Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz gangstagergo #14187 üzenetére
Milyen ott a Lidliben a kenyér minősége?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
beers
addikt
-
headhunter
addikt
-
törölt tag
válasz gangstagergo #14194 üzenetére
Nincs is az utcákon szanaszét heverő palack/flakon/doboz!
-
Stylewars_kp
őstag
Cseheknél bukkantam még ilyenekre italkerben/teszkóban. Az maga a Mekka. Tele volt a csomagtartó sörrel hazafelé. Kiváló minőség, jó ár.
Morva földön voltunk, frissen főzött sörök, jó kaják a kocsmában. Szinte csúnya szó is rá a kocsma, olyan kulturált helyek vannak. Biztos vannak ott is késdobáló helyek...de ott tucatból egy a gázos, itthon meg tucatból egy a jó.A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Ra3
őstag
válasz Stylewars_kp #14191 üzenetére
Hát azóta nem sokat változott a helyzet pedig itthon talán javultak valamit a középkategóriás sörök, lidlben az alsó polcos petpalackos hefe-weiss simán hozza az itthoni 250-300ft-os búzsör minőségét.
Legutóbb valami akcióban sikerült belőle berámolni, a műanyag palack betét (pfand) több volt mint a sör maga''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Stylewars_kp
őstag
10 éve vettem Berlinbe az egyik Kauflandba alsó polcos söröket. Mindegyikből vettem 2-3db-t, 39-49 cent környékén/üveg. Meglepően vagy nem meglepően soproni/borsodi/kőbánya stb szint felett járt jócskán minőségben.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Top cat
addikt
válasz Mr.Csizmás #14188 üzenetére
Ha ilyenekre feliratkoztál, a mentális egészségednek már eleve annyi.
-
Ra3
őstag
válasz gangstagergo #14187 üzenetére
Hozzátenném hogy a németeknél a sör az jelentősen olcsóbb tud lenni pl lildben, és a minőség az három kategóriával jobb még a legalja petpalackos cuccoknál is mint amit itthon drágábban kapsz.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
gangstagergo
senior tag
Most, hogy pár napig Berlinbe voltam és végig néztem a helyi Lidl kínálatát elég érdekes volt látni, hogy a húson kívül minden ugyanannyi. Kivétel a nálunk extra adókkal terhelt ternékek mert azok itt olcsóbbak.
-
tisn
addikt
válasz Mr.Csizmás #14182 üzenetére
konzerv, cukor, so, rizs, alkohol, csoki stb. minden jo, ami sokaig elall, es eheto, magas kcal tartalmu, elcserelheto.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Stylewars_kp #14179 üzenetére
tejjel, vagy görög joghurttal, legyen azért némi könnyűzsírtartalma is.
olivaolajat meg olyan 5-6/9-en szoktam melegíteni, ha belekerül az étel, akkor feljebb kapcsolom, mert a hőegyensúly tolódik.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
ratatouillet imádom, csak asszony nem szereti, így kompromisszumos a felsoroltak nagyrészét szeretem, de ink. étteremben bűnözök néha (havi pár alkalom), brassóit szoktam néha, de thy a héten csinálok sajtokból mindig van többféle otthon, meg felvágott sonka, szalámifélék.
emp viharnál meg konzerv kell és takaró, nem cukor.
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Mr.Csizmás #14178 üzenetére
persze, jo egy natur csirke rizzsel (illetve ket fogyokuraval ezelott meguntam vegleg ) vagy zoldseggel
de hol van az elvezeti ertekben akar egy vacak grizesteszta + fincsilekvarhoz kepest? sajtos tejfolos langos? rantotthus? kijevicsirke sutlkomperral? brassoi? palacsinta (nutellaval, vagy rakottan gyumolcsos turoval)? krumplispite?
a jo kajak
90%-banhizlalnak ez axioma. -
tisn
addikt
válasz Mr.Csizmás #14168 üzenetére
ez a konyvet olvastad?
eleg jo, erdemes. es rajossz majd, hogy filleres tetel (pl. 50kg cukor a garazsban) az elet es a halal kozotti kulonbseget jelentheti.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Mr.Csizmás #14178 üzenetére
Müzlit tejjel iszod?
Olívaolajon, hogy tudsz sütni? Nem ég meg nagyon?A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Stylewars_kp #14174 üzenetére
rizs, csirke, sertéshús, mirelit zöldségkeverékek, alapdolgok de sokféle fűszerrel dolgozok, szezámolajjal, alapból olivaolajon sütök vasserpenyőben (leégés elkerülése), reggelire müzli, stb. inkább többféle dologból igyekszem összerakni az ételt, hogy ne egy komponensből lakjunk jól (tészta, krumpli aránya csökkentve pl)
bul07 ezután várom a heti akciós kóla és mirelit panírozott husi posztodat
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Stylewars_kp #14174 üzenetére
Sokan az ilyen olyan porokra esküdnek
Na meg a gyurkálós porokraAzok aztán egészségesek (tele vegyszerrel)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Mr.Csizmás #14171 üzenetére
Akkor tudsz ajánlani olyan ételt ami átesett a "gasztronómiai evolúción" és nem kerül egy vagyonba/fő?
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
őstag
-
Nikaré
őstag
Ja, érem.
Spórolás ide vagy oda, alapból kísérletezek az "előírt mennyiség" felezésével = cukor.
Aztán a zsír, olajban való sütés kiiktatása.
Ez is spórolás!
(miközben egészségesebb)
Az tény, hogy nagy bajban leszünk, ha a vészjóslatok szerint alakulnak majd az árak!!!
Már csak azért is mert vissza sosem mennek![ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Nikaré #14169 üzenetére
mert képtelenek a gasztronómiai evolúcióra. nézzél be egy "olcsó kiadós kaják" poszt alá, telivan felesleges zsírral, olajjal, szénhidráttal, szeméttel az ajánlás.
Ance a lekvárszezon más, ott valid
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Lekvárszezon van. Nekem is kellett cukrot vennem nagyobb mennyiségben egyszer, szóval azt még megértem. Mondjuk pont akkor 3 boltba is mennem kellett, mert elvitte a többi lekvárfőző.
Szerintem az étolaj a majonéz miatt lehet akkor már csak a 80-100 forintos tojásból kell majd pár darab ősszel. Mondjuk az is vicces, hogy ha luxus lesz a majonéz, akkor luxus lesz az étolaj is, de azt ugye egy ilyen oldalnak nem szabad leírni.
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Miért?
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #14166 üzenetére
Nem kell ezt magyarázni. Majd amikor októberben lezargatja a boltba az asszonyt, mert a vénasszonyok nyarán még feldobna egy tarját a grillre, de 4000/kiló az ára, akkor megérti.
-
őstag
válasz Soulfly842 #14164 üzenetére
Arról továbbra sem beszél senki, hogy 1 tonna takarmánybúza, vagy kukorica ára, amit az állatok élelmezéséhez is használnak 50ezer körüli árról 120ezer körülire emelkedett. Az nem 100%-os hús, hal stb. áremelkedést fog okozni, mikor ezeket az állatokat levágják októberben. Senkit nem fog érdekelni, hogy drága a majonéz, csak a vegákat (ja, nem, mert tojás - szóval őket sem).
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
-
Ciccuka
veterán
válasz Soulfly842 #14153 üzenetére
Én mindig nézem, de látszik az összesen, hogy éretlenül van leszedve. Még zöld a kacs.
-
Beni2360
félisten
válasz Ciccuka #14150 üzenetére
Én ma a piacon vettem egy 2 kg-cikkejt éppen akkor vágta fel és foliazta, hogy mondom szabad és a kesevel megkostoltam, méz édes volt. 350 Ft volt kg-ja. Csak én fogyasztom egyedül, 2x szoktam venni. Most szedték le a sárga barackomat és kiultem a csap mellé ahol be volt aztatva a hangyák miatt és jól bekajaltam belőle. Ceglédi óriás fajta. 3 éve nem termett semmit a fagyok miatt.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Soulfly842
addikt
válasz Gézengúz #14152 üzenetére
Mi nézegetjük asszonypajtással a szedd magad akciók utolsó napjait és csinálunk befőttet, dzsemet, stb-t... egy jó kajszilekvár és szilvalekvár is terítéken lesz majd.
Dinnye kapcsán már írtam, hogy gyerekkoromban dinnyéztem.. ez hatalmas tapasztalat volt (no nem, a 15 kilós dinnyék dobálása rakodás közben, hanem a beazonosításukban, hogy melyik a jó), lidl-ben is lehet jó magyar dinnyét venni, ha az ember ért hozzá, beazonosítja az érés foltot, a kocsányt, a hangot, az állagot. A magyar dinnye hozamnak jót tett egyébként ez az őrült meleg az alföldön, annak legalább kedvezett az időjárás.
Várható volt, máshol is nagyot ugrott.
csak legyen már egy kiadós eső... az elmúlt ~ 3 hónapban itt Szabolcsban/hajdúban esett 1-2 mm esőcske egy v. két alkalommal és annyi. Hiába mutat egy-egy kósza eseményt a radarkép, ha semmi nem esik belőle... nem csoda, hogy már ilyen fantazgmák kelnek életre :
Halálos fenyegetések miatt leáll a jégkármérséklő rendszerAz alföldön az aszály, ha nem ér véget, akkor még brutálisabb lesz az infláció.
-
Gézengúz
addikt
válasz Ciccuka #14150 üzenetére
Tényleg, erre nem lehetne valami garancia? Amilyen árak már vannak. Különböző gyümölcsöket megveszünk és általában tudjuk milyen ízre számíthatunk. Hellyel-közzel.
De amikor van egy 10kg-os dinnye és kuka az egész, annak az árát nyeljük be?
Nem volt véletlen régen a lékelés. -
Ciccuka
veterán
válasz Soulfly842 #14149 üzenetére
Ez azért már indokolatlanul nagy áremelés.
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #14018 üzenetére
Piroska szörp, Aldi 0,7 30% gyümölcstartalom
689 --->1099 Ft.
Mai nap jártam arra, már az új ár volt kint.[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
Spar-os kuponokat honnan szerzitek be?
-
raziel01
veterán
Kecskeméti lidl. Egy darab szörp nem volt. Kíváncsi leszek ha megint lesz akkor mennyit dragul ott. Saccra az 500 ft-os lesz minimum 900.
-
törölt tag
Jöttem én is sírni!
Múlt héten interspárban Pölöskei szörp 599 Ft volt, most ránéztem az árcimkére, és konkrétan majdnem seggre ültem!
1199 Ft -
gps76
őstag
Nekem a Sodastream Genesis van(ez volt a legolcsóbb), tavaly ősszel vettem az Euronicsban 20000-ért(most 23000). A flakonja 0.8-as, kb. napi egyet iszok, van amikor simán, van amikor a Pölöskei szörpjeivel. Eddig most van benne a 3.-ik patron(Aldis), nálam 3 hónapot bír. Az a Pepsi szörp meg nem ér annyit... Vagy a sima szódát, vagy valami olcsóbbat iszok, ugyanolyan finomak, főleg hogy a gyümölcsösöket szeretem. És akkor nem kell bajlódni az ásványvíz cipeléssel, ha valaki a puci vizet nem szeretni, valami bubisat akar. Számomra az jó még, hogy a szobahőmérsékletű víz/üdítő "meleg", a hűtőben lévő túl hideg, ami a csapból jön pont jó, de simán nem ízlik, kell bubi bele. Szerintem teljesen megéri így...
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Szalmonella lehet ebben a fagyasztott élelmiszerben, ne használja fel!
jól gondoljátok mit vesztek, mert a minőségromlás a drágulás mellett folyamatossá vált
-
Beni2360
félisten
Akkor abbol a vizbol keszult szodaviz sem lesz jobb. Na de ilyen " colaizu, edesitoszeres" akarmit a kosaramba sem tennek. A sogoromeknal szoktak ilyen izetisu cukormentes vackok lenni, inkabb nem iszok csak vizet.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tisn
addikt
válasz Stylewars_kp #14121 üzenetére
szogedi ihatatlan
-
törölt tag
válasz DemonDani #14114 üzenetére
Akkor úgy látszik, boltja válogatja, mert nekem még soha nem sikerült a piros (egyébként narancssárga hivatalosan) cimkéjű cuccot kuponozni.
Szidom is őket néha, hogy amit kuponozni szerettem volna, az pont a kupon felhasználhatóságának kezdetétől lesz "narancssárga" cimkés.A kuponon rajta is van egyértelműen:
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
-
Kaba
veterán
válasz Top cat #14117 üzenetére
Sokak kedvence(az omniánál pl. jobb), a jelenlegi kávéárak miatt lehet érdekes.
Az FPS Tunker által kedvelt márkák már a többszörösébe kerülnek.
Akkor ajánlok egészségesebbet , a burgonya a Pennyben 234 Ft lesz a jövő héten, a 450 grammos brokkoli sem rossz 249 Ft-ért.[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
ha szigorúan a költségeket nézed, akkor aldis co2 palackkal olyan 45-55Ft körülre jön ki egy liter szóda (aldiban 2300Ft a patroncsere és egy jó sodastream géppel kb 50 liter erős szódát tudsz vele kinyomni, ha gyengébb minőségű a gép, pl aldis, akkor kevesebbet), ehhez számold hozzá a preferált szörp árát a hígítás arányoddal, és persze gép árát leosztva
ha kétezerért veszed a pepsi max szörpöt, amivel a felirat szerint 9L kólát csinálsz, akkor olyan 275Ft/L
ha 40k körül veszel egy sodastreamet és két évre leosztod napi egy literhez, akkor kb 55Ft/L
Így két év használattal napi egy liter eredeti szörpös ital nagyságrendileg 385Ft/L
Igény szerint módosítsd az arányokat[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
DemonDani
addikt
válasz #21346560 #14101 üzenetére
A piros az a tartósan alacsony árat jelent, nem akciósat, megy rá a kupon 90%-ban. Használom mindig.
Nekem a sajtot az eladó mondta, hogy már nem lehet. Akkor ezek szerint félkegyelmű volt a szerencsétlen? Köszi az infót.
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
tisn
addikt
help, nem talaltam ra jo topikot
szoval draga a kola, pepsi-coca cukormenteseket ittam, sporolnek
megeri sodastreamre valtani?
esetleg aldis vagy mas fajta szodagepre, a sodastream pepsi maxos szorpjevel? -
bul07
nagyúr
válasz #21346560 #14110 üzenetére
Már az jó akció ilyen áremelkedések mellet aminek maradt az ára ugyan annyi
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
De tényleg nem lehet elengedni a mi mennyire drágul szálat?
Mindenki látja, tudja, hogy minden drágul... Vagy ki kell sírni magatokból?
Inkább a jó akciókat nyomjátok! -
Ciccuka
veterán
-
Ptech
addikt
válasz Digitalpimp #14102 üzenetére
Az árstop nem azért van, hogy olcsó legyen a kaja.
Éééééérdekes módon minden árstopos termék benne van abban a kosárban, amiből a hivatalos inflációt számolják. Ergo az árstop csak az infláció -papíron- alacsonyan tartására van, semmi másra. -
Kaba
veterán
Mindenhol mindennek emelkedik az ára. Ebben a Forint gyengülése is szerepet játszik.
Az előbb a felügyeleti szervet említetted, azok sem százasok, egy hete adóztatták meg a cukortartalmú termékeket pl.gabonapelyhek, müzli, zabkása stb., mivel a cukortartalmuk miatt egészségtelenek.
A kristálycukor meg továbbra is olcsó befagyasztott áron !!?? kapható.[ Szerkesztve ]
-
Tony21
tag
A védelemnek ára van
-
atthany
aktív tag
durva nagyon, én azt látom a boltokban, hogy rogyásig vannak a polcok, mki csak szűkösen vásárol, mintha áremeléssel akarják ellensúlyozni a bevétel kiesést
-
Digitalpimp
senior tag
Ok, de 6 termékre van árstop, ők meg mindent is már az egekbe emeltek! 20dkg tészta 600.-Ft?! Nem normálisak.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest