az ellenfélnél.
-
nofi
addikt
Zerg szaturálásról szeretnék kérdezni. Nem vagyok még olyan szinten, hogy 1-2 drone számítson, de egyre kevesebbnek érzem a - valószínűleg rosszul beidegződött - gazdaságomat.
Jelenleg az esetek 80%-ban így időzítem a dronejaimat:
Main: 16 + 6
Natural: 16 + 6
Exp: először csak 6 a gasra, majd 8-10 drone a mineralra. Ilyenkor már elkezd fogyni a main mineral és lassan hordom át ide a droneokat. Ha megvan itt is a 16 + 6, akkor jön a következő exp. -
nofi
addikt
Ezt pedig éhgyomorra
Unit Rap Battles Of Starcraft #1: Marine Vs Hellbat -
oxox
addikt
csak véletlen toltam 3 unranked meccset (FFA-zni szoktam ha tét nélkül akarok csak randomozni), és véletlen ott választottam 1v1-et.
viszont most volt végre egy jól sikerült 1v1-em zerg ellen. (top 8-as platina ellen)
pylova rákényszerítettem a távoli expre...majd ez miatt oda is visszaexpelt, jött a szokásos phoenix blöff (sajnos/vagy szerencsémre hydrára techelt már előtte), egyik expet csúnyán megcsapkodtam, közben kimentem második expre, és már techeltem colora....7 vesztett unit lett a részem (probe is volt közte még az elején), és 124-et öltem....végre egy simának nevezhető party.
érdekes mert a profilomban 53 leátszott meccsem van a statisztikámban viszont csak 52
-
oxox
addikt
rájöttem....arra amit kérdezni akartam.
-
nofi
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #40126 üzenetére
úgyértem majd a játékban, ha legközelebb online látsz
Egyébként nem akarom elszólni de talán mintha rendeződne lassan a ladder. Most már egyre több valódi silverest kapok ellenfélnek, nem pedig a Blizzard által kényszer-lefokozott gold és platina playereket xezer meccsekkel. Kell ehhez 1-2 hét na
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
föccer #40124 üzenetére
Hozzám képest azok vagytok, hidd el, kb 1 hónapja kezdtem játszani a játékkal.
kabalthenbk: Én 2 napja merészkedtem fel az unranked részbe, de többször kapok ki, mint nyerek, általában beszívok valami trükköt, de mindig mást
Szóval azzal a Silverrel is jóval fölöttem jársz, hidd el.
Felvettelek mindkettőtöket.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Winner_hun #40122 üzenetére
De én nem vagyok pro, ti pedig már régóta játszotok, ezért gondoltam hogy olyanokat vennék fel elsősorban, akik velem hasonló cipőben járnak, és még ismerkednek a játék trükkjeivel, technikáival.
De ha nektek nem gond, akkor felveszlek titeket szívesen.Egyébként egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, ez a befektetés maximálisan megérte, mert tetszik nagyon.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Hol keressek olyanok után, akiket felvehetek barátnak közös játék céljából? Úgy lehet jobb lenne, most külföldiekkel szoktam játszani
-
Formaster
addikt
1,5-2k game után is tud újat mutatni a játék. Most vettem észre, hogy a csapattársan hatchery-jét is be tudom köpni queennel
-
netpeti98
addikt
Azért szép PvZ alakul ki, ha a a zerg talál egy probe-ot:[link].
Üdv netpeti98
-
Formaster
addikt
válasz
Tenken #40106 üzenetére
Van több is. Én a phCraft channelt preferálom, bár mostanában eléggé kihaltak onnan az emberek, nem értem miért. [egyesek szerint nincs értelme]
Microra visszatérve, legalább olyan fontos mint a macro. Sosem Warcraftoztam, így nem tudom ott mennyire számít, de itt is eléggé. Rushnál is, nagyobb csatákban is. Pl a kisegítő unitokat ne küld halálba, kifókuszálni bizonyos egységeket, vagy a sérülteket hátravinni, de akár egy jó blink is eldöntheti a mérkőzést, ugyanúgy néhány jól előtt forcefield is, vagy storm, vagy fungal, de estig sorolhatnám. De a legfontosabb lesz az egységek tulajdonságaival tisztában lenni.
-
mikromanus
veterán
válasz
Tenken #40104 üzenetére
Igazából "hobbi" szinten elég az emberi APS is. 60-80-nal már jól lehet boldogulni. Persze időnként kellhet több, meg fene se tudja mi tartozik bele/mit számol a játék bele. Jellemzően a játék elején, rush fogásnál (vagy épp rusholásnál) kellhet jobb micro. Nagyobb seregeknél azért annyira nem lehet ügyeskedni. Ott már stabil és erős macroval ki lehet húzni gyatrább egység kontrollal is. Gyorsbillentyűk, groupok használata hasznos tud lenni. Meg esetleg a képernyő pozíció mentések is, bár azt nem nagyon használtam eddig (de jónak tűnik).
Persze a deathballoknál a caster unitok kezeléséhez, meg a különféle egységek pozicionálásához kell némi ügyesség, vagy épp az ellen használja ki az izeltebb ujjait és egy szint felett már hátrányban leszel. Nem kell magasra törni. Én elvoltam platina-gold körül amíg laddereztem, de a megszállottabbak itt azt hiszem diamondban is elég jól megállják a helyüket. Akik meg megrögzött casual gamerek, azoknak jó az is ahova épp besorolódnak. Vagy a custom gamek is.
-
sith7
félisten
-
Tenken
őstag
válasz
mikromanus #40103 üzenetére
Én is így gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz. Ez egy másik game..
Ti szoktátok nézni amúgy? Valamilyen szinten azért gondolom itt is meghatározza a játékost. -
icons
addikt
válasz
Tenken #40101 üzenetére
Micro mennyire számít? Ez olyan fura kérdés, 34,6%nyira. Valamelyik profi nemrég nyilatkozta, hogy annyira nem is fontos. Ha jó a macro, megfelelő az egyéségválasztás, és jó helyen csapsz le az ellenségre, akkor szerinte annyira nem számít. Ettől függetlenül nyilván hasznos tud lenni, ha microzol is
De gyengébb/rosszabb összetételű sereggel nehéz megverni. -
Tenken
őstag
válasz
Tuco Ramirez #40100 üzenetére
Micro mennyire számít itt? WC3-ban ugye nem csak a gold miatt voltak fontosak, hanem hogy ne kapjon xp-t sem értük az ellenfél, de mivel itt ilyen nincs, gondolom a hatékony pozíciók és a megfelelő seregösszetétel többet számít.
Tutorial alatt azt a beépített gyári valamit érted, amivel meg lehet tanulni, hogy mi jó mi ellen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest