- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #1733 üzenetére
Szóval a zárt világnézettől lesz valaki trekkie? Roddenberry forog a sírjában.
A ST-et a lehető legnagyobb nyitottsággal kell nézni, akkor fogod tudni igazán élvezni. Máskülönben minden apróságon, berögződött hülyeségtől eltérő dolgon fenn fogsz akadni.
Azért van jópár klasszikus rész, amit illik ismerni. Az eredeti címeket ismerem, mert a szinkron trágya, nem is azzal nézem. De a szinkronos verzióban is ki van írva az eredeti cím. Nem nagy ördöngősség megjegyezni őket, főleg a legjobbak esetén.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Plazmacucci #1735 üzenetére
Izé, a Discoveryben nem. Igen, ez a jelmemfejlődés kárára megy (bár a főszereplő eleve kábé annyira arckaparóan ellenszenves, mint Dzsénvély volt), de az tuti, hogy a Discovery majdnem végig egy nagy dara volt.
-
madgie
titán
válasz Plazmacucci #1733 üzenetére
"Ezeket végig kell flashelni, minden részben a kedveset meg az aranyosat kell látni, amit a készítők szerettek volna átadni."
Úgy érted filler epizódokkal kitölteni az évadok háromnegyedét, amelyek baromira nem szólnak se karakterfejlődésről, se semmiről, csak úgy lógnak a semmiben?
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #1720 üzenetére
Akkor ne nézd.
Számomra a Voyager a mélypont. Statikus, unalmas, egy helyben toporog (egy lépés előre, két lépés bele), pedig elméletileg volt egy összefoglaló története. Ehhez képest alapvetően ugyanúgy self containing részekből állt, mint a DS9 előtt mindegyik ST. 80% stagnálás, 90% filler.*
Az egész szereplőgárdában kettő, max három karakter van, aki fejlődik: a doki és 7/9. A +1 pedig Q.
A történet nem halad. Az első két évad a kazonokkal kb instant kukázható. Láthatóan néha észbekaptak a készítők, hogy ha így folytatják, akkor real time lesz a sorozat, és tényleg 70 év(ad) alatt ér haza a Voyager. Ezekben a pillanatokban történt mindig valami. Űrcsúzli, quantum slipstream, transwarp conduit, stb.**
A szereplők döntő többsége csak dísz. Tuvok teljesen súlytalan (kb csak azért van, hogy legyen egy vulkáni a hídon, mert ez hagyomány. Igaz, hogy a TNG és a DS9 is tökéletesen el volt nélkülük), Chakotay elsőtiszt létére nem sok vizet zavar. Paris-t, hogy legyen vele kapcsolatban bármi változás, időnként előléptetik, majd lefokozzák. Kim még ennyit sem kap (és ezt ugye meg is említi). Neelix az egész ST legerőltetettebb, legidegesítőbb karaktere. 7/9 is erőltetett, de legalább fejlődik, változik. Neki és a dokinak több személyisége van, mint a szereplőgárda többi részének együttvéve.* - Időrendi sorrendben haladtam a Voyager nézésének kezdetéig. Aztán a Voyager közben megnéztem a teljes Enterprise-t, és az összes korábbi sorozatot (a TAS-t is) mégegyszer. Aztán az Enterprise-t is mégegyszer. A Voyager kínosan érdektelen volt szinte végig.
** - Először a negyedik évadban vették észre, hogy sehol sem tartanak a történetben. Ekkor ugye előkerült újra Kes, és 9500 fényévvel repíti őket előre, 10 évet levágva. (The Gift). Aztán a Night-ban egy örvényen keresztül levágnak megint két évnyi utat. Ez ugye az ötödik évad első része. Aztán gyorsba ugyanazon évad 6. részében (Timeless) jön a slipstream drive-os téma, újabb 10 évvel közelebb kerülve. Aztán az 5. évadot lezárandó a traswarp conduit segítségével újabb 15 évet levágnak. Egy évad alatt 27 évvel kerülnek közelebb. Az évad többi részében kb semmi érdemleges nem is történik. Aztán a hatodik évad kilencedik részében (The Voyager Conspiracy) gyorsban levágnak még 3 évet a csúzlival. Itt megint lepihennek egy kicsit, és csak a hetedik, utolsó évad legvégén kapnak megint észbe, hogy hopp, haza kellene érni két rész alatt. Szóval gyorsba ott megtettek 28 évnyi utat. 58 évet tettek meg nyolc(!) rész alatt. A sorozat többi 164 része alatt kb 12 évnyi utat tettek meg.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1658 üzenetére
Mitől lenne kicsinyes? Meg mi köze ennek ahhoz, hogy 2018 van? Egy az egyben lenyúlt dolgok vannak benne, csak átrakva az ST világba.
Szépen pereljék csak őket, ha már egyszer a CBS jogászai olyan nagy hévvel támadják a fan moviekat, kicsit legalább visszanyal a fagyi.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1655 üzenetére
Azt hiszem a 4. filmmel lezárják a Kelvin timeline témákat. Az meg egyfajta reboot. Vagy backboot.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1652 üzenetére
Sorozat lesz, de még nincs túl sok infó. [link]
Ez alapján valószínűleg nem kapitányt fog alakítani, hanem olyan valakit, akit megváltoztattak az évek. A régi dolgok miatt én arra gondolok, hogy valamilyen nagyköveti szerepe lehet, a TNG is ezzel fejeződött be mikor az öregkoráról volt benne szó, hogy jó ideig nagykövet volt.
De persze az is lehet, hogy előléptették admirálissá és effektíve már nem hajót irányított a Nemezis utáni időszakban.A Tarantino film meg még odébb van, először az "új" filmek folytatását kapjuk meg. [friss infók]
[ Szerkesztve ]
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Plazmacucci #1652 üzenetére
Sorozatban fog játszani a jelenlegi infók alapján, de nem a Discovery-ben.
sweetlou6.wordpress.com
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1644 üzenetére
Nyilván nekem se jönne be amit írsz, de sokaknak az Enterprise se volt ST, pedig igen jól csinálták.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1640 üzenetére
Itt az a gáz, hogy ezzel egyáltalán foglalkozunk. Ha egyszer eljutunk Roddenberry világába, ott az ilyen dolgoknak már nem lesz jelentősége.
De hogy pár számot mutassak, a klasszikus értelembe vett "fehér ember", azaz a pink bőrtípus az ensz 2010-es felmérése szerint 7.7%-át teszi ki a föld népességének. Ha hozzácsapjuk a határeseteket az egyértelműen ázsiai bőrtípusokig, akkor is csak 20% körül vagyunk fehérek. Szóval ha lenne egy csomó white guy a sorozatban, az nem igazán reprezentálná az egyenlőséget a jövőbeni világban.
A statisztikák szerint ráadásul a fekete bőrű népesség száma fog növekedni a többi rovására a jövőben (ahogy az történik jelenleg is a számok alapján), úgy hogy ezeken a dolgokon érdemes elgondolkodni és nem Hollywood népességét alapul venni a szereplők bőrszínének terén egy jövőben játszódó sorozatban.
gzbotii: ahogy Kínai karakter is kell a filmekben, ha Kínában sikert szeretne az ember... Minden kornak megvoltak a sajátos igényei.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Plazmacucci #1640 üzenetére
a sorozat szerintem jó, bár nem klasszikus ST , de várom a folytatást!
viszont ez egyértelmű, hogy túlkompenzálnak a szereplőgárdával. ma már nem "gond" egyik sem (nők, feketék, melegek) a médiában/filmekben, nem úgy mint akkoriban. szóval az a gond, hogy nem találták meg a helyes egyensúlyt a készítők.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Plazmacucci #1637 üzenetére
Az a másik...
Értem én, hogy egyenlőség meg minden, de kicsit tultoltak. Meleg szerelmi szál van kiemelve (és csak az), női kapitányok, stb.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #1634 üzenetére
Sok dologban szakított a hagyományokkal, ezzel egyetértek, de nekem pl attól még Star Trek, méghozzá a jobbikból
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #1628 üzenetére
Remélem, még jó sokáig
-
gzbotii
nagyúr
válasz Plazmacucci #1628 üzenetére
+1
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
madgie
titán
válasz Plazmacucci #1615 üzenetére
A DS9 örök, nemrég megint végignéztem, sokadszorra, imádom
-
Ventur@
senior tag
válasz Plazmacucci #1563 üzenetére
Mi a bánat az a PC? Annyi hsz-ben meg cikkekben olvastam már, de nem bírok rájönni mi az . Annyi biztos, hogy nem a personal computer rövidítését jelenti ez esetben .
Azért ebben a sorozatban több újdonság is volt, ami még korábban nem.
- Nem volt még soha tiszt a főszereplő.
- Nem volt még soha női elsőtiszt (Egyes). Legalábbis az évad elején Philippa mellett Burham volt az Egyes. Ha emlékezetem nem csal .
- Tovább megyek, nem volt soha afro Egyes. Legalábbis nekem nem rémlik.Kirk mellett Spock volt, Picard mellett Riker, Janeway mellett Chakotay, Sisko mellett...nos ezt nem tudom. Lehet nála volt először talán mégis női Egyes (Dax). Egy kapitányt kihagytam korábban, mégpedig Jonathan Archer (ST Enterprise - 2001-2005), de arra a sorozatra nem is nagyon emlékszek, pedig láttam anno a Viasat 3 vagy 6-on. Talán ott is férfi Egyes volt (Tucker). Nos, az összes felsorolt Egyes mind fehérbőrű volt.
Szóval, azért voltak újdonságok .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1547 üzenetére
A Universe egy nagyon jól eltalált SG sorozat volt amit sajnálok, hogy vége lett.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Plazmacucci #1547 üzenetére
Szezonzáró után beraktam egy random TNG részt, annyival másabb a hangulata..
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1489 üzenetére
Pedig jó mondja. Voyager volt a tuti.
-
félisten
-
Lenry
félisten
válasz Plazmacucci #1396 üzenetére
nézd meg az epizódot, szerintem jól oldották meg a malac problémáját.
ami amúgy medveállatka
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1377 üzenetére
Tuti csak valami nem volt tökéletes a stream lementésénél...
-
gzbotii
nagyúr
válasz Plazmacucci #1377 üzenetére
Azt hittem, ami nekem van verzió, az ilyen. Akkor nem csak nálam van, hogy néha megváltozik a fényero és a kontraszt is
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1366 üzenetére
Korábban linkeltem egy videót ide a témában, azt nézd meg. Pl. röhögni fogsz, de a JJ 1. filmben az, hogy egy Tribli is szerepelt, azt külön kellett licencelni... https://prohardver.hu/tema/star_trek/hsz_1316-1316.html
Nincsenek egy kézben a jogok, ha ST filmet vagy sorozatot akarsz csinálni, vagy esetleg játékot, akkor iszonyat sok jogi és pénzügyi huzavona van mögötte.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Plazmacucci #1347 üzenetére
Emlékek?
Csak így láttam a nyeten, de szerintem se a legjobb a sexually transmitted diseases rövidítést ide keverniDélután hazaérek, rákeresem. A Tudjukhol fent lesz? Kíváncsi vagyok.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1306 üzenetére
Tudom melyik részről van szó, de 0:50 után nem vicces.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1304 üzenetére
"Vicces az volt mikor Tuvok megfolytotta." - nincs veled valami nagy gáz?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1262 üzenetére
Tudomásom szerint ez eredeti tidővonalos cannon, csak nem megfilmesítve.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1259 üzenetére
Pozitív kommentet tőled hiába várni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1253 üzenetére
[David Mack - star trek destiny]
3 kötet, igen jó könyvek. Ebben kerül elő Ezri Dax mint kapitány, valamint az NX02 és legénységének sorsa is, meg amit írtam lentebb. Szerintem csak angolul jelentek meg ezek is.
wetomi: már csak egy árnyalattal sötétebb festék kellene rá a fém részeknél, de így is nagyon fasza!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1243 üzenetére
Azért ezt nem mondanám "nyomták"-nak, volt két epizód erről összesen. Oda is jó okkal került ő be, mert eléggé utálta a Vulkániakat. Ha rajtuk múlik, csak évekkel később készül el az 5-ös osztályú térhajtómű meg az NX hajók.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Plazmacucci #1239 üzenetére
Hát az biztos, hogy nem az ST csúcsa, de szerintem esti mozizásnak elmegy.
Bár nekem, a TNG indult nyögvenyelősen, az első két évad nem is valami, aztán beindult a dolog, az 5-6-7 évad egyenesen epikus.
DS9-el is így voltam, első évad kicsit fura, van pár érdektelen rész,Sisco spirituális szála is fölösleges szerintem, engem inkább csak zavart Meg vicces visszanézni, hogy a Picard az első részekben teljesen ellentéte annak, amiért végül "legendás" és elismert lesz - gondolok itt arra, hogy megértő, bölcs, megfontolt, visszafogott When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1241 üzenetére
Azzal mi volt a gáz? Érdekes volt látni a Vulkániak arrogáns viselkedését.
-
DS39
nagyúr
válasz Plazmacucci #1239 üzenetére
Nekem is. Pedig az elején tetszett, aztán elment egy olyan irányba hogy nem hozta azt a feelinget, mint a többi. (Lehet hogy az is közrejátszott hogy túl modernül nézett ki, ahhoz képest hogy régen játszódott.)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1237 üzenetére
Pedig jó és érdekes sorozat volt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1219 üzenetére
Nehéz pontos választ adni, mert ezek a klingonok lehetnek az eredménye annak az elszabadult vírusnak, amit az Enterprise alatt létrehoztak, hogy legyenek klingon nemesítettek. Mindez a TOS idejére emberszerű klingonokat eredményezett, ami majd csak a TNG korszakra jött rendbe. Ez a discovery meg időben a TOS előtt fog játszódni, szóval még akár el is fogadhatjuk...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1209 üzenetére
hehe
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1207 üzenetére
DJO?
-
wetomi
aktív tag
válasz Plazmacucci #1183 üzenetére
Szerintem nevetséges, hogy egy ilyen márkanévhez, mint a Star Trek, képtelen normálisan hozzányúlni. Mintha nem lenne egy épkézláb ember, aki tudja hogy mit akar egy Star Trek sorozat címén kezdeni.
Kb csak piszkálgatják bottal, pedig ha lenne néhány normális ember és ötlet, akkor bármit el lehetne adni a meglévő rajongóknak és az újaknak is, ha kicsivel is több "klasszikus" ST érzés van benne, mint az új filmekben.
Nincsen a régi csapatból néhány öreg motoros, aki szeretné csinálni és érti is? Vagy ennyire megunták? Nincsen a vezetőségben néhány ember, aki tudná, hogy mit szakíthatnának a sorozattal, ha tudatosan és jól felépítik?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1163 üzenetére
Nem tudok róla, szerintem a linkeltnél több infó még nincs.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Plazmacucci #1151 üzenetére
Én imádom eredetiben is, de a szinkron is jó.
Ez meg... paprikés csirke ftw.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #1151 üzenetére
Jól rémlik, hogy Kirk szinkronhangja is Sörös Sándor?
Na, a linkelt részlet pl egy totálisan rossz szinkron. Félelmetesen nem stimmelnek a hangok. Miles stílusából semmi sem jön át.
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #1148 üzenetére
A leginkább elviselhetetlen Sisko (azaz inkább Avery Brooks) hanghordozása volt. A leginkább karakteres hangja meg Janeway-nek volt mind közül. Persze aki magyar szinkronnal nézte a sorozatokat, annak minderről fogalma sincs, mert a szinkron pl az ilyen finomságokat is kiirtja.
Ami a Voyager-ben még szerintem egyenesen nevetséges volt, hogy mennyiszer elveszítették a hajót. Az NX-01 esetén még megértem, az volt az első igazán mélyűri és hosszú időtartamú bevetés a Starfleet részéről, nem igazán voltak még kialakult biztonsági szabályok (amiket nagyrészt menet közben alakított ki Reed). De bakker, egy hajó teljesen idegen területen, ahol tisztában vannak vele, hogy temérdek ellenségük van és már régi (több évszázados) bejáratott biztonsági szabályrendszere volt a Starfleetnek is. És úgy viselkedtek, mintha éppen csak leugranának egy piknikre a vulkániakhoz. Gyakorlatilag csak az nem foglalta el azt a hajót, aki nem akarta.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1148 üzenetére
"Nem vagyunk egyformák. Nem, hála a jó égnek!" https://www.youtube.com/watch?v=sIOj6k5WrU8
-
Bad Pritt
félisten
válasz Plazmacucci #1145 üzenetére
Picard nem volt számomra elég koherens karakter. Badass, jófej sokszor, Patrick Stewart meg abszolút a legjobb színész mind közül, de Siskót jobban csípem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Plazmacucci #1143 üzenetére
Nem baj az, Janeway is fasza volt, bár Siskót nem überelte szerintem egyikük sem.
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #1096 üzenetére
Egyébként pl milyen kérdésekről van szó, ami ma már idejétmúlt?
-
wetomi
aktív tag
Ennyi erővel Asimov pozitron robotjai mellett a sokezer év után is megmaradt lyukkártyás számítógépek is elavultak és megmosolytatóak. Mégis a mai napig és a jövőben is legjobb sci-fi történetek között lesznek.
(#1099) daa-raa: +1
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #1098 üzenetére
Honnan tudod? Öt éve én is a TOS-szal kezdtem, mégis megszerettem egyből.
Ha mindent összevetek, akkor azt mondom kezdje a DS9-nal, mert messze az a legösszeszedettebb, és legkerekebb sorozat mind közül. Aztán a sor végén a Voyager és a TAS.
-
törölt tag
Naés? Szerintem nem megmosolyogtató csak azért, mert régi a téma. Tudni kell helyén kezelni. A TNG óta is eltelt már majdcsak 30 év. Azóta megszűnt a vasfüggöny, hogy mást ne mondjak. Ennyi erővel II. vh-s filmeket se nézzen az ember, mert azóta meg főleg megváltozott a világ. A westernekről már ne is beszéljünk.
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #1090 üzenetére
Ha csak a látvány a lényeg, akkor valóban kiábrándítaná. Tartalmilag nem.
-
wetomi
aktív tag
válasz Plazmacucci #1092 üzenetére
Ez a felújított TNG mikori kiadás?
-
batai15
félisten
válasz Plazmacucci #1090 üzenetére
Tng ? Az melyik ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gzbotii
nagyúr
válasz Plazmacucci #1063 üzenetére
Akkor nem csak szerintem gaz az a hajó?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1033 üzenetére
Ezt most nem tudom mire vélni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1028 üzenetére
Tedd oda az Enterprise-t is, jó sorozat volt az.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1025 üzenetére
Ez mondjuk egy egész jogos félelem az Axanar miatt. Amúgy a legjobbat nem is hangsúlyoztam ki, de az az igazi poén!
Senki nem szerepelhet ST fan filmben, akinek valaha volt bármilyen köze bármilyen ST anyaghoz. Akkor sem, ha már nem dolgozik egyik érintett cégnél sem.
Meghallgatnám erről mondjuk J.G. Hertzler olyan "Martokos" véleményét.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #1025 üzenetére
Kanonikus csak az lesz, amire Ők azt mondják. Szóval fan film nem fog jobban beleilleni, mint a sajátjuk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #977 üzenetére
Hogy ezt hogy bírták röhögés nélkül eljátszani... Na ez a színészi tehetség!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #975 üzenetére
Szerintem meg a L'Waxana-s történetszál Picarddal.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Plazmacucci #954 üzenetére
Romulánok a németek ... Meg az ok általuk használt szürke árnyalat is nagyban hasonlít a németek egyenruha illetve harckocsi festésere
-
t256
őstag
válasz Plazmacucci #941 üzenetére
A héten sort kerítek az ötödik filmre (The Final Frontier). Ha befejeztem a filmeket, akkor jön a TOS. Összesen 79 részről beszélünk szóval el leszek vele.
Utána folytathatom a DS9-cel vagy a TNG-vel?Elég sok anime-t néztem mostanában, kell a változatosság. Fura is a sok élőszereplő
Ha már anime, a The Animated Series milyen?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
wetomi
aktív tag
válasz Plazmacucci #943 üzenetére
Akkor maradjunk a Nem ismert tartománynál és a DS9-nál.
Az Enterprise ugyan nem hibátlan, nem is értek egyet minden elemével, ennek ellenére én szerettem, de nem vagyunk egyformák. -
wetomi
aktív tag
válasz Plazmacucci #941 üzenetére
Egyezik az izlésünk, legalábbis ezen a területen biztosan.
(#940) t256: A TOS hangulata utánozhatatlan. Még ha gagyinak is látszik elsőre, nagyon jó poénok is vannak benne. Mindenképpen érdemes végignézni. A TNG is nagyon jó, a Voyagert személy szerint kicsit unom, de az Enterprise megint csak jó.
Röviden: az egész Star Trek univerzumot és filmeket, sorozatokat nagyon ajánlom
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #933 üzenetére
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a galaxis nagy madara egy lassabb korba született...
A véleményem szerint amíg valami időutazós csavarral nem térnek vissza az eredeti idővonalhoz, addig marad is ez a stílus, ma erre van igény.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #931 üzenetére
Azért ezt 1.5 perc videó alapján nehéz megítélni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #921 üzenetére
Nekem ez jött le a linkelt angol szöveg alapján, meg most 3 film jön/jött ki ebben az "érában" és idővonalban, valamint jön az ST 50 éves aniversary jövőre, szóval szerintem nem lehet más.
Én mondjuk visszamennék az ST Voyagerhez, nekem az a kedvenc sorozatom. A többit is szeretem persze.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Plazmacucci #913 üzenetére
Ettől függetlenül engem 10-12 éves koromban a Voyager húzott be az ST univerzumban
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #909 üzenetére
Nem attól lesz valami sci-fi, hogy tele van (néha ál)tudományos blablával. A 2001-ben pl semmi ilyesmi nincs, mégis az egyik legjobb a műfajban. Sok esetben meg annyira kilóg a lóláb, annyira nem természetes a "technoblabla", hogy már zavaró, láthatóan nem odaillő. Ez főleg a Voyager-ben volt feltűnő, mert ugye valahogy ki kellett hangsúlyozni, hogy Janeway tudományos tiszt volt korábban.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Plazmacucci #907 üzenetére
Nekem meg nagyon bejött. A ST méltó látvány, egy kis megúhulás is kellet (Klingon reboot). Meg TOS-ben is hangsúly volt jányokon...amit később kicsit mellékes lett. Szóval nekem bejött.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Plazmacucci #905 üzenetére
Nem mondom, hogy nem nézem meg moziban, de nekem ráér ott január környékén is.
Meg úgy vagyok a SW mint a zsiráffal...jó jó, de otthonra nem kéneWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #900 üzenetére
Nézd meg a 98-as SLC Punk! [link] C. filmet és keresd meg benne. Amit ott alakít, az mindent elmond.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #892 üzenetére
Ahh, nem a film közepére akartam linkelni, mindegy.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Plazmacucci #886 üzenetére
Mostanában (kb 7 éve) nagyon ritkán tévézek, Kolozsváron tévém sincs. Nem is hiányolom.
Amikor én voltam gyerek, 9-14 éves, akkor az időm 85%-ában Discoveryt néztem. Akkor még 2.VH, Hadron, Tejút, Féregjáratok volt a téma. Amikor nálunk megjelent a History, érdekes, tényleg történelemmel foglalkozó műsorok mentek.
Amit most megy az gyalázat.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Plazmacucci #869 üzenetére
Udv a klubban
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest