- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vastika
tag
Én is ezen akadtam ki, amikor kerestem...
Felveszi a majom egy vacak telefonnal, hogy hogyan szól a tuc-tuc, a telefont lehetőleg a mélynyomó reflexnyílásába dugva. Ebből aztán sok minden kiderül a készülék hangjáról...
A másik meg az "összehasonlító teszt", amiben összevágják pár termék gyári reklámvideóit :-)
Teljesen kész voltam pár óra keresgélés után, hogy ilyen nincs!
Véletlenül találtam egy fickót, aki 3 hangprojektort meg rendesebb 5.1-es rendszert hasonlított össze többek között normálisan mikrofonozva, az alapján döntöttem a Samsung mellett. -
Joezyka
senior tag
Sziasztok!
Anno a sógoromnak vettünk egy Yamaha yas-207 hosszas keresgélés után, amit nagyon sokat dicsértek és most is még mindig több helyen is nagyon Best Buy-nak írnak.
Viszont sem ő sem én nem vagyunk vele megelégedve, méghozzá azért mert a közép hangtartománya kb 0. A magasak jók, a mélyláda fasza, a mélyek ütősek, még túlzásba is lehet vinni őket, de mégis valami hiányzik. Nekünk LG SJ7 van, az mérföldekkel szebben szól.Első kérdésem, hogy lehet ezt valahogy kalibrálni, vagy tényleg ennyire gyenge a közép tartománya? Volt olyan, hogy észre se vettük, hogy nem kapcsolt be a hangprojektor, és a tv hangszórója ment.
A legújabb FW van rajta, és igen jól van összedugva.
Valakinek valami ötlet? -
joe979
aktív tag
A tesztekben miért fossz@r tüctüc dolgokkal tesztelnek a hozzánemértők ? Mindegyik pocsékul szól. Torz az egész, és még büszkék is a bot fülükre.Véletlenül se lehessen kivenni, melyik tud szépen szólni. Bocsi csak borzasztó pipa vagyok, mert időhiányban szenvedek de kénytelen leszek elmenni és élőben megcsodálni mi, mire képes, de lehet elengedem a soundbar témát.
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Mi most a “best buy” 70.000 Ft-os árkategóriában 2.1-es soundbarra? Egy LG 43UN74003LB TV-hez lenne általános használatra
LG SN5Y 2.1 néztem ki, van ebben az ársávban jobb nála?köszi
-
grkalimari
csendes tag
válasz
Zotyipotyi #9821 üzenetére
+1 szavazat a T650-re. Én is a Q60T és a T650 között gondolkoztam és végül T650 lett és eddig nincs rá panaszom. Rtings-et néztem én is és ott láttam, hogy a T650 több pontot kapott.
Nekem amúgy nem volt fontos a térhangzás (cserébe a center igen), de nem rossz, hogy ha úgy gondolom, akkor később bővíthetem hátsó hangszórokkal. -
zAcsKO
tag
válasz
Zotyipotyi #9837 üzenetére
Na én is Denont akartam elsőre, aztán sok negatív kommentet olvastam random kikapcsolásokról, persze ki tudja mi igaz mi nem, még nem zártam ki teljesen. Amit nem javaslok és járt már nálam egy JBL Bar 2.0 az kb. kukába való, küldtem is vissza, fájdalmas volt hallgatni. A környezeti hangok borzalmasan zavaróak voltak, mint folyton egy hordóból szólna. Most van egy Polkaudio Magnifi mini, ez elég jól szól, de ezt sem a halk mozizgatáshoz találták ki, a mélynyomó a gardróbszobába került hogy ne legyen sok... A következő amire rápróbálok egy LG SN5Y, hátha. LG-nek régebbi PC-s hangszóróival nagyon jó tapasztalataim voltak (egy anno 6eFt-os vacak megszégyenít jónéhány mai soundbart, csak ugye ott meg asok a vezeték, analóg bekötés meg már nem ez a trend )
-
Luissimo
veterán
leirás alapján a HDMI ARC, ami a hangerő állíthatóságáért felelős, az működik,
9. Vegye ki a hangot a HDMI bemeneti forrásból a hangsorba vagy a hangszóróba.
10. PS4 Pro esetén: Állítsa a konzolt 2160P - YVU420 értékre, ha használja.
11. Nem támogatja az Astro fejhallgatót.
12. Audio Return Channel (ARC) funkció: Hang kivonása a TV-ből a Soundbar / Erősítőbe.
13. Csatlakoztassa az ARC HDMI TV-portot az adapter ARC HDMI-kimeneti portjához HDMI-kábellel, majd az optikai kábelt az erősítővel / hangsorhoz. Az ARC funkció csak az
14. optikai porton keresztül érhető el. EDID audio beállítások: 2.1CH, 5.1CH és Pass modellekkel. Az SPDIF kimenet támogatja a DD & DTS 5.1CH
15 Az analóg RCA L / R kimenet támogatja a 2CH PCM sztereo audio specifikációkat: Bemeneti port : 1 x HDMI kimeneti port: 1 x HDMI, 1 x 3,5 mm audio, 1 x TOSLINK 3,5 mm sztereó audio kimenet Teljesítmény: 5 V / 1A hálózati adapter Szín: Fekete A csomag tartalmazza: 1 x 4K HDMI audio extraktor 1 x optikai audio kábel 1 x 3/5 mm-es audiokábel L / R esetén 1 x hálózati adapter 1 x kézi Megjegyzés: 1. Csatlakoztassa a HDTV HDMI ARC portját a HDMI ARC adapter 2. portjához. Az ARC funkció csak az Optikai porton, a 3.5 fejhallgató porton keresztül érhető el. A mm nem játszik hangot, amíg az ARC port nyitva van. 3. Kapcsolja be a TV ARC funkcióját és az ARC konvertert, amikor azt használja. -
Luissimo
veterán
ha van a soundbaron HDMI CEC illetve a SAMU TV-n HDMI Anynet csatlakozó, akkor elég egy sima HDMI kábel hozzá.
kibekapcs, hangerő működik"Anynet+ is the Samsung trading name for a feature of HDMI called Consumer Electronics Control (CEC) referred to as HDMI-CEC. It's designed to allow users to command and control devices attached by HDMI with a single remote control. This means you can use the remote of a TV to control a Soundbar or Blu-ray player attached to the TV.
The other way around works too - connect a gaming console through HDMI and turn your TV on when you use the gaming controller to turn on the console. Up to 12 devices can be controlled by the one remote control; however only 1 Home Theatre System can be controlled over Anynet+ at a time." -
Bubaaa
aktív tag
Adott egy optikai kábellel összekötött samu tv,és samu soundbar.Ha én egy [Ilyennel] rákötném a HDMI csatlakozóra, lehet hogy működne a tv távirányítójával a hangerőszabályozás? A ki és bekapcsolás most is működik automatikusan,ahogy ki-bekapcsolom a tévét. És ha működne is,minőségben lenne valami érezhető különbség?
-
Zotyipotyi
tag
Én is hasonló cipőben járok (bár az enyém 47-es 😋), de a keretem kisebb (100e Ft-nál kevesebbet szánok rá).
Van egy teszt a Denon DHTS-216H soundbarról, aminek nincs subja és van night mode-ja, és a dícsérik (főleg az árához képest): [link]
(drágábban Sonos Beamről olvastam, hogy van night módja - és neki center hangsugárzója is van)
Én még kicsit rágódom a Denonon. -
zAcsKO
tag
válasz
KD6-3.7 #9825 üzenetére
Az ár max 200 mondjuk. Amit látok, pl. itt a T650 a Samsungtól, írta Vastika, hogy széles a dinamikatartomány, tehát gondolom csendes jelenetnél felhangositom hogy értsem a beszédet, majd bejönn egy robbanás és kiesünk az ágyból. Na pont ez nem kell. A robbanás és a párbeszéd hangereje között ne legyen ekkora különbség.
-
Vastika
tag
A probléma az, hogy a technika pont ez ellen az igény ellen dolgozik!
Gondolj bele: azért vennél egy jobb hangrendszert mélynyomóval, hogy halkabban hallgasd, és ne dübörögjön annyira. Nem érzed az ellentmondást? ;-)
A mélynyomó nem igazán megkerülhető, mert az egyszerű hangprojektorokban akkora hangszóró sincs, mint egy rendes tévében... Minőségre valószínűleg jobb, meg szerencsés esetben egy magassal is meg van támogatva, de önmagában még annyi mély hangot sem tud kiadni, mint a tévé beépített hangszórója.
Vannak olyan hangprojektorok, amikhez nem kell mélynyomó - mert valamiféle be van építve. Akkorát nem fog szólni valószínűleg, mint egy külön doboz, de a tévé hangszórójánál mindenképpen nagyságrendekkel jobban fog dübörögni.Aztán a dinamikatartománya is nagyobb emiatt, mint a tévé hangszórójának.
Ezek mind az éjszakai tévézés ellen vannak ;-)
Nem tudom, lehet, hogy vannak olyan hangprojektorok, amiknek van normális éjszakai üzemmódjuk, ami megszünteti a dübörgést, csodásan kiemeli a dialektusokat úgy, hogy más, ugyanabban a tartományban lévő hangokat meg nem - bár ez kisebb csoda lenne.
Az enyémen nincs is ilyen üzemmód, úgyhogy nem tudom kipróbálni.Éjszakára fejhallgató - több embernek több fejhallgató ;-)
Vagy a tévé hangszórója, és beállítani valami olyan egyedi hangmódot, amin kevés a mély, sok a közép, stb. -
da.
tag
vicces, hogy milyen sokan vagyunk ezzel az egyszerűnek tűnő igénnyel. mármint hogy engem sem érdekel hogy legyen hátsó hangfal és legyen mélynyomó. csak egy korrekt sztereó, centerrel, hogy este is lehessen nézni komolyabb hangerő nélkül.
en először a Samu T550-et próbáltam, azt visszavittem, nagyon nem tetszett. nagyon mást akartam, de végül úgy alakult hogy Samu T650 lett. nem találtam mást ennyiért.
sztem ez vállalható. de valószínűleg a T550 kitaposta neki az utat, kijózanított (pedig azt gondoltam sb vásárlás előtt, hogy nincsenek nagy igenyeim). -
mexel
veterán
Már várom a tesztet, lesz összehasonlítási alapom legalább végre, ez a 4. soundbar amit próbálok majd.
-
Urak!
Megszűnök soundbarosnak lenni,holnap új gazdája lesz a Yamahának.
A topik tagja maradok szerintem,de már csak kibicként,azért hátha tudok majd egy-két kérdésben segíteni valakinek/valakiknek. -
syler123
veterán
-
zAcsKO
tag
válasz
bluuzia #9826 üzenetére
Egy cipőben járunk. A brummogó mélyek halk hangerőn igencsak zavaróak, leválik a hangról és csak úgy brummog a háttérben, fájdalmasan rossz tud lenni, inkább ne is legyen, vagy olvadjon bele úgy a hangképbe, hgy szinte nem is észlelni. Én a HW-S60T -t nézegtem, ahhoz nincs mélynyomó de talán nem is kell.
-
bluuzia
senior tag
válasz
bluuzia #9781 üzenetére
Megint sziasztok!
Gondoltam kicsit emelek a kereten és ezekre a soundbarokra gondoltam:
Denon DHT-S316
Samsung HW-T650
LG SN5Y - ez már volt.Nézegetem, olvasgatom a teszteket (már amelyikről találok), de elakadtam.
Semmiképpen nem cél, hogy felrobbanjon a szoba. Szerintem ritkán fogom emelt hangerőn tolni, ezért inkább szépen szóljon, mint hangosan. Persze az adott lehetőségekhez mérten.
Ha esetleg valamilyen alternatíva még van, szívesen meghallgatom.
Köszi, Bluu
-
zAcsKO
tag
Sziasztok, soundbart keresek. A szempontok: hálóba, esti halk filmnézésnél a lehető legjobb hangzás, elsősorban a dialógusok , center csatorna szóljon minél szebben és érthetőbben. Sajnos két soundbar kipróbálását követően is a tapasztalat, hogy a centert elnyomják a környezeti hangok, a mélyek pedig túlzóak, ami számomra nagyon zavaró. A mély legyen vissszafogott, (akár nem is szükséges a mélynyomó). A fülem a nappaliban lévő fő rendszerhez szokott, (Klipsch és SVS szub) ami halk hangerőn is elképesztő, így az eddig próbált soundbarokat szenvedés volt hallgatni, az elnyomott érthetetlen párbeszédek a legzavaróbbak, még a TV saját hangszórója is érthetőbb, még ha dobozhangú is
Samsung vagy LG soundbarokkal szemezek egyébént.
-
Zotyipotyi
tag
Ha a térhangzás a lényeg, akkor rendeld meg online a Q60T-t, aztán max ha nem tetszik a hangja, akkor 14 napon belül visszaküldöd, és adsz egy esélyt a t650-nek is.
(vagy ha van pénz lóvéra, akkor egy körben mindkettőt megrendeled, és a gyengébbet 14 napon belül visszaküldöd 😊) -
Rico33
aktív tag
válasz
Zotyipotyi #9821 üzenetére
Köszi, a tesztet meglepődeve néztem én is. A t650+szatelit kombóval az a "gondom" hogy csak a kanapé közvetlen közelében tudom installálni, kvázi a fülem mellett szólna 50 cm-re, ami nem tudom mennyire "optimális"
-
Zotyipotyi
tag
Rtings tesztje szerint T650 jobb hangzásra, Q60T előnyének egyedül a térhangzást mondja, de a plusz hátsókkal már az se.
(vicces amúgy hogy az újabb Q60T az rosszabb, mint az egy generációval korábbi Q60R, vagyis Samsungék mem csak a QLED TV-jüknél játszották el, de hogy a következő generáció rosszabb lett)
Szóval én a T650-et venném.
Viszont azt nem mondanám, hogy optimálisabb választás, mert az optimálist nem lehet fokozni (optimális=legjobb). 😋 -
Rico33
aktív tag
Joreggelt.
Melyik lenne az optimálisabb választás: samu q60 ami 5.1, bár nálam a szoba alakja miatt szerintem nem tud érvényesülni, vagy a t-650+a hozzávaló hátsó hangszórók? -
Zotyipotyi
tag
válasz
Vastika #9816 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Bluetooth fejhallgatóm van, de az lenne a lényeg, hogy az asszonnyal együtt tudjak filmet nézni.
Azt hittem, hogy ha a soundbarban van külön center hangsugárzó, akkor annak a hangerejét külön tudom állítani. Így arra esetleg plusz hangerőt tudnék adni, hogy a beszéd hangosabb legyen, miközben a többi hang/effekt nem válik ordítóan hangossá.
De ha ez nem így van, akkor arra, amire használnám, valószínűleg felesleges soundbart vennem.
Üdv!
Zoli -
S9
tag
Szia
Én tegnap vettem egy ugyan ilyet
Én még azt vettem észre hogy ha nincs hang pl. Az Xbox menüben akkor kicsit susog a mélynyomo.
Meg az zavar hogy ha beállítom a hamgmódot a tv műsorhoz pl.dts re és elíndítom az Xboxot akkor átvállt Game modba de mikor kikapcsolom és ujra tv-zek akkor mindig vissza kell állítani.
Te tv nézésnél melyikben hadználod?
Adaptiv vagy Dts x? -
mexel
veterán
Sziasztok! Ma egy üzletben láttam kirakva egy Sony HT-S20R 5.1 -es soundbart. Kipróbáltam, és elég meggyőző volt a hangja, hatalmas mélyekkel és tiszta magasokkal. Viszont igen olcsó volt, 70 alatt. Ahogy néztem, ez viszont mindenhol vezetékkel van összekötve a mélynyomóval. ( ez engem nem is zavarna, sőt, kivéve a hátsókat mert az már macerásabb.)
Sehol nem olvasok viszont erről, miért? Van valami hiba velük? Sokkal olcsóbb mint sok más motyó és ott összehasonlítva sokkal nagyoobbat szólt mint a többi kiállított darab. -
Vastika
tag
válasz
Zotyipotyi #9809 üzenetére
Helló!
Szerintem ha a tévétől eddig felébredtek a gyerekek, akkor konkrétan a HW-T650-től a szomszédok is fel fognak ;-)
Én nem tudom, vagy bennem van a hiba, vagy a hangmérnökökben (esetleg még mindig a technikában) , de este filmet nézni ezzel a hangprojektorral nem igazán lehet. (Nekem ilyen van pár hete)
Nappal megvan a mozihatás azzal, hogy ha a párbeszédes részek normális hangerővel szólnak, akkor az akciójeleneteknél megijedek, és leviszi a fejemet ;-) De éjszaka ez már nem annyira vidám dolog. Az meg elég vacak megoldás, hogy kezemben a távirányító, és ha beszélgetnek, felhangosítom, ha akció jön, akkor meg gyorsan le a hangerőt... ;-)
Éjszaka normálisan filmezni, ha az ember nem egyedül lakik a semmiben egy családi házban, szerintem csak fejhallgatóval lehet.
Nálam ott a kanapé mellett egy régi kifuserált, de igen jó hangú, pille könnyű és kényelmes fejhallgató, meg egy BT vevő, aztán ha este mozizhatnékom támad, akkor felteszem: üvölthetnek az effektek, a lakásban csend van ;-) -
Vastika
tag
válasz
DefJamHUN #9813 üzenetére
Helló!
Gratula :-)
Jól mondod, a helyén kell kezelni ezeket a kütyüket: nem szabad tőlük (legalábbis ebben az árkategóriában) csodát várni, és akkor nem okoz csalódást ;-)
Én a hifi mellett nem akartam házi mozi rendszert, mert két rendszer párhuzamosan túl sok hely, a házi mozi erősítők meg általában csak jó drágán tudnak olyat, amit egy sztereó erősítő olcsón - na mindegy ;-) A filmek többcsatornás hangja meg nem az igaz a hifire kötve sem. A tévé hangszórója meg olyan, amilyen...
Úgyhogy vettem pár hete egy Samsung HW-T650 hangprojektort, és én sem bánom, egy kicsit sem :-)
Tévézéshez is jó, mert sokkal érhetőbb, jobb hangja van, mint a tévé saját hangszóróinak.
Filmet nézni meg mondhatom, hogy élmény vele, és ez a lényeg!
Zenevideók: hááát, nem rossz, sőt igazából jobb, mint, mint amire számítottam.
De a jótól azért messze van ;-)
Az egy dolog, hogy hangminőségben sehol sincs egy olcsó vacak hifihez (mert nekem olyan van ;-) , de pl. a műmélyekől a legtöbbet a feleségem reakciója mond el, amikor először hallott a Samsungon zenét: "adj neki, ez így nem jó, hol van a dum-dummmm?" ;-)
A hifi hangdobozaimban nyamvadt 16 centis mélyközepek vannak, és pont nem a fene nagy basszusairól híres a típus... Ennek ellenére mennyiségben bőven tud annyi mélyhangot produkálni, mint ennek a hangprojektornak a mélynyomója, minőségben meg lényegesen jobbat.
De nem azért vettem, hogy "hifizzek" vele - amire való, arra teljesen jó a cucc! -
kizarny
csendes tag
Sziasztok.
Van egy LG sj4-es hangprojektorom, és a mai nap folyamán bekapcsolás után, a piros led villog és nem ad hangot a készülék, találkozott már valaki ezzel a jelenséggel, aki rendelkezik a készülékkel és tud rá megoldást, esetleg valaki tudja e mi a hiba, s hogyan kell elhárítani?
Köszönöm
-
DefJamHUN
aktív tag
Hosszadalmas keresgélés és fórum átolvasás után elém dobott az élet egy használt Samsung HW-M450et. Ráugrottam és azt kell mondjam, hogy egy cseppet sem bánom! Velemenyem szerint nagyon szépen teszi a dolgát! Nyilván a helyén kell kezelni, de az én igényeimet teljesen lefedte, csak azt nem értem, hogy amit pl ma lehet kapni samukat 60-70e ftert miért nem ilyenek?!?...
-
mexel
veterán
Samsung HW-K550-en van olyan beállítás ( csak a STANDARD beállításnál) hogy Sorround on-off. Viszont semmi különbséget nem hallok. Lehet hogy ez csak akkor szól valamit ha csatlakoztatva van az SWA-8000S hátsó kis hagszórószett?
Másik kérdés:
eddig úgy volt bekötve a soundbar, hogy a tv ARC bemenet a soundbar ARC bemenetével. A TV box pedig a tv-be bekötve hdmi-vel. Így minden hang a tv-n kersztül jött, nincs is semmi fennakadás.Most kipróbáltam hogy a sozndbatr ugyanúgy ARC -bemeneteken mint eddig, de a tv boxot most közvetlenül a soundbar hdmi in bemenetére kötöttem. Nem igazán hallok különbséget.
Nem is kellene? A TV simán átengedi a hangot minden átalakítás és kódolás nélkül ha az első módon van bekötve? -
Zotyipotyi
tag
válasz
Zotyipotyi #9809 üzenetére
Esetleg Denon DHTS-316 ilyen célra mennyivel lenne rosszabb, mint a Samsung (nincs center, csak vmi szoftveres dialogue enhancer)?
-
Zotyipotyi
tag
Sziasztok!
Egy ideje már agyalok soundbar vásárlásán.
Felhasználás:
- esti film nézés médialejátszóról nem túl nagy hangerőn (gyerekek ne ébredjenek fel - emiatt első sorban centerrel rendelkezőtt vennék a beszédhangok kiemelése miatt, nem tudom, hogy a szoftveres trükkök mennyire működnek center nélkül)- zene hallgatás TV-n youtube/Plexről, illetve esetleg telefonról youtube/Spotify
Árkeret: << 100e Ft (akár használt is szóbajöhet)
Eddig Samsung HW-T650 a befutó. Szerintetek? Esetleg más?
Maglódi Auchanban amúgy van 5.1-es Sony HTS-20R akcióban 60e Ft-ért, viszont az nem dekódok DTS-t (simát se, nemhogy X-et), csak Dolby Digitalt.
Köszi!
Zoli -
shark300
tag
"Ellenőrizze, hogy a Digitális kimeneti audioformátum beállítása Dolby Digital+. Dolby
Digital Plus hangzást nem támogató vevőegység esetén a Dolby Digital+ lehetőséget
kiválasztva nem hallható hang.
● Beállítások Hang Szakértői beállítások Digitális kimeneti
audioformátum Dolby Digital+" -
espi38
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám és hatha tudtok segíteni.
Adott egy Samsung UE55NU8052 es tvm ami elvileg támogatja a dolby digital +is valamint egy samsung a dolby Atmos soundbar ami hdmivel ossze van kötve vele.
Laptoppal hdmivel összekötve a tv nem fogadja el a dolby digital+ hangot, csak pcmbe - be küldi ki a soundbarra.
Egy sima dolby digital hangot fogadja és azt ugy küldi tovább a projektornak.
Mi lehet a baj, maga a noti nem tudja kezelni a dolby digital plust és ez a baj?
Segítő válaszokat előre is köszönöm -
voros12
csendes tag
Sziasztok,
Gondolkoztam most egy Soundbar beszerzésén.
Soha életemben nem volt ilyenem, mindig a tv hangszóróján keresztül filmeztem. Egy Samsung HW-T450-et néztem ki.
Ilyen 50ezer forint körül költenék rá, ez jó választás lehet?Illetve mennyire gond hogy falra lesz szerelve TV alá, nagyjából fejmagassában?
-
mexel
veterán
Itt egy elég teljes magyar leírás.
34. oldal:
"
Ha úgy érzi, hogy a készülék hangja túl halk.:Ellenőrizze az alábbiakat és állítsa be a készüléket annak megfelelően.
...
Módosítsa az Audio DRC beállítást a csatlakoztatott eszköz beállítási menüjében [OFF] állásba.
..." -
Zsootii
csendes tag
Üdv!
Erre valaki valamit?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest