Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Ciccuka #11286 üzenetére
Nekünk macskáink vannak , havi pártízezer.
A kaja, alom még csak-csak, és ha nincs gond, akkor a kötelező állatorvos sem vész. Viszont ha gubanc van, a világ összes pénzét elviszi a doki...Mondjuk elképzelem, hogy akinek nagytestű kutyái vannak, akár több is, azok mennyit bekajálnak egy nap.
-
Kaba
veterán
válasz
nevemnetudd #11290 üzenetére
Leárazott Jacobs kapszulákat láttam a Sparban tegnap, 40-50 Ft volt a darabja kb.kapszulánként.
-
csondes
tag
HEWA SÜTŐFÓLIA 3 M (29 CM) 159 Ft
vaci uti praktikerben van meg par db -
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Aldi-ban az étkezési zsír 1,5 év alatt szépen felment 179-ről 429-re
TV Paprika kilója 1999 -
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Dr Bubo #11275 üzenetére
Ez már régóta így van, mi sokszor daráltatunk is, szerintem simán megéri: gondolj bele, egy kiló húsért elővenni a gépet, megcsinálni, elmosni stb, eszembe nem jutna. Hűtött professzionális ipari daráló, én többször látom ahová én járok (Allee Interspar), hogy karbantartják, takarítják, rendben van.
A szeletelést viszont mindig megoldom én. -
Kaba
veterán
A Pennyben a 100 db-os papírzsebkendő 139 Ft, jelenleg a legolcsóbb, a reklámújságban nem láttam.
-
válasz
Peterhappy #11266 üzenetére
A fogselymet rendszeresen használom, a narancssárga nagyon jó, nem vágja el az ínyt, mert megdagad használat közben, a zöld viszont olyan, mint egy damil, azt tortalapok elvágására szoktam használni.
A szájvíz sem rossz, egyébként, kicsit a Listerine-hez hasonlít. -
Lidl plus: -50% minden Dentolux termékre.
Nem igazán vagyok oda a termékeikért, fogkrémeikért, fogselyemért, de pl. a fogkeféik teljesen vállalhatóak, így is elég jó áron szoktak menni, -50%-kal abszolút BB.
-
válasz
Paxker315 #11262 üzenetére
tényleg abbahagyom, de, a holland "felhozása" elindított egy spirálon.
Miért "dutch" és nem "thutch"? Hogy némethollandban d-vel, svédben t-vel kezdődik, feltehetően a germán alapnyelven th-val kezdték, és, ezeket az angol konzervatívan megőrizte nagyrészt. Így, a "thutch" lenne "kézenfekvőbb", mégis "dutch". Netán "későbbi kölcsönzés", vagy, pont kontinentális hatásra csúszott el d-be? Mert a reddit hírhedten "geek" anglicizált "németország" térképen Theechland szerepel, ahogy annak lennie kell [link]Vége.
#11263Keef_Lee
Érdekes módon megszokható, kipróbáltam. Első pár kanál furcsa, utána már rendben van. De, a makro-összetétele, cukortartalma nálam "deal-breaker". Jó kakaópor rost&fehérje&zsír. A karob meg cukorból elmebeteg mennyiségeket tartalmaz, így, szerintem pont semmilyen előnye nem származik a használatábólJobb a mezei kakaó, nem csak ízben, de összetételben-felhasználhatóságban is.
-
Kis kitérő, előre is elnézést, nem vagyok nyelvész, de spec ezen megragadt már a "fülem".
A "holland" vonatkozásban van még egy cukiság, aminek nincs köze a "hollandokhoz".
Going dutch. Menjetek el valakivel, bárhová, és fizesse csak mindenki a saját számláját. Meghívás egy vacsira nem azt jelenti, hogy, a meghívott nem fogja a számláját rendezni.
Etimoljunkieknak magától értetődő, hogy, a "Dutch" gyökere hasonló, mint a Deutsch, Duits, Tysk kifejezéseknek, angolban eredetileg a kontinentális testvérnyelvek (kiv. északi ág) beszélőit hívták így [link] . Így, ebben a kontextusban a "dutch" valójában németet jelent, az USA-ba özönlő "tüskók/tuskók?" mintái után. A "dutch courage" is kifejezetten aranyos, kempingekből, turistaszezonból ismerős lehet a jelenség németajkú vendégek kapcsán.
Amúgy, a német oktatóanyagokban miért kérdezik meg mindig a pincérek, hogy egyben v külön szeretnének-é fizetni az emberkék egy randin?
#11261krizmo_
A tutti, amit az Aldi-ból mutattál, azért nagyon más minőség, mint a Spar-os, szerintem nincs kérdés, melyik éri meg jobban. Ha akciósan a tutti ~2400ft per kg, akkor a spar-os olyan 1500 körül lenne reális. Egyértelműen a Tuttit preferálnám bármilyen felhasználásra. -
BiP
nagyúr
Úgy látom, Hollandia kakaó-nagyhatalom lett.
Mitől annyira jó a holland kakaópor? (vagy jön be az Antillákról vagy más gyarmatokról a kakaó?) -
csondes
tag
DOVE Acai Tusfürdő hab 200 ml 790ft
-
Beni2360
félisten
font-font
vesszöcske
ilyen lett a reklemcse. -
-
Top cat
addikt
válasz
Digitalpimp #11242 üzenetére
Mint a BB topikban. Ócsó akkó vesszük, akár mi is az.
-
bul07
nagyúr
Amúgy igen kedvenc, de ugye ízlések és pofonok
Na meg egy egy vége zacskót ki lehet fogni amibe mondjuk a félrehullott felpakoltak kerülnek egyszerreRégen a panírozott sertéshúst is vettem de kifogtam egy olyan zacskót hogy azóta se kívántam meg és nem is vettem annyira rosszul nézett ki
Amúgy most nem vettem a linkeltből
Mert van még két és fél zacskóval és havonta 1fogy el, de volt hogy nem kívántam inkább a Family Frost-os májaz ettem
Nekem elég pár darab vacsorára, amúgy 5db elég szokott lenni -
Laca1212
őstag
válasz
krizmo_ #11231 üzenetére
Nem jót vettél. Sőt, nem is cornflakes bundásat A 61%-os a jó!
Időközben már kiderült mi a különbség a kettő közt. A 60%-osban nagyobb darabok vannak.Szóval csak ne fikázzuk a topic kedvencet!
-
-
Tennap reggel ittam 3x6 adag (18 csésze presszónak megfelelő mennyiségű) Omnia Barista kávét (kotyogóson lefőzve, sűrűn, sok kávéval). Rá 1.5 órára mért vérnyomás 105/70, szívfreki 60, enyhén szomnolensen.
Ennyit ér ez a Barista. Tudom, sárga Csibit kell inni, akkor tényleg történni is fog valami.
-
Kaba
veterán
A mai napon ingyenes szállítás van a sipo.hu webpatikában.
-
Top cat
addikt
válasz
MittuDomain_ #11213 üzenetére
Sáskaraj ráröppent.
-
csondes
tag
Mogyi micro popcorn sajtos, 100 g 89 Ft
ha valakinek bejon az ize... -
válasz
sambenez #11209 üzenetére
főleg, ha el...ák a névválasztást
Penny saját mosógélje "Pallor". Színes ruhákhoz ki a fene merné odatenni?
:| [link] [link] - mivel román gyökerű szó, így, szememben nemzetközi, néhány ismerősöm - régebben én is - magyarban is használja a "pallor"-t sápadtságra, a pallid-ot sápadtra, fakóra. Így ez a névválasztás erősen furcsa.
-
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
headhunter #11202 üzenetére
Volt a műsorban amikor 1000 dollár környékén kellett volna fizetni de a bolt fizetett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest