Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom5598
senior tag
válasz
Malibutomi #46899 üzenetére
már csak pár hét és mi is próbálgathatjuk
-
Malibutomi
nagyúr
Ohm..ertem mar miert olyan elfoglalt az UI team
-
Stilinski
aktív tag
-
Stilinski
aktív tag
Köszönöm, meg is történt
-
Stilinski
aktív tag
-
tom5598
senior tag
válasz
SkyS1gn #46879 üzenetére
optimalizálták azért fut 30 al nem 2 vel
aahogy CR is írja sokminden még hátra van ezen a területen de 2017 végére a legtöbb dolog kész lesz
object container streaming, sok hálozati dolog amit nem listázok nézz utána.
ha elfut 30 al sztem jó lesz 3.0 bár már a 24 et is megszoktam szóval xd -
tom5598
senior tag
-
tom5598
senior tag
válasz
Malibutomi #46876 üzenetére
de ez offline ment 30 al....
-
tom5598
senior tag
válasz
Malibutomi #46874 üzenetére
kb csak az volt benne az új hogy 3.0 nem biztos hogy kész lesz a bolygó forgás, szóval lehet nem lesz day /night cycle meg keringés crusader körül
meg a gamestar írja a demójukat egy jó i7, gtx 980 meg 32gb ram on futott valszeg offline és csúcs 30fps volt
legalább több mint a mostani 24fps..... -
Malibutomi
nagyúr
Javaslom megnezni a mai happy hourt.
3.0 game mechanics a tema -
tom5598
senior tag
sok érdekesség van az új gamestar interviewban
-
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi #46870 üzenetére
Tényleg szép de nem nagy szám..
Ezt tudja a vidámpark motoros bizonyos másik űrszim is...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Malibutomi #46867 üzenetére
Pedig erre is azt mondták hogy nem valószínű hogy meg tudják csinálni... Úgy rémlik
És nem csak forog a bolygó hanem pályán mozog is? Nap mozgása alapján?
-
tom5598
senior tag
válasz
Malibutomi #46867 üzenetére
a bolygó forog nem az égboltmeg npck járkálnak... érdekes
-
Malibutomi
nagyúr
Legjobb resz az ATV-ben
Nagyban [link]
Nagyon allat ahogy forog a bolygo es a csillagkepek vagyis az egesz egbolt fordul korulotte.
-
CSiPet2
tag
Offtopic de elég vicces. Kijött a Darkest Hour nevű film egy előzetese amiben Gary Oldman közli, hogy "without victory there can be no survival".
Vajon honnan nyúlták? Csak nem visszanézték Oldman előző alakításait.
https://youtu.be/eFFj2gS9UWs?t=2m8sBár az is lehet hogy ereditleg Winston mondta, és Bishop nyúlta onnna, de nem tudok róla.
-
Drenadar
Topikgazda
Van már valakinek tapasztalata AMD omega csomag olvasztassal? Vissza lehet utána venni ingyenesen a csomagot?
-
duvi
nagyúr
válasz
Hauptmann #46851 üzenetére
Mivel jelenleg nincs betéve a kereskedés, én a Mustangra szavaznék. Egy kicsivel jobb combatra és nagyobb élmény a repülés vele. Versenyen (Murray Cup) is nagyobb az esélyed Mustanggal.
-
Hauptmann
veterán
Kezdőhajónak Mustang, Auróra, vagy kb. tökmindegy?
-
devast
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #46848 üzenetére
Engem sem hat meg, de nem lóg biliben a kezem.
-
devast
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #46841 üzenetére
Abban egyetértünk, hogy az assetek, bolygók, prop-ok, stb menetrendszerűen készülnek, mert nem függenek (most már) mástól. Minden más meg az engineering-en csimpaszkodik, és mindenkit nekik kell supportálni, hogy a saját kis feature-jüket összerakják. Pont volt erről nemrég atv-ben vagy valahol szó, hogy a departmentek egyedül szinte semmit nem tudnak csinálni, mindig együtt kell dolgozniuk más departmentekkel is. A patchek olyan gyorsan érkeznek, mint a cig-ben az aktuálisan leggyengébb láncszem. De majd nézzük vissza fél év múlva...
ps: és nem, hiába írjátok 5en, szerintem most sem fog hűde begyorsulni a fejlesztés... -
Stilinski
aktív tag
na, az új oldal (blog) a star-citizen.hu címre költözött
)
Ja és muszáj megemlítenem, hogy hála Szőrösnek, a rekordokkal volt szenvedés
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
devast #46837 üzenetére
Minden attól függ, hogy miben határozod meg az egyes verziók létét. A párhuzamos haladás alatt nem azt kell gondolni, hogy még kész sincs a 3.0-ás netcode, de már a 3.1-est csinálják. Van egy halomnyi kontent, amihez nem kell megvárni a 3.0 release-t. Lásd ott az előző AtV-ben mutogatott Reclaimer, de tulajdonképpen attól, hogy a 3.0-t hátráltatja az egyik modul, attól még a hajók/bolygók haladhatnak, az új játékmechanikák (sqlvage, mining) haladhatnak, ha a csúszást okozó modul nem kapcsolódik hozzájuk szorosan.
-
devast
addikt
-
-
.LnB
titán
válasz
Drenadar #46830 üzenetére
"Ezekszerint tényleg megváltál a csomagodtól."
De má' mikor!.. Nagyon régen. Most direkt visszakerestem: [link]Ja, szóval itt (is) vagyok. Nem mondom, hogy kiemelten követem a híreket, de minden játék foglalkoztat.
Biztos emlékeztek még páran, hogy már akkoriban is mennyire türelmetlen voltam. Én már rég megőrültem volna a várakozásban. Szóval respect nektek!
-
anatron
aktív tag
válasz
cskamacska #46827 üzenetére
Nem úgy volt,hogy augusztus végén jön?
-
.LnB
titán
Nem lesz mostanában ingyen kipróbálható a game?
-
Stilinski
aktív tag
Na igen, az a baj, hogy szerintem egyedül Disconak nagyon rossz lenne a minősége, meg kellene szerezni az eredeti felvételt...
lol, Menthirist, nem is rossz ötlet
Mondjuk csengőhangot is csinálhatnék belőle.
-
-
Stilinski
aktív tag
-
anatron
aktív tag
Néha én is úgy érzem túlzásokba esnek.Pl a 3.0-ás videók egyikében büszkén mutogatják ahogy az egyik fegyver kábele a lövések hatására lötyögni kezd.Szerintem ilyen mélységű részletességre nincs szükség,csak fölöslegesen terhelik vele a gépet ,meg a fejlesztési időt.
-
-
Gilmoor
csendes tag
...néztem ezt az engine trail megoldásokat, és közben az tűnt fel, hogy a légkörbe való belépéskor nem égnek le a kiálló tárgyak. Számomra zavaró, rontja a hangulat összképét. Az FPS módban nem érzem azt a szabadságot, azt a komfortérzet különbséget, amit egy nehéz páncélba öltözött és egy civil ruha közti viselet jelentene. Gondolom ez még optimalizálásra vár.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4