- ASUS notebook topic
- HAF 912 Plus - a legkisebb nagyfiú
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs #5441 üzenetére
Köszönöm, hogy rászántad az időt és ezt ilyen részletesen leírtad, de valószínűleg akkor rosszul (túlbonyolítva) tettem fel a kérdést, mert (bár pár új részletet megtudtam, köszönet érte, de) nem erre irányult a kérdésem, ez a része tiszta.
Ezt írta bambano: az a megoldás, ha a link a saját webjére mutat és redirectel a célra.
Én pedig azt szeretném megérteni, hogy miért jobb egy ilyen módszert kifejleszteni (ennél a példánál maradva: rd aldomain, átirányítás saját aldomain-ről a külső linkre) ahelyett, ahogy pl. tegnap a tesztszerveren megcsináltam, hogy simán csak megnyitja a külső linket (href), mellé meg fut egy szkript (onclick), ami szerver oldalon realizálódik és tárolja az összes adatot ami szükséges. Miért kell hogy saját szerverre mutasson a link, és onnan legyen az átirányítás a külső linkre?
@martonx: Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged