Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Izé!
Csinálhatnánk egy saját márkás, saját termékes best off-ot
Nekem, amik állandók:
Aldi: bagettek, szemeteszsák, 'saját márkás erős pista' (sokkal frissebb hatású, termelői jellegűbb, mint a többi helyen), 'kokárdás, mátészlakán gyártott' túró rudi (ez szerintem mindent visz! Oridzsinált is veri
), mustár
Lidl: belga-csokis meggyes, Jalapeno-s csiga, jégkrémek, citromos szénsavas víz, jalapeno savanyúság (Apropó! tegnap 299-ért vettem! 350 g 170g töltőtömeg)
(a w5-ös törlőkendő sajnos megszűnt, csak sokkal rosszabbat találok helyette mindig a helyén: ha erre van utód jelölés, akkor hallgatom, ugyanez igaz a szemüveg tisztító kendőre is... annak is leromlott a minősége)
Spar: Regnum felvágottak (mindent ver), sajtos kiflik (bagett?), szemeteszsák saját márkás itt is jó áras,
Tesco: borsos/tigris vekni#7487BiP
Ugyanez a helyzet, mindkettő van közel, így általában ez a kettő kerül előtérbe.
Kaparós pedig már az app indulása óta van.ha nem kaparod le aznap, hanem csak másnap, akkor is 7 napig érvényes. Így kintebb tudod tolni a beváltási idejét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest