- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Tegnap a Lidl vettünk olyan édes dinnyét, ez feladta a leckét idénre, nem hiszem hogy lesz magyar ami lepipálná
És ráadásul nagyon vékony héja is volt így kevés súly ment a szemétbe, igaz nem volt olcsó a 369Ft/KgPenny ki volt fosztva
Csomó mindent nem tudtam venni amit kinéztem
(Berettyóújfalu)Most meg forrongok magamba, és pohost szidom
Megkaptam a kocsira az évfordulós ajánlatot
hiába ugrok bónusz fokozatot még így is 4e több mint tavaly
Sőt a külön adó is megjelent mert 15napja kiszámoltam a netrisk oldalán, akkor kaptam egy 31865Ft ajánlatot ugye jött az ilyen olyan különadó bejelentés(pohos) és mostanra lett ugyan azokkal az adatokkal 33316FtDe a küldött összeg nagyobb ennél 35406Ft így hívnom kell hogy milyen kedvezményt nem adtak hozzá, de fáradt vagyok érvelni, de muszáj hívnom, nem lehet várni, mert lehet jövő hétre még emelhetnek megint, mert csak most kezdik áthárítani a megszorítási adót
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest