Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
martonx
üzenetére
A nekem címzett kérdésed félre ment, talán ezt a kérdést az sqlite fejlesztőinek kellene feltenned, nem én készítem az sqlite-ot

A lekezelo valaszaidbol ugy tunt, teljesen profi vagy, gondoltam meg tudod mondani, milyen fuggvenyekkel vagy hokusz-pokusszal mukodik a dolog, mert a datum kezeles egy alapveto igeny.
... arra valóban az annyit ócsárolt MS Access a legalkalmasabb.
Sokadszorra irom le, hogy olyan megoldas kell, ahol a user nem fer hozza az adatokhoz.
Milyen verziókkal vannak a gondok?
Az allando es teljesen hektikus frissitesekkel.
Egy pelda, egyik kis cegnel drupalt hasznalnak, a drupalhoz erto admin havi par oraban van fizetve.
Biztonsagi res vagy mas dolog miatt frissitenie kellett a mysql-t, amihez a drupalt is frissiteni kellett, majd kiderult, hogy nemelyik modul, amit hasznaltak, az uj verziokkal meg nem mukodik, igy ket hetig szenvedett a zadmin elvtars, amig talalt olyan mysql es drupal verziot, amivel minden modul ismet mukodott, hogy vegre ismet mukodjon a weboldal.
Amikor a fonokseg kerdezte, hogy miert volt ket hetig problemajuk az ugyfeleknek a webbel es ezt elmondta, kozoltek vele, hogy ez azt bizonyitja, hogy o csinalta az egeszet, csak azert, hogy ket heti fizetest kicsikarjon toluk, de errol ne is almodjon.Na, pont ilyet lehet kikerulni az altalad is emlitett C#-os vagy mas progik leforditasaval, attol kezdve ott az exe, adott a kornyezet, es teszi a dolgat tartosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Witcher topik
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest