- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Ti nem vetettek olyat észre hogy mintha nem lenne olyan tápláló a most kapható kenyerek, kiflik, zsemlék,
Kifejtem
Fél éve egy éve reggel hazajöttem a munkából vettem 4zsemlét megkentem vajjal kis párizsi, majd zuhanyzás és alvás délután 17óráig utána készülődés és 18:45indulás munkába, és nem voltam olyan veszett éhes még 20óra után se
Na de most hazajöttem a munkából vettem 5zsemlét megkentem vajjal kis párizsi, igen eggyel többet, majd zuhanyzás és alvás délután 17óráig utána készülődés és 18:45indulás munkába, de már kötelező ébredés körül olyan éhes vagyok hogy muszáj enni pár falatott mert nem bírom továbbMáshogy nem tudom megfogalmazni mire gondolok, tehát mintha a 5zsemlébe nem lenne annyi tápanyag mint régen a 4-be
És az utolsó pár hónapba megint fogyok, pedig kenyeret kiflit zsemlét ugyan annyit ha nem többet eszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest