Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
Én is valami hasonlóra jutottam, mint nyunyu, hogy ehhez minimum egy tárolt eljárás szükséges, ezt 1 sql paranccsal nagyon nem lenne egyszerű megoldani.
Valami olyasmit csinálnék, hogy generálnék 2 listát (plusz(i): pozitívok csökkenő sorrendben, minusz(j): negatívok növekvő sorrendben) és mennék végig a minusz listán úgy, hogy a plusz-os lista aktuális elemével megpróbálnám kiegyenlíteni a negatív értéket. ha nem tudom, akkor nézem a következőt a minuszból. Addig megy a ciklus, amíg a végére nem érsz valamelyik listának. + eköré még kellene még egy loop ami az elején újraszámolja a plusz, minusz listákat és addig megy amíg vannak update-ek. Valami ilyesmi lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Formula-1
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest