Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
És... Holnap akarnak újabb ship salet... De persze hiába elégedetlenkedünk az is sikeres lesz :-)
-
tom5598
senior tag
válasz
SkyS1gn #47197 üzenetére
összegezve a lepkefingot:
-nem jön sq 2017-ben ........ most lehet meglepődni de csak kicsit ...... oké ennyi elég is volt.
-elvileg van elképzelésuk milyen lesz a Star Citizen 1.0 verzója.azt amúgy érdekesnek találom mégis hogy fog kinézni a sq42 ha azt akarják hogy mindig ilyen előrenderelt mozis élményt adjon... érdekes...
-
SkyS1gn
félisten
CR interjú livehát ez lepkefing volt 2 kérdés. -
Gilmoor
csendes tag
válasz
SkyS1gn #47193 üzenetére
Minden szép. Nézegettem a bemutatókat.
Észrevétel a Nox-al kapcsolatban: remek, csak lassú. Miért nem lehet nagyobb sebességre felgyorsítani? Az autód is vezetheted gyorsabban, mint ahogy biztonságosan tudod irányítani... nekem hiányzik az a plusz adag belőle, amitől a hétköznapi sofőr nem lesz többé hétköznapi. Ha veszélyhelyzet van, eldöntöd melyik halál a biztosabb. Az hogy utolérnek, vagy hogy egy kanyarban kisodródsz?A videók hangulata után az jutott eszembe, hogy vajon az NPC-k, akik egy többszemélyes járműn teljesítenek szolgálatot, vajon megtöltik -e majd élettel a hajó közvetlen kommunikációs csatornáit? Rendjén valónak érezném
-
SkyS1gn
félisten
-
PhilBrick
őstag
Most olvastam egy francia srác tegnapi beszámolójának fordítását. : reddit
Kiemelnék egy részt:
"It's time to talk about atmospheric flight. Unfortunately, I didn't test the space flight, but I could fly in Daymar's atmosphere. I confirm that you can actually feel the weight of your ship, this is a plain new sensation, your ship is heavy! There's a lot of inertia and I sometimes struggled to keep my ship straight! I won't talk about landing...because I crashed."Magyarul kb így:
Beszéljünk a légköri repülésről: az űrrepülést nem próbáltam, de tudtam repülni a Daymar légkörében. Megerősíthetem, hogy valóban érzed a hajó súlyát. Ez egy teljesen új érzet, nehéz a hajód! Hangsúlyos a tehetetlensége és néha nehezemre esett egyenesben tartani a hajót. A leszállásról nem tudok nyilatkozni, odacsaptam. -
-
-
törölt tag
válasz
Menthirist #47186 üzenetére
Ebben lehet van valami, de nem munkaval akarom tolteni az eletem, hanem elettel
A penz nem kell, de inni igen
Szoval majd egy alapcsomaggal es skillel fogok kezdeni
-
válasz
#45997568 #47181 üzenetére
Úgy néz ki nem vagy eléggé leterhelve munkával
Én kb megnézem az AtV-t, néha tolok 1-1 órát a játékkal, több időm nincs rá, ebből fakadóan nem nézem az órám hogy mikor lesz már belőle valami. Ha lesz valami új, kipróbálom, amíg nincs csinálok mástHa 2020-ban jön ki, akkor jön ki. A benne álló pénzt meg úgy veszem hogy elköltöttem, nem hiányzik.
-
törölt tag
válasz
devast #47182 üzenetére
Nem szamit, a lehetoseg adott mindenki szamara. A jatek ha megjelenik egeszen biztos jo lesz, efelol nincs ketsegem. Jo fele haladnak, jok az otletek, am nem feltetlen akarok ujjab 5 evet malmozni es Citizen Con-okra jarni meg elkepedni minden egyes bemutaton aztan par hetig ezen jaratni az agyam
Ha kesz lesz akkor megnezem, ha tetszik megveszem es jatszani fogok, azt a penzt amit beleraktam azt meg eliszom
-
törölt tag
5 eve vettem az elso csomagot, akkor mar fejlesztes alatt volt az elso verzio. egy tavaly decemberre beigert 3.0-t meg mindig nem tudnak kiadni 9 honappal kesobb, en ugy erzem most kezd elfogyni a turelem Chris es a CIG fele. Megnezem holnap mit villantanak, ha nem eleg szamomra, kerek egy refundot azt majd megveszem megjeleneskor az alapcsomagot. Ez mar egy kabare.
-
tom5598
senior tag
a találgatás helyett itt egy beszámoló attól aki ki is próbálta milyen Daymaron repülni:
[link] -
PhilBrick
őstag
Ma már nem tudom megállni a hozzászólást:
- Aki szerint nincs tehetetlensége és tömegérzete a hajóknak, az legyen szíves fogjon valami közepes dögöt,-mondjuk Starfarer vagy Caterpillar- aztán próbáljon meg vele beparkolni mondjuk a Kovalex Station mellé max. 10 méterre! Bele fog izzadni... -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Stilinski #47167 üzenetére
Nekem is furcsa a hajók mozgása. Repülésnek nem lehet nevezni... De ennek az lehet az oka hogy a repülök mozgását várjuk amiknek általában ugye egy vagy max két tengelyű hajtóműve van. A játékban lévőknek meg ugye 6 irányú...
AZ hogy a thrustlerek hogy néznek ki lehet majd durvitanak rajtuk hogy hangban úgy érezzük hogy sokkal nagyobb erejű... -
Stilinski
aktív tag
Amúgy szerintem mindkét tábornak igaza van. A mostani mozgáson van még mit javítani és biztos vagyok benne, hogy fognak is, viszont a jövőben a technikával meg a számítógépvezérléssel simán megmagyarázható, hogy a hajó nagyjából mozdulatlanul lebegjen a bolygó légkörében is
Szóval ja, lebeghet majd egy halálcsillag is, de még valóban van hová fejlődni.
-
HookR
addikt
válasz
nortsen #47161 üzenetére
"Nem akarok atomfizikát a játékban, hanem csak annyit, hogy érezni lehessen a hajók tömegét, a gravitáció mellett szeretném érezni, hogy erő kell neki, hogy egy helyben maradjon..."
+1 - Szerintem is lehangoló a járművek steril mozgása. Tech demónak OK, de a hangulatos játékélményhez több kell. -
nortsen
aktív tag
Nem akarok mindenkinek válaszolni, mert nem tudok.
Régebben is kifejtettem, most is. Nekem bajom a repülők fizikájával van. Nem akarok atomfizikát a játékban, hanem csak annyit, hogy érezni lehessen a hajók tömegét, a gravitáció mellett szeretném érezni, hogy erő kell neki, hogy egy helyben maradjon. Szóval nem jó azt látni, hogy úgy áll a hajó egy helyben, mintha az égvilágon nem hatna rá semmi erő. De ha meg is mozdul, az olyan látvány nekem, minta ez lenne a legegyszerűbb dolog a világon, és tök mind1 milyen tömege van, ez nem látszik. Mintha a 8 éves kislányom könnyedén tologatna egy 40 kg-os talicskát.
Ha ezt ti nem érzitek problémának, nem baj, nekem ez továbbra sem tetszik.A másik bajom, hogy ha néha írok ide valamit, ami nem tetszik a játékban, akkor arra a fenti jelenséget látom, és bevallom egyáltalán nem tetszik. Szóval a tanulság nekem annyi, hogy a véleményem megtartom magamnak, mert nem sok értelme van bárkivel is megosztani. Nyilván folyamatos faszságokat írok, így inkább nem teszem, meghagyom nektek az álmotokat olyannak, amilyennek ti szeretnétek látni.
-
_Gugu_
tag
most hirtelen azon gondolkoztam hogy melyik scifi regény/ film/játék az ahol nem tudott lebegni a hajó.. még a holdkomp is rakétahajtóművel lebegett/szállt le mondjuk a holdnak nincs is túl sok légköre a szárnyakhoz ejtőernyőhöz
-
_Gugu_
tag
alapvetően a sc ben lévő hajók 99 százaléka alkalmatlan légköri repülésre és ez szerintem jól is van így... ez egy scifi játék hol több a sci hol a fi... (az pld teljesen jogos hogy univerzális megoldás kell a thruster az) nem hiszem hogy ezen kell fennakadni
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
nortsen #47149 üzenetére
Szerintem alapvetően azzal van a gond, hogy elsősorban űrutazásra tervezett gépektől vársz atmoszférikus elven történő repülést. Meg lehet csinálni, de -ahogy te fogalmaztál- blődség. Nem alapozhatsz az atmoszférára, mert az égitestenként változó, vagy akár teljesen hiányzik is. Egy légkör nélküli bolygón hogyan oldod meg a le/felszállást szárnyakkal?
Ha meg már ott van a hajóban minden, ami a légkör nélküli le/felszálláshoz kell, az működni fog légkörrel is. Ennyi.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Raulblanco07 #47150 üzenetére
Ott az F35 pl ja...
Nem hihető mi... ez se driftelget össze vissza...
-
Volfram42
senior tag
válasz
nortsen #47149 üzenetére
Ha a légkör a gondod akkor: Nem tudjuk sajnos a pontos összetételét, de azt igen, hogy van és alacsony a gravitáció.
Tehát egyszerű. Két változó esetén négy lehetőség van, amiből kettőt ki is húzhatunk. A másik kettő meg meg is magyarázta. Bármelyik jó lehet a jelen helyzetre:Viszonylag nagy G + Ritka légkör esetén jogos lenne a feltevés. Pl: A Marsnak, van légköre még is lehetetlen ejtőernyővel leereszkedni, mert annyira ritka. Ezért kell rakétás fékezést alkalmazni. Itt kicsi a G, ez kiesett.
Viszonylag nagy G + sűrű légkör. Földszerű lenne. + Nagyon sűrű esetén szintén könnyebb repülés. Itt kicsi a G, ez kiesett.
Alacsony G + ritka légkör. Könnyebb repülés. Hiszen van ami a talaj és a jármű között legyen. Az űrben nem lehet felhajtóerőt generálni, hiszen nincsen megfelelő számú részecske ami ezt lehetővé tenné. Vagy ez a helyzet.
Alacsony G + sűrű légkör. Nagyon könnyű a repülés. Szinte önerőből is megy. Vagy ez a helyzet.
SkyS1gn: Nekem mindig ez jut eszembe amikor szóba kerül a VTOL: [link] Nagyon ügyes a pilóta. hajóra, kerék nélkül.
-
válasz
nortsen #47149 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=8sarFZJl3h0
A Milennium Falcon is gyakorlatilag helyben száll fel, adott tolóerő megválasztása mellett tudna lebegni. Viszont pl nem láttad kifutópályán gurulni a falcont addig, amíg kellő sebességet nem gyűjt ahhoz, hogy legyen elég emelőerő a felszálláshoz, mint ahogy az életben működne, ahogy elvárod.
Ez viszont lebeg, "oszt" mégis valódi.
-
Raulblanco07
aktív tag
-
nortsen
aktív tag
válasz
Malibutomi #47147 üzenetére
Ez így van, blődség az egész, de ami nem, az legyen olyan amit még elhisz az ember.
Csináltak bolygókat, csinálnak légkört, akkor ne álljon már ott statikusan egy 3d modell, mintha semmi nem hatna rá, vagy ha már vmi fenntartja, akkor az zabálja az üzemanyagot, kínlódjon, csináljon valamit.
Az irányítás és a hajók viselkedése továbbra is szerény nekem, ez van.Nem, nem kell leesni annak aminek nincs szárnya, hiszen a léggömb sem esik le.
De ha már felhoztad, a Millenium Falcon-t nem láttam semelyik részben lebegni bolygókon úgy, mintha az űrben lenne.
Én inkább azt látom, hogy a repülési modell jelenleg még elég gyerekcipőben jár (bár nekem így van ez 2 éve). Mintha ugyanazzal a tulajdonsággal repülne az űrben, mint a bolygón.
Én örülnék, ha ez megváltozna.Volfram42: Lehet nem bolygó, de van vmi légköre, hiszem megtöri a fényt.
De tartok tőle, hogy most bármilyen bolygóra is szállnék le, ez így működik jelenleg a játékban.
Én csak annyit akartam írni, mint amit fent le is írtam, hogy ez remélem nem lesz általános. -
Volfram42
senior tag
válasz
nortsen #47146 üzenetére
A legfontosabbat mindenki elfelejti Ez nem egy bolygó. Nem is értem honnan az ötlet. Ez a Crusader bolygó Daymar nevű holdja. Miért kéne, egy ha jól emlékszem 1000 km átmérőjű (ez lehet nem pontos) holdnak földi gravitációval rendelkeznie. Így nincs 1G. Egy minimális légköre van valóban,de szintén nem földi sajnos a pontos összetételét nem tudom.
Amúgy a Titánon annyira kicsi a gravitáció és annyira sűrű a légköre, hogy, ha nekünk embereknek 4.7 négyzetméteres szárnyat raknánk magunkra akor tudnánk repüli.
[link] -
Malibutomi
nagyúr
válasz
nortsen #47146 üzenetére
Sot, energiafegyverek vannak rajta..pff nincs is olyan...meg mas bolygokra utazas hagyjuk mar, nem is igazi, az urruhajuk sem hasonlit a valodiakra, tok gagyi az egesz.
Star Wars alatt is fujjogsz a moziban hogy a Millenium Falcon-nak le kellene esni mert nincs szarnya?
-
nortsen
aktív tag
válasz
tom5598 #47144 üzenetére
Jó a technikai magyarázat (gondolom CIG részérő), de attól még sztem gagyi feelingje van.
Vmi légköre biztos van a bolygónak, ezért repülni szeretnék, nem lebegni. De ha már lebeg, legalább ne olyan statikusan, mint ahogy látszik.
Amúgy meg fúvókákkal fenntartani több tonnát... jó vicc.SkyS1gn: Nem hihető szvsz.
-
tom5598
senior tag
válasz
nortsen #47143 üzenetére
az ép hajó képes lebegni, a kis thrusterek a levegőben tudják tartani ha azok megsérülnek akkor meg láthattad mi történik (gladius elvesztett egy szárnyat) szinte irányíthatatlan lesz .
(#47140) Corleone33: az a kínos hogy haladnak vagy hogy egy rendes buildet mutatnak be nem pedig valami csili vili E3 előzetest ami 20 szor le lesz butítva mire kijön de ne aggódj copy pasta játékból sok lesz mire ez kijön , ne felejtsd el az season passt meg anyám kinját megvenni mindegyikhez
-
nortsen
aktív tag
Nézem ezt a stream-et, de most tényleg a gravitáció megléte mellett lebeg a Gladius?
A csávók ott bohóckodnak a bolygón, a Gladius meg felettük lebeg, és lövi őket.
Ezzel az erővel a roncsok lebeghetnének a felszín fölött is.
Tavaly ilyenkor ez még elment, mostanra azonban nem gondoltam volna, hogy ugyanitt tartanak.
Gondolom a válasz az hogy, "az majd később jön". -
-
Corleone33
senior tag
Nem akarok rosszmájú meg vészmadár lenni, de ez a tili-toli kezd már majdnem Mighty No 9 szintű kínos méreketet ölteni
-
LBandi
aktív tag
válasz
Menthirist #47136 üzenetére
Mik azok a megszorítások?
-
válasz
Malibutomi #47135 üzenetére
Elég gáz megszorításokkal hozták ki a gamescomra a 3.0-t. Így kb felesleges is nézni.
-
Malibutomi
nagyúr
Gamescom stream on [link]
-
Eniral
tag
megy már valami live !
-
Volfram42
senior tag
válasz
tom5598 #47091 üzenetére
Fúú jól nem válaszoltam vagy olvastam vagy vlaami. Sry
Már kicsit tárgytalan, de nekem az evocati számít. Ha ők beindulhatnak akkor hamar jön PTU is.
Olyan meg nem nem lesz, hogy nincs hiba.
Azóta megtudtuk, hogy a Mass Effect Andromeda is eléri végleges formáját a kövi tapasszal. Pedig úgy érzem van ott még bug.Ja a stream délben lesz. +2-ben vagyunk még. Bár sajnos közeledik a tél.
-
tom5598
senior tag
A 3.0 lesz streamelve szóval érdemes lesz nézni
szerdán kezdődik 11:00 kor twitchen
-
tom5598
senior tag
úgy látszik a 3.0 valamennyire bemutatható állapotban van yeee
-
tom5598
senior tag
augusztus 24-én a gamestar.de csinál majd valamilyen interviewt Chris Robertsel, lehet érdekes lesz, 15:30 kor kezdődik. (itteni idő szerint)
-
Stilinski
aktív tag
-
tom5598
senior tag
-
ttamashu
aktív tag
válasz
cskamacska #47116 üzenetére
Hát egy 100+fős nemzeti org már minimum lábjegyzetbe beférhet
-
Juzzie71
tag
-
Eniral
tag
bírom mikor ilyen tájékozott emberek idetévednek és magyaráznak.. :"D
-
Szőrös
veterán
válasz
Te miről hablatyolsz itt már megint? A libero eleve egy gyűjtő klánnak indult, nem volt semmilyen komoly elgondolás mögötte.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Valaki leforditana ezt nekem?
-
Stilinski
aktív tag
-
cskamacska
addikt
válasz
Drenadar #47112 üzenetére
Na, szép. Játék még el sem indult, de a legnagyobb magyar org már most összefingta magát, még csak tisztes sötétben bujkáló szociális mérnökségnek sem kellett történnie.
Véletlen Mittani kaliberű figurák szeme elé kerülünk release után, a lábjegyzetbe nem kerülnek a magyar klánok összesen.
-
PhilBrick
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #47114 üzenetére
Nameg bekerdezo iv is van am!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Menthirist #47113 üzenetére
Alkotménnyal, felkotmánnyal, külkotmánnyal és belkotmánnyal. Lélekharang, kandeláberek, szotyolaárúsok, cigányzenekar. Minden van itt, mint a búcsúba.
-
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #47111 üzenetére
Meg de arra mindenki csak gyűjtő klánként gondol....
-
-
ttamashu
aktív tag
Elértük a 99 főt a HUNS-sal, vajon ki lesz a 100.
?
https://robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS/Néhány érdekes infó az egy és kétszámjegyű felvettekről:
-22000 dollár (azaz több mint 6milllió forint) a hajó összérték a klánban.
-Ami 195 hajóból jön össze
-Aurora MR a leggyakoribb típus, 27db van belőle
(lassan nekiállunk az org használatra felajánlott, "felesleges" nagy hajókat kiosztani a majdani bétához, nálam még pl. üres a Banu MM kapitányi széke).
30,7 az átlagéletkor a klánban
Az első 100 fő toborzásához legeredményesebben hozzájárulók (ezt csak azért tettem ide, hogy villogjak
) :
Kistoth 20 fő
Anshin 6 fő
CTF összeolvadás ( Shed és Dren-é az érdem, mint - akkor még másik oldali - tárgyaló feleké) 5 fő
Nebula összeolvadás ( Eniral volt a tárgyaló fél részükről) 4 fő
Volfram 2 fő
cchmajlath 1 fő
Mark.Vol 1 fő -
-
tom5598
senior tag
még jobb hír hogy a gamescomra meghívott streamerek a legújabb verziót a 2.6.3 at fogják streamelni
-
tom5598
senior tag
válasz
cskamacska #47102 üzenetére
nem baj ha elfogy a píz, én mindig is szerettem vona a töltőképernyőre egy hatalmas Amazon vagy EA logót lehet hogy csak felkerül rá egyszer
-
devast
addikt
válasz
cskamacska #47102 üzenetére
Az a helyzet, hogy ez már konkrétan rendszer. Nem 1 éve, hanem évek óta. És nem érdemes változásra számítani... Az, hogy miért van az ami, azon lehet vitatkozni, illetve azon is, hogy ez így nekünk illetve nekik jó-e. De a tili-toli meg a videókkal mókusvakítás azóta megy, amióta cig létezik.
-
cskamacska
addikt
válasz
tom5598 #47097 üzenetére
Most kicsit el van viccelve(mit lehet mást tenni a lapon), de azért csak úgy néz ki hogy a júliusból október-november lesz jobb esetben, a tavalyi időpontokat meg ne is emlegessük. Azért remélem ebből nem lesz rendszer, mert ilyen alapon a fejlesztési idő évtizedre nyúlna, de nem fog, mert előbb fogy el a pénzük, pláne ha a 3.0-4.0 nem lesz kellően "nagy szám". Konkrétan egy december-januári starttal, meg egy blokkerek miatt megvágott kiadással simán lehet megint banzáj ahol Derek Smart megint verheti magát.
-
válasz
tom5598 #47091 üzenetére
Tele van mediummal, azzal simán kimehet egy release
Nálunk legalábbis blockerrel és criticallal nem lehet ki a verzió, lehetőleg minden high-t is el kell takarítani, de leginkább csak a GA release-eknél kötelező. Medium és low pedig ahogy sikerül. Illetve gondolom itt is elég sok hiba még régebben lett felvéve, ami lehet már nem is feltétlen aktuális a tényleges 3.0-ra, csak JIRA szűrési feltétel kérdése
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mobil flották
- EAFC 26
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest