Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeeGee2115
csendes tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Köszönöm! De a probléma az, hogy ez továbbra is csak a Számla oszlop szerint fog pozitív vagy negatív értékeket listázni nekem. Én azt szeretném elérni, hogy soronként haladva megvizsgáljuk a számla és a tranzakció oszlopokat is és ha a tranzakció üres akkor semmi gond, csak hozzáadjuk az összeget a számla oszlopban lévő számlához (akár pozitív, akár negatív az összeg), ha viszont van tranzakció, akkor (a biztosan pozitív) összeget ki kell vonnunk a tranzakció oszlopban szereplő számla egyenlegéből is.
Vagy egy másfajta megközelítésben szummázzuk az összegeket a számla oszlop szerint, majd kivonunk minden összeget a tranzakció oszlop alapján. És ennek vesszük a rendezett nézetét.
A két lekérdezést külön-külön már össze is raktátok nekem, ezért ezer hála, de a végső megoldást még nem lelem.
A Jézuska megérkezett közben, Boldog Karácsonyt
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Jövedelem
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest