Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
Juzzie71 #47497 üzenetére
Mi ?
SSD-t fog prezentálni. Másrészt nem "kellett", hanem az volt a developer gép amit kivittek. Egyébként meg nem pár hónap hanem kevesebb mint 4 hét.
Személyes vélemény, hogy jobban fog futni 3.0 mint a jelenlegi 2.6.3 kb mindenkinél. Minden szempontból.
De ha annyira gépigény kell, akkor a jelenlegi állapotok szerint fullhd-hoz egy 1060/rx480 + akármilyen 4magos cpu + 16gb ram + ssd kombináció elég lesz (Aztán ha 2022-ig csúszik, akkor lehet már nem).
-
Rotcsa
tag
Közben találtam egy PC Guru cikket a rendszerkövetelményekről, amikor még csak épp kezdődött a projekt.
Ezek szerint az akkor ajánlott követelményszint lett mostanra a minimum.. szép. -
Rotcsa
tag
A rendszerigények növekedésére kell-e esetleg számítani?
Mivel még nincs kész a játék, gondolom csiszolnak a grafikán is ahogy közeleg a kiadás ideje....http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=5490&game=Star%20Citizen
Már régen nem követem aVGA és processzor trendeket.... Ha nem növekszik a hardverigény, akkor az idő múlásával olcsóbb konfigon is elmehet majd.
-
Rotcsa
tag
Na, sikerült feltenni! Launch és... nem indul..
Szerintem gyenge a gépem, mondjuk gondoltam, hogy necces lesz. Azt hittem, ha a Crisys 3 elment rajta egész jól, akkor ez is elfog, de nem...
Alaplapintegrált kártya van a Laptopomban.AMD A8 4555 M APU 1.6 Ghz x 2 mag
AMD Radeon HD 7600 G
8 GB RAMGondoltam talán elmegy..
Na mindegy, majd várok amíg meg nem jelenik és addig gyűjtök pénzt egy jobb gépre.
-
Rotcsa
tag
Valamit nem értek kétséget kizáróan: A launcherem bal alsó sarkában 2.5.1 van írva. Jobb oldalt az állapotjelző mellett: 2.6.3-523988-c
Azt írják a patch note-ban:" Your launcher should show 2.6.3-523988-c" as client version.
Nekem eddig a bal oldalon sosem mutatta, hogy firissült volna erre a 2.3.6-xxx akármire,de ennek kéne ott lennie update után, nem?
-
Rotcsa
tag
Már annyi Verify-t nyomtam, h megszámolni sem tudom.... Most letöröltem mindent és totál előről kezdem újra:
Amúgy abban sem vagyok biztos, hogy ez a fostalicska nem-e szedi le újra, ami addig már lejött!
Szerintem semmi értelme ennek a gombnak, mert amikor rákattintok, nem egyszerűen csak átfut azon a mennyiségen, amit már leszedett, hanem ugyan annyit időzik rajta szinte minden alkalommal... Legalább tudatták volna az állapotjelzőben, hogy éppen mit csinál a patcher: ellenőriz, vagy update-el?! De csak annyit, ír, h update és estimate-ing.
Megvárom, amíg lejön, aztán meglátom mi lesz....
Akkor a user mappát tuti törölnöm kell miután elvileg lejött a 2.6.3? -
Stilinski
aktív tag
válasz
SkyS1gn #47481 üzenetére
Arról beszélek, hogy rengetegszer találkoztam már olyannal (nem csak SC-nél), hogy valami nem ment 1-2 embernél, ami amúgy mindenki másnál igen és egyből jött az, hogy "ez mekkora fos". Nekem is volt olyan, hogy nem indult el egy-egy program, de baromira nem a programmal volt a gond, hanem nem volt feltelepítve valami windowsba, ami kellett volna, stb. Erről a részéről beszélek, hogy azonnal lefosozunk valamit
-
SkyS1gn
félisten
-
Rotcsa
tag
Ez a launcher egy nagy fostalicska! Már azt sem tudom, hányadszor próbálom update-elni a 2-6-3-ra ?:!
Tegnap éjjel megálltottam, mert nem tudok a gép ventillátorának zúgásában aludni, majd ma elindítom újra és egy tapodtat nem mozdul! Már próbáltam váltogatni a p2p-http között,stb...
Miután felpatchelte, eltakarítottam a user mappát, ahogy azt ajánlják, de semmi...
Valakinek valami ötlet? -
törölt tag
válasz
Malibutomi #47476 üzenetére
Csak ne az legyen, mint a STALKER esetében
Remélem nem az ukránok fejlesztik, mert akkor inkább most töröljén az egészet
-
törölt tag
47 ezer hsz egy olyan játékról, ami meg se jelent?
Valaki összefoglalná nekem mi a hype lényege? Illetve mikor jelenik meg? -
tom5598
senior tag
na má itten az Intellel is együtt működnek
[link]
jövőre az i9 eseket is lehet szépen Citizenconra hagyni XD
(pár év múlva a citizencon: csúcshardver bemutató)
-
SkyS1gn
félisten
Megöltem a topicot?
5 bug... jöttek újak... #soseleszkész...
Egyébként tuti még 1-2 hónap mer valami fost (ki)találnak.
-
Diopapa
addikt
BTW Akinek Cutlasse van, annak most tüzelnek a toronyban levő kinetikus fegyverek ha nincs toronylövész?
-
vaakuum
addikt
Nagyon úgy tűnik, A CIG durván húzza a lécet felfelé a "mi minden kell egy játékba" hozzáállással. Ez most engem is meglepett, most kezdem megsejteni, mit is művelnek ezek ott szép csendben. Gyanús, hogy épp lerakják az alapjait a jövő AAA játékainak.
-
Stilinski
aktív tag
-
Diopapa
addikt
"Greetings Citizen,
The Star Citizen team continued their hard work on the Alpha 3.0 build this week, and it paid off as the total number of bugs and blockers dropped. Devs are driven to get the build into testers' hands, so players can experience the excitement of piloting their ship from space into atmosphere and across one of Crusader’s moons. Check out this week’s production schedule for an in-depth update on what was accomplished and how far we have left to go. "
-
Stilinski
aktív tag
-
SkyS1gn
félisten
7 hiba... jövő héten már csak kiadják az Avokádóknak
-
CSiPet2
tag
válasz
devast #47439 üzenetére
Most komolyan mi mást mondana?
Srácok, a héten nagy nehezen végre működésre bírtunk egy feature-t amin 2 hónapja dolgozik 4 stúdióban 30 mérnök, az eredeti sprint két hetes volt, de annyi szarba futottak bele út közben (amit semelyik senior meg lead nem látott előre) hogy örülünk hogy most kész, és nem 1 hónap múlva?
Mert erről szól ez az iparág, függetlenül hogy játék fejlesztés, banki interface (ha látná az átlag ember milyen kódokon közlekedik a pénze mindenki inkább a matracban tartaná) vagy pacemaker szoftver (hányan halhattak már bele szép csöndben mert valaki bugot hagyott benne). És a játék fejlesztés még durvább lehet a kiszámíthatatlanság szempontjából (bár ezt csak gondolom, nem abban utazom), mert hiába működik valami feature, ha nem jó "érzés" lőni azzal a fegyverrel lehet dolgozni rajta tovább...
Csak most először lát bele sok ember hogy ez az iparág mivel jár.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Malibutomi #47437 üzenetére
Volt pénteken!
(Ja én optimistán mondtam, remélem kevesebb van mostanra)
-
Diopapa
addikt
Tudunk valamit, hogy az Avokádók mikor kapják meg a 3.0-t?
-
SkyS1gn
félisten
26 blockers maradt, talán feljebb nem megy.
-
Szőrös
veterán
válasz
Secundus #47430 üzenetére
Van ilyen, sc.hu-nak van saját discord csatija itt eléred.
-
Stilinski
aktív tag
-
Stilinski
aktív tag
-
Secundus
tag
válasz
Menthirist #47419 üzenetére
Köszi!
Féltem, hogy a gépemen nem fog futni a Star Citizen, de 1920x1080-ban simán megy (igaz Low beállításokkal). Egy gond van, hogy fogalmam sincs mit hogy kell csinálni benne. A hajómat már megtaláltam, mentem vele 1-2 kört, vissza leszálltam, de pl. nem tudom hogyan kell behúzni a Landing Gear-t, vagy lőni a fegyverekkel.. A Mission teljesítésről még nem is beszélve. Lehet, megvárom, míg lesz beépített Tutorial.
-
-
Secundus
tag
Sziasztok,
Megvettem egy induló csomagot (Mustang Alpha) és elküldtem a jelentkezésemet Septimus néven a Liberum Arbitrium-nak. Remélem, hogy egy jó játékos közösséget fogunk alkotni.
-
Theon
csendes tag
Liberum oldalon írták, hogy köszönjek be -> üdv mindenkinek!
A FAQ-ban láttam egy utalást SQ42 ep2-ről, ez eddig elkerülte a figyelmemet. Erről hol érhető el / mi a legutolsó hivatalos infó?
Tegnap játszottam először, létezik egy frappáns (és aktuális) összefoglaló / "cheat sheet" az irányításról, vagy nézegessek YT videókat?
-
törölt tag
válasz
Submarine #47413 üzenetére
Oktober 24-e kornyeken itt nezelodj, akkor tuti lesz
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Láttam a választ, storno.Köszi utánam rupsz.
-
Eniral
tag
-
Stilinski
aktív tag
-
-
SkyS1gn
félisten
Az megvan hogy kevesebb bug helyett egyre több van most már? Majd a fa alá jó lesz karácsonyra a 3.0
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Üzemidőben bajnok lesz a Honor Power
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!