- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz sherlock82 #11794 üzenetére
úú, teszkóban szerettem a tigrisveknit. szerintem erre is rápróbálok. [link]
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Beni2360
félisten
De a kupak méret arra a koncentratumra van méretezve amelyiken van. Olvas használati, vagy az űrmerteket oszd az ajánlott db-mott 40 mosás an írva.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz rgranc #11789 üzenetére
Ide is megjött
6db 2.2l, ugyan az a gyártás mint ahogy írva volt itt 21/10/21De ez a flakon elégé elb@szott, nem kimérős a kupakja, flakonból kellene tölteni úgy meg tuti túl szalad, és hamarabb fogy
De velem nem tosz ki van egy jó Persil-es flakon abba töltöm át, annak nagyon jó a kupak részeAlza meg majd megjön
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Ciccuka
veterán
válasz Zsoleszhun #11788 üzenetére
Somat Classic 100-as múlt héten le van akciózva 70%-al a Tesco-ban.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
sherlock82
senior tag
Lidl - ben akció a tortilla lap és van belőle teljes kiőrlésű is.
Egyébként mostantól kapható tigris kenyér is, ami viszont nagyon finom, bár most nincs akcióban.
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
tibbike01
őstag
válasz Zsoleszhun #11788 üzenetére
Ebből veszel 18ezer felett és a szupermarket kóddal ~29ft-ra jön ki és ingyen házhoz viszik.
-
Nikaré
őstag
válasz Mr.Csizmás #11777 üzenetére
Ez után ki fogom próbálni!
Köszi!
&
krizmo _ -
Beni2360
félisten
Még a posta csomag futár is más. Már 2x kaptam értesítés posta csomagról és a 2.sz. elosztobol Pestről hozzák ki Gyálra. Pedig van itt is furgon szállításra.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ádám16
addikt
válasz Ádám16 #11784 üzenetére
Cuki volt a közelemben lévő Dm-es nőci, telefonon keresztül megkértem, hogy rakja félre a 4-et, ami még maradt meló utánig. Szeretem ezt az illatot, régen volt már ilyen jó árban Coccolino.
Jön a SUPREME által linkelt Arielekből is 4-4db, most megint elleszek egy bő fél évig szerintem mosószerrel, nagyon köszi nektek!
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz rgranc #11779 üzenetére
És az emagos oldalon mennyi nyomon követési számot látsz?
Nekem is 3sms jött, kettőt tudok is azonosítani mert az szerpel az emagos oldalon, egy a Ariel a másik meg a Air Wick légfrissítő[link]
Sóval nem tudtam volna mit kezdeni ment volna a kukába így +300Ft megért a légfrissítőVan még egy Alzás rendelésem az is postával jön kapott is számot de a számra nincs adat
Csak megint nem aludtam, tegnap délután 15órától aludtam 19-ig azóta meg fent vagyok
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csondes
tag
-
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Nikaré #11775 üzenetére
Inkabb delikat, es olcso parmezan potlo. 12 honapos erlelesu, es ha vagod, inkabb hasad finoman. Salataba szoktam rakni, vagy teszta tetejere, egy-ket dekanyi forgacs is izbomba.
Gezenguz: tudom, de ez nem langosos trappista
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Gézengúz
addikt
válasz Mr.Csizmás #11774 üzenetére
859Ft/250gr
-
Nikaré
őstag
válasz Mr.Csizmás #11774 üzenetére
Nem ismerem.
Instant sajt ízű és állagú valami?
Vagy tényleg sajt és jó is? -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz sherlock82 #11770 üzenetére
Lidl: Cheeseland Old Holland gouda sajt 859
Instant get ennyiert
-
JóGéza
aktív tag
válasz sherlock82 #11770 üzenetére
Szomjazók viadala van az üzemanyag kutakon.
-
sherlock82
senior tag
Ma van az üzletekben az akció váltás. Indul az éhezők viadala.
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
bul07
nagyúr
válasz Beni2360 #11767 üzenetére
Posta meg a posta futár nem ugyanaz
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Beni2360 #11760 üzenetére
Ha megeszed a patkányburgert megtudod . Viszont A pusztítóban volt .
Itt van a megfejtés, csak erősebb idegzetűeknek: [link]ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Beni2360
félisten
Mintha nemrégen dicsérted volna a postát.
És ha futárral szállítják akkor házhoz kell vinniük.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz SUPREME7 #11704 üzenetére
Úgy néz ki hogy feladták az Arielt posta futárral
Hát kíváncsi leszek hogy tényleg házhoz hozza a futár kocsi vagy bedobják a helyi kis postára és mehetek érteMég 1x köszi
(#11754) tisn
Silant rég nem használok
Most 2019. 11. 10. rendelt Lenort használunk, ez az utolsó darab (LENOR tavaszi ébredés 2,905 l), kicsi van már az alján
Ezen már látszik hogy nem az igazi, mintha lenen olyan összetevője ami ki akar válni, felrázom minden kiöntés előtt, de mást én nem tapasztalok(Bár csak szürke meg színes ruháink van)Meg van még frissebb ugyan ilyen, meg 2020.07.30 rendelésből COCCOLINO Blue Splash
Én ezeket egy hűvös helyen dobozban tárolom
Most bajba leszek a mosószerrel
Mert ha megjön az Ariel akkor 2023 szeptemberééig fel kellene használni az összeset
Ariel ha olyan lesz mint itt másnak 2021.10.21 gyártás akkor 2023.04.21, ez lesz 13.2l
Woolite 2021 augusztusi gyártás, ennek 24hó, 2023.08, 10.8l van
Viszont 2023.08-hóig van 17hónap és ahogy számoltam egy évben 10l fogy, tehát 17hónap alatt ~15l fog elfogyni a 24l-ből, az a 9l plusz majd megint egy év
Elég lett volna csak 8.8l Ariel
Mondjuk lehet körbekérdezek és ismeretségi körben elpasszolok valamelyikből[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz sherlock82 #11762 üzenetére
Az a világ most is itt van, ha spórolni akarsz.
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #11757 üzenetére
hat nem tudtam sajnos
franc se gondolta, hogy nem bir ki par evet. -
Beni2360
félisten
válasz DrBubo77 #11759 üzenetére
És a kagyló használata miképpen működik budi papír helyett? ( Dredd bíró filmben)
-
sambenez
addikt
válasz sherlock82 #11757 üzenetére
Van amiből lehet venni ipari mennyiséget is. Van amiből meg nem. Ésszel kell felhalmozni.
-
Nikaré
őstag
válasz SUPREME7 #11752 üzenetére
Ma reggel még tudtam rendelni (szerencsére)
Eddig még csak visszaigazolás volt, ja akkor lesz szerencse, ha ki is hozzák
A színes és fehér mosásra alkalmasat is, így legalább mamának nem kell cipekednie ( el sem bírná) majd én viszem neki.
Én is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Zsoleszhun #11749 üzenetére
Na, akkor frankó Szívesen mindenkinek.
-
bul07
nagyúr
Aki többet rendelt volna az Arielből
Hívtak a P&G-től
(Procter & Gamble ehhez a csoporthoz tatozik az Ariel is )Ariel
Mosópor->12hónap szavatossági idő
Pods->15hónap szavatossági idő
Folyékony mosószer->18hónap szavatossági időPersze ez nem jelenti azt hogy pl 16hónapba lyukat mar a ruhába, csak nem lesz olyan hatékony, nem lesz olyan intenzív az illat
[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
válasz Zsoleszhun #11746 üzenetére
Én már voltam érte boltba, tényleg annyi darab jött, amennyit rendeltem, 2021.10.21 gyártási dátum szerepel a flakonokon.
-
bul07
nagyúr
válasz Zsoleszhun #11746 üzenetére
Kíváncsian várom hogy mennyi lesz
És már az ára se annyi, sőt nem is kapható
Lehet felfedezte valami face csoport és leraboltákAmúgy nálam még nincs mozgás bár én este 6 körül rendeltem
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
Megérkezett az ariel a boxba, nemsokára megyek érte, kiderül mit küldtek
¯\_(ツ)_/¯
-
BReal
addikt
Régen én is trappista (füstölt és sima) only fan voltam. Na jó, ez nem igaz, akkor ettem a parenyicát és a köménymagos sajtot is. Az elmúlt jó pár évben ez azért bőven változott, ahogy áttértem a Terra Pannonia hamburgerhúsból készített hambira, ír vagy vörös cheddar sajtot használok (melegszendvicsekre is rakok időnként), megeszem az edami sajtot, a guodát, megkóstolom a spécibb ízesítésű sajtokat: pesztós gouda (nyami), whiskeys (na mondjuk ez szar volt), diós (fincsi), a legutóbb paprikás-fokhagymás sajtot vettem a Lidl-ben. Illetve a közeljövőben rizottót csinálok majd, korábban vettem hozzá féláras parmezánt a Sparban. Amúgy a Sparban rendszeresen szokott lenni 50%-kal leértékelt köménymagos sajt (2100 Ft/kg így). Érdekes, hogy mondjuk (bő) 1 éve jóval ritkábban volt, azóta szinte minden kipakolt adag köménymagosból marad. Úgy látszik, már erre sem telik az embereknek. Vettem már kisteleki juhtúrósat is, nagyon sós, de az is finom. Illetve még amit ha sikerül emberi áron 50%-osan elcsípni, a kecskesajt. Steakekre isteni.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Beni2360 #11741 üzenetére
Igen a posta az mindig helyi dolog, hogy milyen ép helyben
Nálunk néha olyat is kihoz amit nem kellene, több kilós dobozt volt már, de ez falu( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
Persze ilyen feltételekkel más a szitu.
Én csak arra reagáltam, hogy messze elkerülöm a postát ha lehet. Rengeteg rendelésem volt-van Kínából és igyekszem a postát kihagyni mert ember hiány van és azt amit ki kellene szállítani sem hozzák és küldik a papirt vagy sms-t, hogy mennyek be érte. Ott a sorba állás teljes papír életút lekérdezése egy kifizetett csomag után. Holott az SMS a telefonon elégnek kellene lenni, ha netán kihozzák mert van kézbesítő akkor ugyan ezt a csomagot bedobják a ládába. De ez már más tészta.
Olvastam tavaly egy folyékony mosószer tesztet és ott a TOMI magasan verte ezeket a márkás löttyöket. Mi arra álltam át. És tényleg szépen mos.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Geo19870322 #11736 üzenetére
Április 30
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
8
senior tag
válasz Beni2360 #11731 üzenetére
MPL csomag még mindig megérkezett másnapra (következő munkanap), 10-ből kilencszer másnap délelőtt, zsákfaluba is, akkor is, ha este hétkor zárás előtt adtam le a postán
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Ármester
Ez addig működik amíg nagyobb városban, vagy pont éppen Bp-n lakik az ember.
De bul07 tudtommal nem ilyen helyen lakik, ott már más a helyzet.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
bul07
nagyúr
Na igen
De
Nekem 25Km a legközelebbi
Nem garantálja az embag hogy melyik nap kerül a automatába, így hogy számoljam ki hogy mikkor rendeljem hogy ott legyen
És a 3nap miatt ráhagyással se lehet
Na meg ne is beszéljünk olyan esetekről mikkor tele az automata vagy annyira csomag hogy kiszámíthatatlan hogy mikkor adják fel mikkor kerül automata közelébe
És ezt semmi nem jelzi rendelésnél
Annak jó aki nap mint nap ott jár el, aki már 15-20Km pluszba autózik az automata miatt már lehet mínuszba jön ki az üzemanyag miatt(főleg ha 700Ft lesz egy liter)És én nem szoktam úgy rendelni hogy már ma is késő lenne ha megkapnám, megrendelem majd megjön
Most van egy Alza rendelésem 3-án adtam le a rendelés erre ma írta ki hogy az egyik termék majd csak 17-én érkezik, ha érkezik addigPostával vannak gondok nem kicsi de nekünk itt falun kényelmes
Jön sms hogy átvehető és van rá sok sok nap hogy átvegye az emberÉn régen a emag postafutárral rendelt dolgoknál tapasztaltam nagy hibákat, mikkor egy gáztűzhelyet simán a helyi postára raktak be hogy hé megjött, szerencsére van autó amibe befér meg öreg se vagyok még hogy esetleg egymagamba se tudnám elvinni, na de akkor is(Na meg meg is nyomorgatták)
Amúgy volt már olyan rendelésem hogy kora délután megrendeltem és másnap a postán át tudtam venni, ez csak a kereskedőn múlik mikkor adja fel
............
SUPREME7 nem dobod be a BB fórumba a Arielt?
Úgy megnézném hogy mennyi idő alatt rabolják leAmúgy mostanra jött rá kupon is, bár ha bekerül a BB fórumba 10-én már nem lesz kapható
10% extra kuponnal:
Használd a kuponkódot a kosaradban! Kuponkód: szupermarket A kuponkód 2022.03.10. és 24. között érvényes. A kuponkód 18.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes, a megjelölt, eMAG által forgalmazott termékekre. A kuponkód nem vonható össze más kuponkóddal.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz sambenez #11727 üzenetére
Nálam is ingyenes appból de csak easyboxba.
bul07 -Easybox meg még mindig ritkaság, nem is beszélve a kiszámíthatatlanságáról - hát Vasárnap Du. rendeltem és Hétfőn De.10 h már a boxba volt az áru. Ma is amit az este rendeltem már átvehető volt 10 h-kor. Ezt a posta álmaiban sem tudja megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz s7evcsenko #11729 üzenetére
Na igen de az nem rendes háthoz szállítás
(Jó a posta se de az legalább a faluba elhozza )Easybox meg még mindig ritkaság, nem is beszélve a kiszámíthatatlanságáról
-
bul07
nagyúr
válasz hhheni #11726 üzenetére
És rendesen postára vagy futárral.
-
Digitalpimp
senior tag
Köszi! Behúztam én is két pakkot.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
bul07
nagyúr
válasz SUPREME7 #11722 üzenetére
Akkor jó
És köszi hogy nem a BB-be tetted be így tudtam rendelni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Na mindegy megrendeltem
Köszi SUPREME7Nálatok hogy néz ki amúgy
Én 3db-ot rendeltem, ugye az elméletileg 3x2falkon (13.2L összesen)
Ehhez képest így néz ki a részletei fülönHolnap meg utána járok hogy Ariel esetén mennyi a szavatossági idő és honnan lehet megnézni mikkor gyártották
Biztos lesz itt olyan aki hamarabb át tudja venni, és majd beírja hogy mennyit is kapott
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Top cat #11718 üzenetére
Csak ép ennél is ott a logó még ha a alatta lévő szövegben nem is szerepel az Ariel
Ezért nézem hogy miért nem lesz ingyenes
De amúgy még így is rendelni fogok belőle
(#11719) hhheni
Se a posta se a futáros nem lesz ingyenes
[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
Tegyél hozzá innen valamit + bankkártyás vásárlás.
-
bul07
nagyúr
Nekem sehogy nem vált ingyenes szállításra
-
ZsZso
Közösségépítő
Pár akció vegyesen:
20% kedvezmény robotporszívókra - Home & Cook -
ROBOT20
Nőnapi 8% -os kedvezmény - eKing -
eking8
Óriás gyurma csomag 2.8 kg - 10 színes
590 Ft100 db 10-es méretű papírkép - CEWE -
CSODASFOTOK
2990 Ft500 Ft kedvezmény - Pingvin Patika -
PINGVINNONAP22
Nőnapi 32% -os akció - Book24
Minden nyomtatott könyvre kupon nélkül 32% kedvezmény van maTársasjáték kupon akció 10% - Konzolvilág -
TJGE10
Bosch MUM5... vagy MUMS2... robotgépekre 20% pénzvisszatérítés
#akció #ármegosztó
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
SUPREME7
addikt
Azért ne vegyétek 100%-ra, sajnos emagnál már nekem is előfordult, hogy ilyen promós csomagban rendelt cucc végül csak 1db-os volt mire boltba/easyboxba ért ....
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
woolite 4x pack 48ft/mosás 6,3k
-
SUPREME7
addikt
Elvileg kettő egy áráért
Promóciós csomag: 2 x Ariel folyékony mosószer, Mountain Spring, 2.2L, 40 mosás
1990Ft
https://www.emag.hu/ariel-folyekony-mososzer-color-2-2l-40-mosas-8001090791559/pd/D5K9VVBBM/
+
Vásárolj mellé Air Wick, Calgon, Cillit Bang, Finish, Lovela, Vanish vagy Woolite terméket és online bankkártyás vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz freelancer68 #11702 üzenetére
Köszi, pont jókor
-
freelancer68
tag
-
Beni2360
félisten
válasz Digitalpimp #11700 üzenetére
Akkora méretre kd 5-7 csomag kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program
- Home server / házi szerver építése
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- További aktív témák...