Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
Stilinski #47994 üzenetére
Köszi!
Az oldal üzemeltetőitől viszont kérdezném, hogy a szöveg/háttérszín kombóval nem lehetne kezdeni valamit? Rendszeresen ki kell jelölnöm a szöveget, így legalább kék hátteret kap és olvasható.
Amúgy meg kifolyik a szemem... főleg a bolyó világosabb részénél, mert én meg szeretek a lap tetején olvasni (céges szutyok monitor, nem tud magasságot állítani...Nyilván ha egyéb okok miatt nem, akkor nem, csak gondoltam jelzem. Max kijelölgetek
-
Eniral
tag
válasz
TESCO-Zsömle #47987 üzenetére
Zsömle jól beszél !
Nem tudom emberek ,hogyan hallucinálnak be ilyen dolgokat.. Talán már álmukban is ezen kattognak aztán itt felmondják a leckét..vagy valamilyen anyagon élnek , nem tudom. De azért az poén ,hogy először valamit állít valaki aztán korrigál annyiban ,hogy csak szerinte van úgy..és így tovább.Vagyis teljesen alaptalan dologról akar meg győzni másokat. És ha valaki nem lenne tájékozott a témában és kérdőjelezné meg akkor csak mondja tovább az okosságot. Le kellene erről szokni. És a negatív pesszimista hozzá állásokat sem kéne minden egyes héten minden nap vagy minden ATV-után ide biggyesztetni. Mert teljesen haza vágja mások kedvét. Másrészt akik követik a fórumot már a tökük teli van ezzel. Legalábbis nekem nagyon.. Aki meg új annak meg ismétlem csak a kedvét romboljátok ezzel .
- Zsőmle : bocs véletlen ment válasznak .
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tom5598 #47993 üzenetére
Amit linkeltél, sehol nem említi, hogy lennének ilyen "spirt"-ek, vagy hogy evocati release. Mindenhol "PTU"-t mond.
Én úgy tudom, hogy evocati folyamatosan kapja a build-eket, a hibákat javítják és bővítik a repertoárt.
sz: De akkor majd jönnek az okosabbak és elmagyarázzák, melyikünk a helikopter és miért...
-
Stilinski
aktív tag
-
tom5598
senior tag
válasz
te nagyon félre értetted akkor,
igen a traversal sprint lett kész azt teszteli most az evocati már pár hete
most a shopping and kiosk sprint megy amit a burndowban mutattak az ha elkészül megy evocatinak, valószínűleg ezen a héten már kész lesz vagy a következőn.
ezután kezdik meg a PTU wave 1 ig a sprintet amiben majd meglátjuk milyen és mennyi dologot kell javítani, ezt kiadják és ha ez kész evocatinak akkor jön PTU wave 1
most a shopping sprint megy
Most hogy áll a shopping sprint, és utal hogy kb jövő hétre kész lesz és kezdik az utolsó sprintetszövegértés neked nulla vagy csak alternatív univerzumba élsz? megkérdeztem spektrumon is jó pár embert mindenki így tudja hogy így van.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
laskr99 #47990 üzenetére
Tart ameddig tart. 3.0 pedig lesz, amilyen lesz. Nyilván most több időt szentelnek az egésznek, de az implementált build összetettségére való tekintettel én inkább abban bíznék, hogy a delta patcher-rel végre tényleg sikerül átállni az idő alapú frissítésekre, mert akkor jönnek majd hibajavítások, amik most nem nagyon vannak, mindig csak újabb feature-update van, ami talán javítja a korábbi hibákat, de biztos, hogy hoz is be egy halom újat.
Konkrét időpontokat meg ne kérdezzetek sehol senkitől, mert már CR-ti s koncolják érte kétoldalról: Cégen belül azért, emrt mond valamit, cégen kívül meg azért, mert nem tudják tartani.
Sajnos vagy sem a fejlesztés gyakran nem azért "When it's done", mert azt a minőséget vették célba, hanem mert olyan célok vannak kitűzve, amik még nem voltak, így még becsülni se lehet, hogy mikor jön az áttörés.
Hál istennek már "csak" hálózati fronton kell csodát tenni és utána minden sínen.
-
laskr99
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #47989 üzenetére
KB mennyi ideig tart a PTU? 3.0 nem lesz olyan bugos mint ez?
-
laskr99
addikt
válasz
PTU kb mennyi idő? Én is csatlakozhatok oda?
-
-
tom5598
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #47985 üzenetére
szerintem pontosan így van ez:
shopping sprint befejezését jelzi, aztán ez még ki megy evocatira aztán jön a összesen mit terveznek javítani PTU előtt, aztán az megy fokozatosan evocatinak aztán indul a PTU wave 1 (5 van)eddig a traversal sprint volt ez előtt, most a shopping and kiosk sprint van, ezután valszeg ahogy Eric utalt rá atvben kiadnak egy összesített must fix táblát ami a PTU wave 1 hez kell.
-
-
tom5598
senior tag
IDE TESSÉK MENNI MINDENKINEK ÉS RÁNYOMNI A FELNYÍLRA A KOMMENTEMRE! MAGYAR NYELV TÁMOGATÁSA A TÉMA. SPEKTRUM
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay #47973 üzenetére
nincs benne semmilyen "csavar". (poénokat kérném mellőzni Shed!!)
Az upgrade csak a hajót cseréli ki. ennyi.
-
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #47969 üzenetére
CR 2. eljövetele közel van a csillagokból olvasta ki a próféta a 3.0 megjelenését és a hatalmas sikert amit a jövő tartogat. Ne lankadjon a hitetek
-
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay #47970 üzenetére
Sztem is jobban jársz ha olyan hajóra upgradelsz ami működik, és nem majd át dokgozzák.
A képeden meg eleve egy upgradelt csomagról van szó.
Tehát ha akkor is csak a hajó változott miért gondolod hogy most el fog veszni? :-D -
PhilBrick
őstag
válasz
A buyback tokenek bevezetése óta aki még mindig a jelenleg hasznalhatatlan hajóján ül, ahelyett hogy beolvasztaná az meg is érdemli.
-
válasz
A 315p, meg amúgy a 300-as széria eddig csak butítást kapott. Azt feltételezem hogy kezdőhajó szintjére süllyed majd vissza. Nem a jelenlegi használhatóságot nézem, mert tudom hogy a connie is még leginkább csak golyófogó, használtam már.
A harc egyáltalán nem érdekel, pont azért vettem Herald-ot mert ott valószínű lesz lehetőségem kiszállni a harcból a szükséges. Nem mellesleg baromi jó száguldozni vele.
Csak azt érzem hogy majd a connie-vel több a lehetőség, rengeteg irányba lehet fejleszteni. Míg a 300-as széria fejlesztési zsákutca.
Úgy gondoltam hogy egy full fapad de moduláris nagyobb hajó éri meg a legjobban ha bejön a fejlesztés lehetősége. És ebben a connie pont a legjobb. Persze majd egy két év múlva.
Cutlass nem lenne rossz, de elég egy ronda drake hajó nekem. -
cskamacska
addikt
válasz
MasterDeeJay #47966 üzenetére
Marad az LTI, de pontosan miért is akarsz egyből Taurust?
Ugye a gondod az a 315p-vel, hogy per pillanat kvázi használhatatlan, és akarsz egy olyan hajót ami _most azonnal_ jó valamire. Na a Taurus, mint a Connie truck simulator változata, az pont nem olyan hajó.
A jelenlegi kevéske tartalom ami 2.6-ban fellelhető leginkább(kizárólagosan
) a nehéz vadászoknak és a versenyhajóknak kedvez, a többi vár a sorára. Kereskedelem 3.0-ban elvileg lesz, de az innen nézve még kutya vacsorája, annyi erővel várhatunk a 4.0-ás felfedezésre is.
Szvsz, ha mindenképp van 100+ dollárnyi SC-re elverendő zsebpénzed, akkor vegyél egy Cutlass CCU-t, aminek esélyes hogy 3.0 átdolgozásával fel fog menni az ára, és most is többé-kevésbé használható, vagy egy sima Hornet-et, ami jelenleg a belépő a dogfight világába.
Van egy olyan érzésem, hogy a starcitizen_refunds közönsége is tizedelődne, ha a népek racionálisabban választanának maguknak hajót. Borz végtelen türelme is jobban igazolható, hogy a hajói speciel most azonnal is használhatók valamire. Aki meg jó pénzért vett Banu Merchantman-t évekkel ezelőtt, azt képzelve hogy idénre már vígan tejutak királya lesz, az meg kezdi megkérdőjelezni Chris Roberts második eljövetelét.
-
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
MasterDeeJay #47966 üzenetére
FAQ:
upgrade esetében caak és kizárólag a hajó változik a csomagban minden más úgy marad.
(kivétel: 600i tour > 600i Explorer mert ott megkapja a rovert is a csomag.) -
Mivel az LTI-s 315p-mből úgy néz ki sosem lesz normális hajó, legalábbis szerintem le fogják vinni starter szintre, eddig csak butítottak rajta akár hányszor belenyúltak. Ezért azt gondolotam ki hogy upgradel-elem. Az a kérdésem hogy ha én mondjuk connie taurusra upgradelem fel akkor az viszi tovább az LTI-t?
Azért néztem a taurust mert most olcsónak tűnik ahhoz képest amit tud, illetve tudni fog ha kész lesz. És valamit olvastam hogy az ára is megy majd feljebb.
Van még egy önálló Herald-om is (nem lti-s) az maradna mint személyszállító és trollhajó. A konniból meg akár mi lehet mivel extrémen moduláris lesz ha jól tudom. -
Stilinski
aktív tag
-
laskr99
addikt
válasz
Szőrös #47962 üzenetére
Én bohóckodok vele. Ezt a törésmodellt nem értem, oké leszakadnak dolgok meg elhagyom a hajtóművet de nincs olyan sérülés mint videón. Kalózok sokat szívatnak
A security állomásért meg volt egy 3v3 csata. Én belopóztam hátul,elbújtam és mikor nézte ki jött megsoroztam.
-
PhilBrick
őstag
válasz
laskr99 #47958 üzenetére
Az első videó már most is aktuális, a másodikat nem tudjuk.
Konfigolasrol pedig itt olvashatsz.boredgamer -
KO2
aktív tag
válasz
laskr99 #47954 üzenetére
Nem (feltétlenül) a gépeddel van a hiba, játsz egy singleplayer wanduul swarmot vagy pirate swarmot és ott nézd meg mennyi az fps.
Jelenleg az alacsony FPS értékek mindenkinél jelen vannak. Azoknál is akiknek 2 videókártyájuk van és a legdrágább gépük. Ez szerver oldali probléma. Általában minél többen vannak a szerveren annál lassabb. A 3.0 ban elvileg jobb a helyzet de állítólag még ott se oldották meg teljesen ezt a problémát.
De a jó hír hogy már egy jó ideje dolgoznak ezen a problémán, szóval előbb utóbb lesz valami megoldás.
-
laskr99
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #47953 üzenetére
De szerverre értettem, hangárban stabil 60 fps megvan. Vagy ennyire függ a szervertől?
-
laskr99
addikt
Elvileg lehet manuálisan configot szerkeszteni jobb teljesítmény érdekében. Mit lehetne állítani,hogy ne 20 fps legyen az átlag?
-
SkyS1gn
félisten
-
laskr99
addikt
Valaki ráér most egy kis játékra?
-
Malibutomi
nagyúr
Maskor meg az ATV-rol is van cikk.
Olyan mintha intel behatas lenne hogy errol kell irni az esemenyrol es kesz.
-
-
KO2
aktív tag
válasz
Raymond #47932 üzenetére
Jelenleg nincsen bolygóra leszállás a jelenlegi 2.6.3 as verzióban. A 3.0 ás verzió, ami nemsokára kijön ( tesztelés alatt áll épp ) már lesz bolygóra leszállás, de az sem fogja még tartalmazni ezt az ARC Corp bolygót, amit a videóban látsz. Ez egy nemrég bemutatott videó amin megmutatják min dolgoznak, mik lesznek a 3.0 verzió után.
-
Gróf...
aktív tag
Csupa rosszindulatból, külön kiemelném ezt a részt:
"A játékosok, különösen a Star Citizen még megmaradt hívei számára..." -
Raymond
titán
Egy kerdes azokhoz akik jatszanak a mostani verzioval - mennyire realisztikus amit itt latok mert azert az elso 12 perc elegge allejtos: [link]
-
KO2
aktív tag
Jó ez a pirate swarm, de bele kell jönni azért egy kis kihagyás után.
A 14. wave-ben haltam meg a sima Anvil Hornet F7C vel ( 3 gimbal CF-117 Badger Repeaterrel )
Jólenne megint könnyedén eljutni 18 ig, szóval gyakorolnom kell.
Elképesztő hogy a Cutlassok mennyit kibírnak, ami tök jó, nincs probléma, csak 1000 évig kell lőni őket és ha sokat tökölök rám szállnak a többiek, akkor meg muszáj célpontot váltani mert ezek képesek beállni mögém és ha kell 0 ra lefékezve lőni engem amíg nem reagálokkicsicsuvi:
Tényleg jobb az i7-8700K, az intel oldalán is olcsóbbra teszik az ajánlott eladási árat mint a 7800X és benchmarkok is több pontot adnak rá. Az egyetlen különbség talán hogy a 7800X Quad chanel-ben támogatja a memóriát a 8700K meg Duálban ( nem mintha ez akkora hátrány lenne, a Quad chanel memória gyorsabb ugyan a neten található tesztek szerint de mindenki azt írja hogy nem veszed észre a különbsélget csak max benchmarkok pontszámain.) Ami engem jobban izgat hogy olyan alaplapot szeretnék venni ami tovább marad fejleszthető. Az 1151 es foglalat meg már 2015 óta jelen van, félek hogy most a 2066 os foglalat megjelenésével az 1151 hez nem gyártanak több procit a jövőben(vagy legalábbis nem sokáig). Tehát nem tudnám fejleszteni a gépet pl 2 év múlva.
-
tom5598
senior tag
válasz
laskr99 #47925 üzenetére
a régi 2016 ban bemutatott 1 évig készült aztán 2016 végén 2017 elején úgy döntöttek sok kompromisszummal kellet volna kiadni hogy működjön ezért nem adták ki hanem a régi dolgokat elvetve addig csinálták mire olyan alapot nem kaptak amire az egész játék építhető, így a mostani végleges 3.0 techinkailag sokkal több de nincs és nem is lesz olyan pl hogy töltöképernyővel mész be egy városba (ARc corp). a játszható rész meg a játékosszám hálózati kód éretlensége miatt marad 24fő egyenlőre.
az hogy a 3.0 mióta készül nehéz megmondani őszintén mert szerintem az előtt is tervezték már egy hasonló alapozó verzió elkészítését.
a mostani 3.0 3 hold meg 1 nagy aszteroida bolygócskalesz (Levski város) 2 nagy űrállomás (port olisar grimhex, nem teljesen bejárhatók még csak amennyire most) meg nagyon sok háttérbeli dolog, Miles eckhart , Ruto küldetésadó NPCk, a küldetésgeneráló v1.0 (millióféle küldetést le tud majd generálni, összelegózza mi a küldetés lényegében.)
itt egy rövid lista itt meg amit a CIG frissít hetente szombatonként mi időnk szerint
-
laskr99
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #47920 üzenetére
Majd holnap
. Kiestem sima ruhában az állomásról és sima ruhában vagyok az űrben
-
kicsicsuvi
tag
Nem feltétlenül van fixálva az outpost max mérete, szerintem a Pioneer által lerakott Outpostot majd még bőven lehet bővíteni. Elég, ha a Pioneer csak az outpost magját rakja le pár épülettel (pl. raktár, gyár, szálláshely), aztán az outpost majd építi még magát.
Én a procival és lappal még várnék, most jön ki az i7-8700, ugyanúgy 6 maggal, magasabb órajelekkel, de olcsóbb, és valószínűleg jelentősen olcsóbb alaplapok is lesznek hozzá
-
laskr99
addikt
Ki ér rá egy kicsit járszani?
-
Stilinski
aktív tag
-
KO2
aktív tag
Sziasztok
Citizencon újra visszahozott kicsit a Star Citizen gravitációs mezejére.
Lehet hogy csak én vagyok ezzel így de a talp/lábak és a lépcső,akadályok ferde felületek találkozásának megoldása tetszett nekem a legjobban. 10/10
Arc Corp bolygó is lélegzetelállító, a 8 perces utazás miatt is nagy kő esett le a szívemről, reméltem régen is hogy nem 10-20 mp es ugrások lesznek. Meg a Shipyard infók is fantasztikusak.
Még az is lehet hogy ennek örömére felfrissítek egy két dolgot a gépben.Szemezek egy LGA2066 foglalatos alaplappal egy i7 7800X kiséretében esetleg egy M.2 es csatlakozású SSD és akkor már 16 GB Memória, a 8 at már lassan szégyelnem kell. Az R9 290 X még marad egy kicsit
Egyedül a Pioneeren húztam a számat kicsit, ha tőlem 10 különböző módon működő outpost építő hajó tervet kértek volna még akkor se hasonlított volna erre egyik sem . Ekkora hajó tök sima területre szállhat csak le, fixált maximális méretű outpost lehet csak hiszen körbeveszi a hajó mikor lerakja ( jó persze, hatalmas hajóról beszélünk, de akkor is így már fixálva van egy outpost maximális mérete)
Ezek voltak az első gondolataim de így hogy aludtam rá egyet kettőt, már kezdem elfogadni. Végülis minek akarnál outpostot egy domboldalra, veszélyes, legurulsz, szemedbe süt a nap. Meg aztán minek nagy outpost, örülj hogy abban a pár szobában tudsz majd valamit csinálni
-
laskr99
addikt
Hangárba a hajót ,hogy tudom letenni?
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #47903 üzenetére
Azt akartam mondani, hogy minden ismerősömet zavarta, akinek megmutattam..
-
válasz
Diopapa #47902 üzenetére
Mondjuk ED-ben is ki tudtam lőni könnyedén felszálláskor, illetve ugye nem kívülről láttam a hajót leszállni. Lehet a pittyegés is segít belőni, hogy milyen magasságban vagy, meg ott is változik az írányítási sebesség és pontosság, ami amúgy itt is változna, ha az ember átváltaná (bár a kieresztett kerekekkel lehet hogy változik magától is)
Az első mondatodat mindenesetre nem sikerült processzálnom
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #47901 üzenetére
Furcsa, hogy ilyen, kb minden ismerősömet akinek mutattam.. A repszimesek meg agyfaszt kapnak tőle.. Az ED-ben valahogy jobban el van találva.
-
Ebben egyetértek, engem is leginkább ez zavar, még úgy is, ha lehet hogy pont ez lenne a "hiteles" szimuláció. Nagyon gyorsan fel tudok emelkedni, vagy nagyon gyorsan tudok gyorsulni és lassulni finom manővereknél. Igaz hozzá kell tenni, hogy ezt részben pont az IFCS okozza, az játszik úgy a manőverező hajtóművekkel, hogy ilyet meg lehessen tenni. Nem próbáltam annyira az IFCS nélküli irányítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest