Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
-
BiP
nagyúr
válasz
Top cat #8547 üzenetére
Valamennyire random, de valahogy mindig nagyobb összeg után kapartam csak ilyen számla végi levonósat. (vagy hogy hívják pontosan)
Mondjuk én alapból ritkábban, de akkor nagyobb összegben vásárolok.
kb. mostanában szoktam rá, hogy gyakrabban megyek be. (elkezdődött a suli a gyereknek, és hazafelé pont útban van.) A pandémia alatt alig jártunk boltba, 1-2 hetente mentünk csak, akkor azért mindig megugrott a végösszeg.
De most is 8-9e könnyen megvan, pedig nem vásárolok össze minden szart. -
bul07
nagyúr
válasz
Soulfly842 #8540 üzenetére
Nekem 67km az üzlett
(#8542) tahepa
Nekem a easybox is 67km úgyhogy azzal se sokra megyek
-
fradi81
veterán
válasz
Executioner #8537 üzenetére
Mi is az edigitalra való kuponkód?
-
bul07
nagyúr
válasz
Executioner #8537 üzenetére
100Ft-al több és ingyenes szállítás sincsen
Amúgy mire megrendeltem volna emagon felment az ára, azt nézegettem mit rendeljek még ha már ingyen szállítás lenne
-
bul07
nagyúr
Berakom ide is, ezzel lehet spórolni
Air Wick Spray, Magnólia&Cseresznyevirág, 6x300ml [link]
3.599 Ft
kuponnal 1.979 Ft , 330Ft/db
Ingyenes szállítás *Ingyenes szállítás*:
*A megjelölt Air Wick termékek 3.500 Ft feletti vásárlása esetén a házhozszállítás ingyenes. Az ajánlat az eMAG által forgalmazott termékekre érvényes.Nézettek szét mert így már ingyenes a szállítás ha mellécsaptok bármit akkor is
-
BiP
nagyúr
Persze, a láz bizonyos fokig hasznos, hadd dolgozzon a szervezet, ezzel tisztában vagyok.
Bár aztán lehet, hogy igazad van abban, hogy fél fok nem oszt nem szoroz, csak az ember szeretné pontosan tudni, aztán lehet, hogy úgysem tud mit kezdeni a tűpontos , laikusnak belefér ennyi eltérés.
Bár mi akkor vettünk tévedős digitális lázmérőt amikor baba volt itthon, abba nem fért bele a fél fok, visszavittük.
Felnőttként más a helyzet.
Egyébként ezresért tényleg jó vétel, ha nem használhatatlan. -
bul07
nagyúr
Mit számít
Lázcsillapítás szinte felesleges, egy bizonyos hőfokig, 39környékeÉrdemes ezeket elolvasni
[link], [link]Láz mérést arra érdemes használni hogy tényleg megvan e emelkedve a hőmérséklet vagy csak téves érzékelés
Gyógyszert én csak közérzet javításra szoktam szedni
Lázas vagyok de nem fája a fejem nincs rossz közérzetem, akkor nem is veszek be semmit
(Gyerekoromba se kaptam ész nélkül a gyógyszereket, csak ha nagyon kellet, fekvés, orrfújás, inhalálás) -
BiP
nagyúr
Az meg hogy ez téved fél fokot nem izgat, nem azon fog múlni az orvos hívása
Az orvos hívása nem, de azért nem mindegy, hogy 36.5 minden rendben vagy 37.0 hőemelkedés. Láznál a fél fok azért nem kevés.A csoki/nasi tippet nagyon köszi, mindkettőt imádjuk (bár nem kéne), úgyhogy tuti húzok be párat. Addig még pont kitart a -700-as kuponom
-
bul07
nagyúr
Következő Lidl újságból
Ezeket ajánlom ennyit megérnek
Meg gondoltuk veszünk egy ilyet is, mert sajnos a régi CCCP lázmérőink tönkrementek, és egy lázmérő csak jó ha van itthon
Az meg hogy ez téved fél fokot nem izgat, nem azon fog múlni az orvos hívásaViszont máshol ennyiért nem kapni, és főleg nem rugalmas mérőcsúccsal
-
bul07
nagyúr
Ígértem csinálok képet a 1Kg hasábburgonyáról
Ezeken a képeken látható a 1Kg zacskónak kb a 40%, és a végén hogy mennyit kellet kidobjak (kávé tejszínt viszonyításnak tettem oda hogy az se nagy, de a darabok milyen kicsik)
[kép], és válogatás után [kép], [kép], [kép]Válogatás után a 400g-ból kb 100g dobtam ki, azért ennyi nem szokott a selejt lenni a 2.5Kg verzióhoz képest
És a harmadik kilósat is kibontottam és abban is sok a kicsi, na meg a hibás
Na meg ebben sincsenek nagyok, mint a nagy kiszerelésbenÉn többet biztos nem veszek kilós kiszerelést
.....................................
Na ha a Penny magyar lesz én nem fogok oda járni, eddig a fő érvem az ottani vásárlás mellet hogy a jégkrémek nagyon finomak, persze nem magyarba gyártják
És kb ennyi, szinte mindenek van Lidl alternatívájaRossz hír
Készüljetek étolaj drágulásárra, nem kicsit
Romániában már drágul -
rushty
őstag
ajjaj magyarosítás [link] auchan, penny, tesco
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
szabi__memo #8519 üzenetére
Teljesen rendben van. Meg a Ranch Wood is.
-
Kaba
veterán
válasz
szabi__memo #8519 üzenetére
Nem ismerem,de a skót whiskyk általában jók szoktak lenni.
-
Kaba
veterán
válasz
Digitalpimp #8510 üzenetére
Jövő hétvégén 10.09-10 között,lesz egy még olcsóbb skót whisky a Pennyben,
0,7 literes Mc Illroy 2700 Ft-ért. -
BiP
nagyúr
válasz
freelancer68 #8512 üzenetére
Nekem is feldobta ma ezt az üzenetet, aggódtam is, de a boltban már semmi gond nem volt. Utána el is tűnt a figyelmeztetés.
Aztán kapartam egy -700Ft-os kupont
-
arcsin
senior tag
Tegnap érkezett meg a Kurucz-os próbacsomag. Hát erős hónap áll előttünk húsfogyasztásból
Kb okt 15- nov20 közt járnak le a dolgok, a felvágottak többsége okt 18.
Ma ebédre a grillmixet kipróbáljuk, a párizsi ehető volt . 10+éve nem ettem, de ebben elég sok, 90% hústartalom van+szalonna van.
-
Digitalpimp
senior tag
A Pennyben app kuponnal a 0.5l-es Jameson 3600.-Ft! Meg a Pécsi Prémium sör 179.-Ft.
-
Ciccuka
veterán
válasz
AndrewBlase #8492 üzenetére
Én is jártam már többször így (lefagyott az egész és át kellett menni másikhoz, ilyenkor a többi beolvasott kupon elveszett). Nem értem miért nem lehet automatizálni az egészet. Ha valami olyat veszek, ami benne van az app-ban automatikusan vonja le a kedvezményt. Csak az időt vesztegetik el.
-
Top cat
addikt
válasz
Stylewars_kp #8503 üzenetére
Lakatos....
-
tahepa
senior tag
válasz
Stylewars_kp #8503 üzenetére
..de legalább támogatják a magyar üzletláncot...a jó szomszéd..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest