Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- iPad topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
DefJamHUN #11300 üzenetére
Megtaláltam a megoldást, ha valaki esetleg így járna.
Az én baromnál működött! Hw-m450Minden kábelt kihúztam, kivéve a táp.
Kikapcsolt állapotban a hangerő lefele gombot nyomtam, előjött a " shop1 " majd " set ng " és ennél a pontnál a hangerő gombot ( ami nálam a " mute " egyben ) lenyomva tartva előjött az " id set " és utána össze is kapcsolódott a surroundal. -
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok,
Problémába ütköztem.
Van egy Samsung HW-M450 projektorom amivel eddig semmi problémám nem volt, viszont vásároltam hozzá egy SWA-8500 surround kiegészítő szettet. Párosításítanám a hangerő lefele gombbal kikapcsolt állapotban, de az " ID SET " helyett Nekem " SHOP1 " és " SET NG " feliratok vannak. Googliztam utána a factory reset nem segít a shop mode ból nem tudom kiszedni a bart, mert a lehetőségek között csak SHOP1-2-3-4-5-6 lehetőség van. Láttam a szoftverfrissítést, de ezen sem wifi sem USB nincs így ötletem sincs!Valaki találkozott ezzel a problémával vagy tud rá esetleg megoldást?
-
DefJamHUN
aktív tag
Hosszadalmas keresgélés és fórum átolvasás után elém dobott az élet egy használt Samsung HW-M450et. Ráugrottam és azt kell mondjam, hogy egy cseppet sem bánom! Velemenyem szerint nagyon szépen teszi a dolgát! Nyilván a helyén kell kezelni, de az én igényeimet teljesen lefedte, csak azt nem értem, hogy amit pl ma lehet kapni samukat 60-70e ftert miért nem ilyenek?!?...
-
DefJamHUN
aktív tag
JBL Bar 3.1 et tudnék venni, de mélynyomó nélkül.
Lehet hozzá csatlakoztatni egy más márka mélyét, vagy csak a sajátja??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest