Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
szabi__memo #28144 üzenetére
Sugok valamit, a haszonkulcs táblázat 70%-nál nem megy feljebb. A kereskedelem haszon kulccsal számol és nem árréssel.
Egy 50%-s haszonkulcsnál sima 2-s a szorzó.
Lehet számolni. -
warcat
veterán
Kétlem, hogy sok helyen elérhető lenne országszerte, de helyi Aldiban nagyon sok maradt a múltheti (ünnepeken áthúzódó) akciós banánból, ezért 299 Ft/kg áron adták.Bár már beért, de a barna pöttyösödés még nem indult el rajta.2-3 napot még kibír, illetve lehet fagyasztani, sütibe stb.
A 699Ft/kg-os jázmin rizsből volt dögivel szerencsére, elhoztam egy 10-es pakkot a kuponos akcióval párosítva, minőségét megőrzi 2025/11/30, jól tárolható ebben a műanyag tasakban.De Pennyben is ennyi elvileg a saját cuccuk.
-
erdey_a
addikt
ismerem ezt. az ilyen "sikeres" emberek általában nem maguknak viszik. a 135.000 ft fizetés alapján igyekezett az adr határ alatt maradni, hátha szembejön a jard. januárban majd a piaci árnál 10 forinttal olcsóbban fogja árulni cefréshordóból a levet a zsákfaluban a helyi ruppótlanoknak.
-
bul07
nagyúr
Nem csak a raktározás hanem a munka is
Gondold meg
Le kell szedni a polcokról, a raktárba bevinni becsomagolni hogy szállítható legyen, majd vissza is kell szállítani, majd ott is leszedni és találni egy raktárt ahol tárolni lehet.
Mert a áruházak központi raktárra nem alkalmas arra hogy hosszú távon tároljanak sok cuccot, nem arra lettek tervezve méretezve, meg ugye akkor minden időszaki cuccot tárolni kellene(Húsvéti cuccok, halloween cuccok stb)Sőt van hogy a sérül cucc se megy vissza
Helyi Tesco-ba volt hogy egy raklapnyi virágföld(vagy mulcs) ment a kukába mert szállítás közben úgy megsérült hogy eladni nem lehetett -
robag93
aktív tag
-
Digitalpimp
senior tag
Mert 1 évig benneáll a pénz, raktározni kell, amortizálódik, lopnak el belőle stb. Ne félj, ki van az matekozva, hogy megérje.
A 2000-res évek elején, mikor volt a papírporzsákos porszívó őrület, arany áron volt a porzsák, mert tízszeres haszonnal árulták a boltok, mert úgyis kellett és megvették. Van még kérdés?
-
Soulfly842
addikt
Értelmetlem és meddő off ez itt. Semmi értelme. Az árrésükbe, az eladott darrbszámokban is jócskán megtérülnek ezek a ktg-k, nem csak a raktározáson. Így vannak kalkulálva az árak.
Egy spórolós topikban azon hadakozni, hogy minek adják olcsóbban olyan, mint a sivatagban homokot árulni.
-
SzGee
aktív tag
Nem értem ezeket a karácsonyi akciókat, jövőre nem lesz Karácsony?
Mi értelme 75%-on odaadni? Nem lenne egyszerűbb eltenni a sarokba a raktárban, aztán jövőre kiárusítani?
Gondolom jövőre ugyanezeket fogják megint árulni... Tényleg nem értem...Készleten kell tartani, oszt csókolom... Egy csomóan (mint e topik) arra játszanak, hogy úgyis olcsóbb lesz az ünnepek után...
-
bul07
nagyúr
Akinek van AlzaPlus+ lecsaphat rá
Felbontott raktáron
DETTOL Érintés nélküli szappanadagoló Aloe Vera 250 ml
[link]
3070 Ft -
DGery
aktív tag
válasz
erdey_a #28128 üzenetére
Családban 2 autó. Egyikbe megy 70l a másikba 40l. Holnap a benzin ára felmegy 8ft-al, 1-en az adómérték 41-el. Az összes 49
110*49=5390Ft kB 30 perc alatt.
Nekem megéri órabérben ma felmenni tankolni (és akkor pl nem tettem kannába, hiába nem lenne ideje megromlni), és szerintem nem vagyok vele egyedül -
8
senior tag
A legújabb Mobil Petrol automata kúton Budapest, Könyves Kálmán krt. 3. még mindig akciósak az üzemanyagok
Ma még 558.9 a dízel, vasárnapig mindenhol nagyobb roham várható, érdemes időben tankolniTesco soroksári út: -75% karácsonyfadíszek, fények vannak még bőven
-
QbHead
aktív tag
Tatabányai intersparban megindultak a szaloncukor és más édességek akciózása,
milka szaloncukor 300g-os 1119Ft
lindt maxi ball 550g 3000FtMindenből volt még bőven
-
Degeczi
nagyúr
válasz
szabi__memo #28119 üzenetére
Nem, 2024 január. November végén ez még OK.
-
123xyz
aktív tag
Lidl, hétvégén. Ennyiért jónak tűnik
-
cd930
senior tag
válasz
raziel01 #28110 üzenetére
Hasonló árkategória a Spar is, ahol a frankfurti virslit 1790 Ft/kg áron adják.
Ugyanitt a Regnum juhbeles virsli már drágább, 2690 Ft/kg.
Nagy a választék, Intersparban kb 15féle virsli van, mindenféle árkategóriában (850 Ft/kg a baromfi pálcika, majdnem 5ezer a Pickolino frankfurti kilója).Ha már Spar:
- újra akciós áron 345 Ft/0,5l adják a német prémium söröket (Radeberger, Bitburger, Dab), 6 darab vásárlása esetén.
- Jagermeister 0,7 literes 4969 Ft (nemcsak a normál, hanem a Scharf is) -
raziel01
veterán
Virsli téma nem pörög.
Lidl-ben app kuponnal a roppanós frankfurti virsli 729 Ft (35 deka)
Bécsi roppanós 999 Ft (40 deka)
Pikok sertésrudacska is 1179 Ft (75 deka)Van ennél jobb?
Hiányoznak a régi idők amikor akcióban 600-700 Ft körül vettük a Pikok-ot.
-
raziel01
veterán
Díszdobozos piák szoktak lenni valahol akcióban ilyenkor? Vagy év elején?
[link] Alkugurun legolcsóbb a Chivas Regal ha valaki szereti. 6169 Ft/0,5 liter
-
cd930
senior tag
Old Spice ajándékcsomagokból bevásároltam, de jobban belegondolva inkább csak a stiftek miatt tettem.
Ha van más budapesti Old Spice csomag felvásárló, aki inkább a spray vagy tusfürdő miatt vette, keressen meg cserebere miattA cserealapom:
Captain 3in1 tusfürdő 250ml és spray 150ml,
Deep Sea 3in1 tusfürdő 250ml,
Whitewater 3in1 tusfürdő 250mlhogy on is legyek: Auchanban az Ammerlander trappista 2k/kg áron kapható
-
Soulfly842
addikt
válasz
Handball94 #28100 üzenetére
Nekem már nem volt szerencsém sehol
(de annyira nem is volt szükségem nekem rá, inkább tradicionális kör ez
) Az intersparba azért még benézek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bittorrent topik
- Fujifilm X
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gitáros topic
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest