Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Amúgy aki tud angolul, az nézze meg a Star Trek: Klingon-t, mert amit Gauron alakít benne, az briliáns. Főleg mikor a pakledekkel beszél, az hatalmas! [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem röhögni...
A "ptaah" az ugye a klingon sertés neve?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Plazmacucci #892 üzenetére
Ahh, nem a film közepére akartam linkelni, mindegy.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
UUUU kijött a Renegades első része! Megvan az esti program! [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az ST 11 és a Starship Troopers valójában ugyanaz a film! [link] Nézzétek meg, tényleg!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Axanar, Vulkan scene: [link]
Plazmacucci: hehe
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Plazmacucci #886 üzenetére
Mostanában (kb 7 éve) nagyon ritkán tévézek, Kolozsváron tévém sincs. Nem is hiányolom.
Amikor én voltam gyerek, 9-14 éves, akkor az időm 85%-ában Discoveryt néztem. Akkor még 2.VH, Hadron, Tejút, Féregjáratok volt a téma. Amikor nálunk megjelent a History, érdekes, tényleg történelemmel foglalkozó műsorok mentek.
Amit most megy az gyalázat. -
-
gzbotii
nagyúr
válasz
#65675776 #884 üzenetére
Azért az ST mégis próbál tudományos maradni. Nekem az egész SW nagyon nem gyere be...főleg a kardozó, fénykardos, palástos robot volt ilyen double facepalm eset....egyszer megnéztem minden részt belőle, egy annyi kellet de nem lettem híve.
Az életben is egy kicsit Földhozragadt emberke vagyok aki igyekszik többnyire racionális maradni. Old school Discovery rulz! -
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #881 üzenetére
Annyira elcseszettek, mintha megborotváltál volna egy Star Trek: The Motion Picture-ből való klingont. Szóval semmi extra nincs bennük.
A lazán kezelt fizikára: ez meg alapból igaz az egész ST-re, és úgy általánosságban a sci-fi-re. Ettől lesz fi, azaz fiction. Az új filmek pedig maximum a korábbi ST világ fictional fizikáját veszi lazán, és egy részben más fikciót alkalmaz.
Össze lehet vetni persze különféle univerzumokat. A SW világában egy bolygó elpusztítására az egész Birodalmi Flotta sem képes, ahoz kell egy halálcsillag. ST-ben erre az Enterprise önmagában képes (többször is elhangzott több sorozatban is.) És mégis a SW az, ami színtisztán mese.
ST-ben az egész utazgatás egy galaxison belül zajlik, ott is hatalmas időket vesz igénybe (lásd Voyager). Ráadásul sokszor nem is konzisztens a dolog. SG-ben ha van elég energia, akkor a hárommillió fényévre levő Pegasus galaxisba három nap alatt el lehet jutni. Viszont az asgard transporter hatótávolsága töredéke a GT-ben alkalmazottaknak.
Most akkor melyik reális? A válasz: egyik sem. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Új trailer és bemutató jött ki az Axanarból: [link]
Jó lesz ez!
-
Syl
nagyúr
Nocsak-nocsak
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Plazmacucci #869 üzenetére
Udv a klubban
-
Lol nem vágtam hogy itt van ilyen topik, mert akkor már 10 éve itt dekkolnék
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha valaki lemaradt a hírről: http://prohardver.hu/hir/star_trek_maniasok_mukodo_kommunikator.html
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#65675776 #866 üzenetére
Ez igaz.
Ennek ellenére pl. a Kirk-Spock viszonyt sikerült jól ábrázolniuk, de a régi filmek pl. az olyan jelenetek miatt voltak annyira jók, mint mikor Spock magához tér a Seleya hegyen és beszélgetnek vele, vagy mikor Spock az apjával beszél a 4. végén. Egyszerűen el vannak találva azok a jelentek, pedig nincs bennük semmi különleges.A mai világban több igény van az akcióra meg a robbanásra. Ez látszik abból is, hogy a két új filmben kicsit lazán kezelték a fizikai dolgokat, mint pl. a térváltást és a távolságokat (de az új térváltás effekt az igencsak odabver), meg a fél kvadránson keresztüli transzportációt...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Khan, és Kirk-Spock viszonyban a 3 film. Kicsit mélyebben volt megcsinálva.
Ez különösen igaz, ha olvastad az ST2-t könyv formájában. Amit Khan csinált a Regula személyzetével, az gyak. horror filmbe illően van leírva, a filmben meg ebből nincs semmi, csak a végeredmény, mikor Kirk-ék levágják a fellógatott hullákat.
-
gzbotii
nagyúr
Amúgy, már nagyon várok valami új sorozatot. Nincs mit néznem
Vagy egy olyan ál-leejtős filmet mint volt az utolsó....nekem nagyon bejött... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Elkészültem a Star Trek: Specter fordításával. [link]
Ez a film 3 óra 9 perc, ennek a folytatásához keresek segítő, elhivatott embereket. 2225 sor lett ez a rész, ennek tudatában várok segítő társat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Star Trek Excalibur [link] - még a végén lesz egy igazán fasza ST játék? Persze még odébb van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
tng edit - Riker [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
tnpir4002 első filmjét, ezt: [link]
Szerintem említettem korábban, ez egy 3 részes történet első filmje, a 3 rész együtt kitesz 10 órát és ha nem zavar, hogy ő volt a szinkronhangja az összes karakternek, akkor egy nagyon jó StarTrek történetet fogsz látni ami felölel 20 évet, több idősíkot és nagy gondot fordít a karakterekre.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az egyetlen, CBS által engedélyezett startrekes épület.
http://toochee.reblog.hu/megepult-kinaban-az-enterprise-urhajo -
gzbotii
nagyúr
Ezt tegnap kaptam: Star Trek Trexels játék Androidra
Akinek lenne kedve hozzá
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A mai Origo-s cikkből:
Star Trek Romániában
A kereskedelmi televíziózás egyik leghangosabb szinkronbotrányát okozta az a stúdió, amely úgy gondolta, hogy kiviszi a határon túlra a hazai közönség körében is nagy népszerűségnek örvendő sorozatot, és romániai magyar színészekkel készítteti el a szinkront. A hazai fül számára szokatlan hangok és artikulációk azonban elég gyorsan kicsapták a biztosítékot a rajongók körében, és komoly össztűz alá vették a forgalmazó televíziót, amely így kénytelen volt ismét hazai földön dolgoztatni. [link]
-
wetomi
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #848 üzenetére
Az utolsó, a 7. évadból volt balhé, hogy költséghatékonyságból nem a megszokott stúdió készítette a szinkront a Viasat 3-nak. Talán ha 2 részt láttam belőle szerencsére. Szokatlan is volt az új hangokkal és borzalmas a szöveg és a minőség is. A nagy felhajtás miatt újraszinkronizálták végül.
-
-
Sofian
őstag
Üdv mindenki! Nem maradt meg senkinek a borzalmas Voyager "román" szinkronból felvétel?
-
törölt tag
Nem azon múlik, hogy mikor készült. Csak azok a dolgok hiányoznak belőle, ami a DS9 és Enterprise kivételével a többi ST-ből is: az összefogó történet, és a hosszú egybefüggő történeti szálak. A Voyager esetén ez a 70k LY-re a Földtől (vagy néha az Alpha quadrant-tól) Nem igazán mondható összefoglaló történetnek. Az effektek meg olyanok, amilyenek. Nem ezen múlik. Maguk az egyedi történetek nagyon is jók a TOS-ban, és ez számít.
Szerintem legalábbis.
-
gzbotii
nagyúr
Én most kezdtem párhuzamosan újranézni a VYG és a TNG-t - jobb hián
-
gzbotii
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#65675776 #832 üzenetére
Nem tudom, de a filmezést nem hagyta abba, gondolok itt pl. a 2012-es "The captains" filmre.
Most új idővonal van, valahogy helyre kellene tenni a dolgokat. Egy rakás időutazás eredménye volt a korábbi idővonal (és az új idővonal létrejöttét megelőző idő rész is Nero érkezéséig), elég nehéz végiggondolni, hogy mi lesz ezekkel a dolgokkal.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sweet Lou 6 #828 üzenetére
Az öreg Kirk-öt bele kellene csempészni valahogy. Addig még lenne ideje belefogyni a szerepbe.
-
gzbotii
nagyúr
Még mindig semmi hír valami új sorozatról?
-
törölt tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy Voyager music video-t keresek. A címe The Ultimate Borg Battle. YT-ról, hála CBS-nek, ofc lekerült. Valakinek nincs meg vinyón? Kéne eléggé..
-------------------------------------
daa-raa: wtf ava
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Beyond the final frontier [link]
A nagy aukció történetét követik le, ahol mindenféle ST relikviát árvereztek el, a szereplők és a készítők beszélnek alatta. Aki tud angolul, nézze meg.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
törölt tag
Köszi
-
törölt tag
Sziasztok,
Milyen sorrendben érdemes a sorozatokat megnézni? Régebben láttam már majdnem mindegyiket, de most rájöttem, hogy a gyártási sorrend nem egyezik a különböző sorozatok időperiódusaival.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
VW reklám [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
2:07-től igazán vicces ST XI gag reel: [link]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
#65675776 #805 üzenetére
Én is úgy néztem, hogy nem igényel különösebb kompetenciákat, szerintem sem lesz vele gond. Mindenesetre, akitől vettem készségesen segít, ha szükséges, szóval nem aggasztom magam.
Remekül fog mutatni a két másik hajóm mellett. Bár, messze ez lesz a legprofibb kivitel. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
CPT.Pirk #803 üzenetére
Én is szeretném összerakni
Bizonyára lenne olyan gyűjtő, aki a gondolat felvetése okán eltörné mindkét kezem, de így semmi értelme.
Ráadásul elképesztően néz ki egyben. Főleg, ha kicserélem a gyári világítást ledekre. Nem mintha különösebben értenék a modellezéshez, de ez elvileg elég egybites verzió.Köszi a támogatást. Kellett
Eredeti 1701-em is van, de az eleve egyben volt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AliceWake #802 üzenetére
Hát ha neked nem kell, küld csak el postán nyugodtan.
Én mondjuk összeraknám a helyedben, úgy mégis csak nagyobb értéket fog jelenteni számodra, mintha csak kivennéd a dobozból.
Egyébként pont tegnap találtam ezt a videót, ahol kielemezték mire képes a Voyager a tűzerő terén, és arra jutottak hogy sok esetben az eredeti 1701 jócskán felülmúlta. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó JBL charge 5 !
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest