Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Nemtudja valaki hogy ez melyik részben volt?:
A jövő védelmezője: NCC-1701-J
Hogy meggyőzze Jonathan Archer kapitányt a jövő veszélyességéről, az időutazó ügynök Daniels a 26-ik századba teleportálta a kapitányt és önmagát, a USS Enterprise NCC-1701-J csillaghajó fedélzetére. A hajó éppen a Delphi Térséget létrehozó Gömbépítők interdimenzionális faja ellen harcolt Procyon V-nél, többek között a Klingonok és a Xindik segítségével. Bár a Gömbépítőket már a 22-ik században legyőzték a megváltoztatott múltban, aminek következtében így létrejöhetett a Föderáció, és az Enterprise-J a szövetséges hajókkal győzelmet arathatott a Procyon V-nél.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
mindfreak
őstag
-
Hun'reeth
őstag
válasz
CPT.Pirk #290 üzenetére
Hej-hej miféle fan aki nem nézte az őseredeti sorozatot.
Én akkor szerettem meg.
Persze most már gagyi.
(#284) mindfreak: az újak űrdokkban de a legelső Enterpriseról ezt nem mondták szerintem soha.
A trailer alapján igéretesnek tűnik a film de majd meglátjuk. Lehet, hogy csak a látvány lesz jó. Mostanában ez dívik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
mindfreak
őstag
válasz
Wolverine #285 üzenetére
Valószínűleg nem hiba, mert akkor már csak szóltak volna nekik, hogy elnéztek valamit. Végül is ennyi sorozat után nehéz megcsinálni, hogy minden tökéletesen klappoljon.
Az is feltűnt amúgy, hogy Spock olyan fiatal, mint Kirk, viszont később (a sorozatban) már idősebbnek tűnik, holott a vulkániak lassabban öregednek. Ezt viszont tuti benézték!
-
Wolverine
félisten
Trailer is van az új filmhez: [link]
-
kanYe
tag
Mit jelent az, amit Pharrell mutat?
Azt tudom, hogy a Star Trek-el kapcsolatos;Előre is köszi!
-
mindfreak
őstag
Jól összevágták a trailert, de azért remélem valami története is lesz nem csak verekedés, meg lövöldözés. Tudom, hogy manapság ez érdekel mindenkit, de a Star Trek nem erről szól. Ezek a babaarcok is kikészítek amúgy, mintha valami teenager film lenne.
CPT.Pirk: Mi van!? Homi az öreg?
-
student
őstag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No ma olvastam a Metróban, hogy a 71 éves George Takei (Hikaru Sulu kapitány) férjhez ment, elvette a manadgere. Ez a komoly, nem a házi feladat.
-
sasa311
veterán
Akit érdekel találtam egy oldalt, ahonnan stabil 400K/s -el szedhető az összes star trek epizód ( original series, DS9, enterprise, voyager ).
Reklámot nem csinálok "ilyen" stílusú oldalaknak, de PÜ-ben szívesen megadom mindenkinek, mert a torrent egy nagy szívás sajnos, így meg egy kóla áráért megvan minden
-
Hun'reeth
őstag
Jahh bocs azt hittem arra válaszolsz, hogy keresem a 3. sorozat feliratát.
Asszem betolom a megosztottba az én verziómat.Csak angol és nagyon fasza minőség. Megvan a teljes Voyager.
Egyébként angolul én is jobban bírom. Bár először visszahőköl az ember Kate Mulgrew hangjátólaztán megszokja sőt természetessé válik. Illik hozzá.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mai napi gyöngyszemek: [acceptible 2380's]
[Drone's xmas song]Aki még nem nézte meg az alternatív befejezéseket, a 4. filmel kezdje!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jáááááj: [Klingon woman]
Ez nem trek, de ez is ide kötődik: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
VÉGIGNÉZNI!!! [MASSIVE OWNAGE]
-
Lenry
félisten
válasz
wiggen123 #249 üzenetére
a TOS-t elég rég forgatták, nem csoda, ha itt-ott khmm... gagyinak hat...
új sorozatról sajna nem udok... viszont ha szeretnél még Star Treket nézni, én a Deep Space Nine-t javaslom következőnek... nagyon tetszik benne, hogy valódi fősztori is van benne... bár lehet hogy épp ez miatt érdemes utoljára nézni... nekem most hiányzik a TOS-ből és a TNG-ből az hogy az epizódok kapcsolódnak egymáshoz -
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
Nemrég én is csatlakoztam a Star Trek fanok népes táborához. Épp most néztem meg az Enterprise befejező részét. Még pár évadot szívesen megnéztem volna belőleÚj sorozat van készülőben esetleg?
TOS-ből is megnéztem már 2 évadot, de elég nehezen emészthető. Néhol annyira röhögök rajta
-
Lenry
félisten
nah... DS9 mind a 173 rész megnézve és DVD-re archiválva...
mi legyen a következő? TOS teljesen lenn van már, vagy a folyamatosan jövő TNG?...
TOS-be belekezdtem, de... hát nem új... és a kivitelezése sem... de mégiscsak az az eredeti... úgyhogy szerintem az lesz a vége -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Star Trek Crimbs! [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Áááááá [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
bandiras2
senior tag
Az a rész nincs meg valakinek amikor Riker Worf és Geordi előszedik Scottyt egy régen lezuhant csillagflottakomp transporterbufferéből? [RÉSZLET]
-
ravaszka*
csendes tag
Hali! Szintén függő.
Voyager és DS9 megemésztve, most a TNG van soron, 2. évad.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
PFFFF 18+ [link]
A végefelé Henry és a kapitány ááá!!!
-
Ra3
őstag
eléggé leült a topic, én most a ds9-ból nézek újra részeket, annak örömére hogy sikerült az egyik kollégát függővé tenni
ja, és jött hozzánk melózni egy csajszi is aki eléggé trek fan, na azért ezen meglepődtem, mondjuk pont a ds9-et nem látta...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Loll, ezt látnotok kell! [link]
-
Lenry
félisten
válasz
CPT.Pirk #232 üzenetére
őőőő.... ezt a trailert már láttam... de....
ha nem mondják benne, h "Space, the final frontier" meg nem mutatják az Enterpriset, akkor akármilyen filmnek is lehetne a trailerje...
LEGYEN MÁR KÉSZ!!!!
bár, ahogy állunk, mire elkészül, addig befejezem a teljes DS9-t... meg sztem a Voyagert és a TNG-t meg lehet h a TOS-t is... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nemtom láttátok-e, de hardwireden fentvannak a 11. film első trailerei, HD felbontásban! Nem kicsit dúrva!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Infók a 11. filmről: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Itt a megoldás:
"DC-n gyere fel ide: startrekhub.myip.hu:4111
Van itt egy állandó szerver a userek között: [HUN]atiskmetserver -neki megvan összes film, minden ST sorozat minden része, feliratokkal is, gyakori a dualaudios váltzotat, és még gyors is. Emelett többi scifi sorozatokból is sok van neki..."Most egyetlen változás, hogy a fenti címre a stargatehub jön be, ez elvileg csak ideiglenes, de atiskmet ott is fentvan...
-
Rive
veterán
Őőőőőőő... Izé.... Ha lehet, akkor nekem is
-
Szpisti
addikt
Császtok!
Érdekelne, hogy megvan-e valakinek a Star Trek The Next Generation sorozat magyarul?
De nem volna rossz az eredeti, első sorozat is, meg az új Enterprise sorozat...
Ha valakinek megvan valamelyik, érdekelne minden megoldás... -
akaido
addikt
válasz
Dr. Romano #210 üzenetére
Nagy tisztelettel de én is kérném az előbb említett letöltő linket, előre is köcce!
-
Finwe
őstag
A viasat3-on most megy a Columbo, Kirk kapitány a gyilkos
Finwe
-
Shy
tag
Sziasztok!
Én is kérnék privibe infót honnan lehetne leszedni köszi!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr. Romano #210 üzenetére
Énis! Énis!
-
Hun'reeth
őstag
Részemről elég öreg vagyok hozzá, hogy az első sorozattal kezdtem a ST nézést.
Felejthetetlen karakterek aztán a Picard féle NG megint szuper volt (Picard egyszerűen zseniális) és aztán a DS9 megint és a Voyager megint. Nem hibáztak soha szerintem a sorozat alkotói valahogy mindíg megmaradt az eredeti ST hangulat, légkör, univerzum.
Viszont ez az új Enterprise ..... ez valahogy nem igzán fogott meg. Bár dicséritek.Nem tudtok olyan helyet ahonnan a teljes sorozatok leszedhetők? Az se baj ha szinkronizált.
dc, torrrent mindegy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest