Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
kezdosql
üzenetére
A csapatok, ugy latom, egyertelmuek szamodra.
Számomra az egész egyértelmű, csak arra próbálunk rávezetni, hogy jó lenne ezt az egészet, ami már megvan SQL táblákba foglalni és azt felrakni ide.
Az elso ket kategoria mindig adott csapathoz tartozik, az utolso mindig fuggetlen.
Igazából tökmindegy. Kell egy személyek tábla, aminek szintén van ID-ja (meg egyébként minden táblának rendelkeznie kell elsődleges kulccsal). Kell egy csapat tábla és kell egy csapattagok tábla, ami tartalmazza, hogy melyik személy meddig volt a csapat tagja, vagy melyik csapatnak még a tagja.
En a "flag"-et nem ertem, meg sose hallottam rola.
Egy szimpla bit, igen/nem, mindegyiknek egy: játékos, edző, bíró.
Én itt kiszálltam, amíg nincsenek kész táblák és azok kapcsolatai felrakva ide...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
- Mid tower gèp ház
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest