Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lement Lucifer S1. Nem is rossz sorozat.
-
volandy
senior tag
Braquo francia krimi sorozat.
Szerintem nagyon jó.
Nekem nagyon tetszett az 1-2 évad.
Most kezdem a 3. évadot.
Nem tudjátok el lehet tüntetni az angol feliratot vagy az ilyen és kész?
Mert eléggé zavaró és összemosódik a magyarral! -
Ragnar95
félisten
válasz
hemaka #41537 üzenetére
A fő probléma hogy az utóbbi 2 évadban röhögésre okot adó jelenet nem igazán volt. Cserébe a sztori is full gagyi lett, úgyhogy én nem várom egyáltalán a következő évadot. Nézni talán megnézem, mivel elég rövid lesz, de csak akkor ha épp nagyon kifogynék minden más néznivalóból.
-
válasz
-secret- #41544 üzenetére
Az ő történetük már lezárult
Nyilván nekem is eddig ők a favorit, de ellentétben a kedves internet kedves népével én nem értettem mi a nagy gyűlölet a 2. évad körül. Igen, az 1. évad jobb volt, de nem tudom ez miért jelenti azt, hogy a 2. rakás szar és élvezhetetlen, ahogy a plebsz írta. Rendben volt a 2. is, Vaughn pedig mindenkit lejátszott a képernyőről.
Ha ez a 3. évad színvonalban az 1. és a 2. között lesz, akkor nekem nagyon tetszeni fog.
-
gyuromoj
veterán
-
attiati
veterán
Szolgálólány meséje S01 első két rész után
Ez végig ilyesmi lesz?
Talán spoiler, úgyhogy elrejtem:
Egy kosztümös korabeli filmre számítottam, ehelyett egy utópisztikus, apokaliptikus valami.
Rettentő lassú, mégis valahogy kitölti az 50 perceket és leköti az embert.Színészi alakítások nagyon jók. De forgatókönyvet egyelőre nem érzek. Inkább a képi világgal és a megdöbbentéssel akar hatni. -
Nordic
Közösségépítő
Hát egy elég durva késéssel, de befejeztem a Sense8-et. Amilyen izgalmas volt a 2. évad, illetve a lezáró rész rettentően sajnálom, hogy kaszálták, annak ellenére, hogy kapott rendes befejezést. Bele se merek gondolni, milyen lehetett volna, ha rendesen fut ki több évadon keresztül, és marad idő több dolog kifejtésére(pl Kala férjének történetetszálára). Élveztem minden percét, izgalmas volt, vicces volt, megható volt. Több ilyen kellene, nem a sok tucat-képregényes csöpögős Flash és társai szintű darabok.
-
gyuromoj
veterán
Megerősítették, hogy az Archer 10. évadja egy űrhajón fog játszódni, s mint az előző szezonban, most is direkt az volt a cél, hogy összezárják a szereplőket, és sokat beszéltessék őket egymással. A címe Archer 1999 lesz. De a szám nem az évszámra utal.
-
-
Léolo
csendes tag
HELP. Nem tudja valaki véletlenül, hogy ha Simpsons-t akarok nézni angolul angol felirattal, akkor mi lehet az üdvözítő megoldás? Ami nem tévéelőfizetés, illetve hivatalos DVD-k megvásárlása?
-
darkrock
aktív tag
Breaking Bad 4. évad 1. rész
Ezt most nem értettem:Ez most mi volt, miért a saját emberét ölte meg Gus, ha mar ilyen hidegvérű gyilkos, miért nem Jesset ölte meg? Victor is lehetett volna Walter segédje és ő megbízható is volt. -
Tajték
senior tag
Megnézem a javasolt sorikat (Braquo, The Fall) , köszönöm! A Peaky Blindrest nem adta igazán
A Mr Merceses-t tervezem darálni, érdemes?
-
S e t h
nagyúr
Ha vki a másik topikot nem látogatná.
[link] -
A Sharp Objects Éles tárgyak kezd így a vége felé kikerekedni.
Eléggé lesokkolt, amit már sejtettem, hogy valójában, Adora az elmebeteg. S kicsit gyanús nekem az is hogy túl jóban volt a két elhunyt lánnyal. -
gyuromoj
veterán
Modern családhoz 2 féle szinkron van?
-
-
-
törölt tag
válasz
Komplikato #41512 üzenetére
Nem hiszem, hogy konkrétan az Alapítvány kötetek lesznek megfilmesítve. Inkább csak az univerzumot vették kölcsön.
Jó is így, mert a Hari Seldon sztori nem férne bele 10 részbe, meg nem is alkalmas arra, hogy sorozatot készítsenek belőle.
Rég olvastam, lehet egyszer még végigmegyek rajta az életben, de amennyire emlékszem, tipikusan nem alkalmas megfilmesítésre.FoxiestFox
Adom -
-
volandy
senior tag
válasz
Komplikato #41512 üzenetére
Hát igen! Igazad lehet!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Issac Asimov's Foundation TV series picked up by Apple
10 részes lesz az évad.
-
xors
senior tag
Sziasztok, tudtok ajánlani valami sorozatot melóba, amire rá tudok pörögni, hogy ne aldujak el melóban?
Expanse, The 100, Breaking Bad, GoT nagy kedvenceim pl, bármi hasonló jó lehet. -
Louro
őstag
válasz
jonnyjoker01 #41497 üzenetére
Ej jó sorozat, ez van. Nem ciki sokat írni róla.
Tényleg eltalálták a hangulatot, az adagolást.
Már csak egy hibaforrás van. A gyerekek idő közben megnőttek, hangjuk megváltozott. Ügyes, jó forgatókönyv kell, hogy ezt kiaknázzák. Bár a végtelenségig ezt a témát szerintem nem lehet nyújtani. Már szinte minden kiskpaut lezártak. Lehet a Pacific Rim film volt a Strange Things folytatása
Jöttek a gigantikus alien-ek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest