Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sugarforce #42799 üzenetére
En nem ismerem kepregenyeket szoval minden uj egyelore, de tetszik a sorozat eddig.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sugarforce #42796 üzenetére
Gondolom igy mar annyira nem nagy rejtely miert nincs mar egyutt Batmannel.
-
válasz
#48613632 #42762 üzenetére
Ez az Origin nagyon jó szvsz! 20 percbe nagyon jól beszoritottak mindenféle kategóriát, sci-fi, horror, csavaros a sztori. 4 rész után várom hogy hogy alakul a sorsuk.
Elkezdtem ezt a Missions-t is az első két részt nézve valóban jó és igéretes, bár a 3.on bealudtam.
ahogy petipetyanak, nekem is bekattant néha az Altered Carbonos megvalósitás, látvány terén.
Bár kicsit soknak tartom a háttérsztorit, foglalkozhatnának többet a jelennel, talán belefér még. -
oriic
HÁZIGAZDA
Titans
1x06
Na legalább kiderült, hogy
múltja finoman szólva sem túl tiszta.Robinunk -
petipetya
nagyúr
válasz
#48613632 #42762 üzenetére
Az 1. rész teljesen rendben van, az "Altered Carbon" érzést biztosító földi helyszínek/események futurisztikusak, a külső -és belső nézetes űrhajós jelenetek pedig hozzák a "The Expanse" szintjét, mig a csapatnyi magára maradt különböző karakter a "Lost"-ból lehet ismerős. Az alapanyag tehát remek, ezt dobták fel egy csipetnyi "Alien"-es megszállással. Vajon mi az isten történhetett velük, és milyen sors vár rájuk? Izgatottan várom a következő epizódot.
-
Komplikato
veterán
Jó láttam állandóan arcomba támadó YouTube reklámban, hogy a régi öreg TV sorozatból, a Widows-ból mozi verziót forgattak?
-
Maxxy10
addikt
Origin
A YT által készített sci-fi sorozat, az elso ket resz ingyenes, nekem tetszik kicsit olyan dead space hangulata van
Viszont nem talalom a tovabbi reszeket egyik viragboltba se -
válasz
madgie #42789 üzenetére
Ez elég off amit írok, de végtére sorozat kapcsán jött elő; nem kell senkit egy fiókba elsüllyeszteni, ő egy színész, aki nem csak az óriáscsecsemő oldalát akarja megmutatni holivadban. James Gandolfinit is sokan csak maffiafőnöknek képzelték el, holott romantikus filmben is nagyon hiteles volt a nagy medve, aki amúgy főleg Broadway darabokban játszott és rohadtul nem gengszter szerepeket. A durva metál bandáknak is vannak balladáik, amiket imádnak az emberek (Nothing else matters - Metallica, Overlord - Lamb of God sorolhatnám)
Pena megkapta az esélyt, én drukkolok neki, ugyanakkor ha miatta lesz kaksi az egyik kedvenc sorozatom, én fogom dobni azt a bizonyos első követ.
-
válasz
Fitzgerald #42771 üzenetére
Épp most
szedem virágboltbólvásárolom meg. Sokan a 3. évadot is fújolták, mert "jájjj níícseeen eszkobárr geccchhóó" ehhez képest nekem nem hogy bejött, de konkrétan semmilyen színvonalcsökkenést nem éreztem, egyszerűen csak más volt másképp.Amit leírtál kicsit elgondolkodtatott, de remélem csak arról van szó, hogy más a körítés, mert a készítők nem ugyanazt a receptet akarták negyedjére is ellőni (azaz a gondolatmenetemet nézve másodjára). Nagy reményeket fűzök hozzá, a trailertől teljesen lebabáztam.
-
válasz
callmeakos #42786 üzenetére
Scrubs volt az egyik nagy kedvencem, remélem nem folytatják. Nem hiszem, hogy jó sülne ki belőle.
-
k-adi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #42745 üzenetére
mondtam én hogy szar vége lesz..
-
Vladi
nagyúr
válasz
gyenesmartin #42781 üzenetére
Akkor viszont én köszi a tippet, ezt is meg fogom nézni.
Nemrég néztem a marsos filmet
úgyhogy megragodott a téma.
Úgy látszik itt tart az emberiség. Mosdjuk globális összefogás kellene, megoldani a globális problémáinkat és tényleg nekiindulni kolonizálni.
-
-
Vladi
nagyúr
A Missionst nézi valaki? Most kezdtem el, de elég komoly.
Francia űrhajós sci-fi a marsraszállásról.
-
Mik76
senior tag
válasz
ígyvanferi #42774 üzenetére
Anno a subsync-et hasznalttam ugyanerre, ugyanigy. A problema hogy igencsak spoiler veszelyes az utolso mondatot megtalalni, de ez van...
-
Fitzgerald
veterán
válasz
#45997568 #42775 üzenetére
Ahogy kibontakozik a narratíva az alapvetően nekem is bejön, főleg hogy olyan karakterek háttérsztorijába is belelátunk már most, akik majd későbbi évadokban lehetnek kiemelt szereplők.
De aki a betyárromantikás-antihírós Narcos-ra vágyik, annak lehet nem fog bejönni. -
törölt tag
válasz
Fitzgerald #42771 üzenetére
Elso ket reszt neztem ma meg, nekem nagyon atjon a hangulata, ahogy epitik szepen fel a sztorit reszenkent az bejon
-
-
jozsi252
veterán
válasz
elod22 #42772 üzenetére
Nem az a gond, mert mindkettő 23.976 fps, leellenőriztem az adatokat. Próbáltam amit írtál, illetve aegisubot is, de reménytelen. Elején nagyon jól be tudom lőni a programokkal a kezdést, utána jónak kellene lennie de mégsem stimm valami. Na mindegy, eljutottam oda hogy feladom inkább aztán megvárom amíg kijön az én rls-emhez való.
-
Fitzgerald
veterán
Narcos: Mexico Season 1 Episode 1-3
Aki valami olyasmire számít, mint az első három évad, az lehet csalódni fog. Nem feltétlenül azért, mert rosszabb a Mexico mint a Kolumbiában játszódó évadok, hanem mert elég lassan indul be.
3 rész után még mindig nem sok minden történt, de ez teljesen rendben van így. Miért? Mert egy sokkal hosszabb (a mai napi zajlik a mexikói drogháború), sokkal több szereplős, sokkal brutálisabb, embertelenebb drogháborút vezetnek fel vele mint a kolumbiai, ami valószínűleg több mint 3 évadon keresztül fog kibontakozni.
Az évad az első mexikói kartell, a Guadalajara kartell megalakulására fókuszál, illetve az akkoriban még csak a szárnyait bontogató DEA ténykedéseire a régióban.
A szereposztással nem vagyok maradéktalanul elégedett. Michael Pena teljesen oké Kiki Camarena szerepére, de a kölyökarcú Diego Luna meg tökre nem az Miguel Ángel Félix Gallardo szerepében.
Aztán van még egy rakás röhejes külsejű arc, akiket még a Nyugati aluljáróban is úgy basznának nyakon ha meglátnák őket, hogy ottmaradnának. Nemhogy majd még dollármilliárdos drogbizniszeket vezényeljenek le az ilyenek, játszva a kemény tökű csávót.
A '80-as évek hangulatot egy sárgás tint-el próbálják megalapozni, ami tökre nem működik.
Bár még mindig kategóriákkal igényesebb mint az El Chapo, de azért ennél többet vártam volna.
A végéig még nyilván változhat a véleményem, meglátjuk. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
A kérdésem nem sorozatspecifikus, legalábbis nem 1 kifejezett sorozatot érint hanem úgy általánosságban kérdezném.
Kijött 1 Magyar nyelvű felirat, viszont HDTV rls-hez, nem pedig webrip-hez ami nekem le van töltve. Ugye nyilván csúszik az egész, első pár perc alatt be tudom lőni VLC-ben a feliratot hogy hol jó, majd amikor sikerül frankón beállítani, a következő 3-4 jelent után már megint van x másodperc csúszás. Ez mégis mi az isten miatt van?
Hogy tudnám jól beállítani a feliratot, milyen programmal esetleg?Illetve ha egyszer belövöm akkor mi a francért csúszik utána?
-
jonnyjoker01
veterán
How to get away with murder S05E07
Hát ez nagyon durva volt
Most eljött a mid-season break szóval egyenlőre ennyi volt eddig az évad, nagyon tetszett, és igazán tehetségesek az írók, hogy fent tudják tartani a 'htgawm-formulát'. Ennyi évad után is érdekel a sorozat. Habár nem tökéletes, de simán a jó sorozatok köze lehet sorolni a mai napig.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #42763 üzenetére
Voltaképp igen. De aki keres, talál
szerk: Van felirat is már hozzá. Első részhez biztosan. Többit még nem néztem. Jó lesz ez a YT Red, ha így adja.Asszony meg elaluszikált az ABBA fimen, úgyhogy csúszni fog a premier nálam sajnos. Nincs szívem felkelteni
-
-
törölt tag
Origin - YouTube Original sci-fi sorozat trailer
Anyám. Új sci-fi sori a porondon, és még csak meg sem említettétek. Jár a lebaszcsi.
Minden esetre én beszereztem a teljes első évadot, és megyek is ráfele. Trailer alapján jóféle
-
Maxxy10
addikt
Agents of SHIELD 7. évad berendelve.
-
nitro16
senior tag
Letudtam a house of cards utolsó évadát.
Úgy voltam vele, ha már a többit megnéztem akkor ezen már nem múlik semmi. Ahogy sejtettem Kevin Spacey nélkül harmatgyenge lett, illetve ez a lezárás is nevetséges. Összeségében nem vesztettem volna, semmit ha nem nézem meg....
kár érte.
-
-
Mik76
senior tag
Nincs rajta fent minden, de nagyon sok minden. Van proba honap, probald ki. Eros net kell hozza foleg ha csucsidoben akarsz streamelni. Vannak rajta viszont "netflix original" filmek es sorozatok amik csak naluk erhetoek el. Pl Black Mirror.
Ha nem tetszik az egy honap lejarta elott ki lehet lepni es nem kezdi el vonni a havi dijat.
A kulso felirat dolog engem is erdekelne ha valaki tud ra megoldast... -
Deck
titán
Netflix hogy működik? Fenn van rajta minden? Minőség? Hány eszközön futhat? Mennyibe kerül havonta? Külső forrásból eszi a feliratokat úgy tudom, ugye?
-
Léolo
csendes tag
Making a Murderer s02:
Ha jól emlékszem, amikor kérdeztem, hogy van-e itt valaki, aki nézi, nem jött válasz. Akkor csak nagyon röviden: ha láttad az első évadot, ki ne hagyd a másodikat! Kicsit lassan fog kibontakozni, de lesz meglepetés.
-
Léolo
csendes tag
Better Call Saul / HELP!
Kiment a fejemből, hogy miért
Valaki leírná?veszítette el az ügyvédi praxisát Jimmy. Más: Fring mi a francnak
6. - 7. részt még nem láttam, ezt ne spoilerezzétek, pls, ha válaszoltok!mutatkozik be a mérnöknek?? -
vittgen
senior tag
Frankie Drake Mysteries
Ez ismerős valakinek?
Vélemények..? -
jonnyjoker01
veterán
American horror story S08
Hát… Jaj
Eleinte tetszett az egész antikrisztus vonal, de Michael karakterét egy kicsit elb@szták. A flashback részek közül az egyetlen jól megírt szerintem az volt, amikor bemutatták a coven karaktereit (ez volt az a rész továbbá, amelyiket Sarah Paulson rendezett ). Ha két évad lett volna adva ennek, az apokalipszis több játékidőt kapott volna, akkor tetszett volna az évad. Kapott egy összecsapott időutazós lezárást, plusz egy olyan snittet ami miatt az egész évad totál értelmetlen lett. Tudom, hogy ez a lényege a Horror műfajának, de ez most szarul lett kivitelezve, ennyi.
.A próféciai végitéletben annyi lehetőség lehetett volna, hogy jól megcsinálják. De inkább Michael Langdon karakterére fókuszáltak, ami totál értelmetlen húzás volt, mivel a végén így is úgy is nyilvánvaló, hogy a prófécia be fog teljesülni, csak nem Michael által. Áh, hagyjuk, csalódtam és kész
Adok neki egy 6/10-et, mert ambloc élveztem, de a vége felé az utolsó pár résszel sok mindent elrontottak.
-
gyuromoj
veterán
-
-
oba
addikt
The Flash S05E05
Az enlightment óta nem volt műholdjuk... és emiatt szívtak ugye... erre Cisco barátunk ebben a részben kemény 2,5 másodperc alatt életre kelti Devoe négy műholdját. Mert eddig nem jutott eszébe... -
parkr
őstag
amilyen jó volt az első STD short treks, olyan szar lett a második rész.
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Anno valamelyik adón láttam ennek az Escape sorozatnak a szinkronizált változatát. Nem tudjátok, hogy vissza lehetne-e nézni valahonnan, illetve mi volt a magyar címe a sorozatnak?
Köszi!
Robi -
gyuromoj
veterán
Elvileg a Stranger Things S03 forgatása befejeződött tegnap/ma.
-
oriic
HÁZIGAZDA
2019 áprilisában mutatják be a Trónok harca utolsó évadát
-
vittgen
senior tag
Kidding 01-01
Rászántam magam és megnéztem!
Nehéz véleményt alkotnom róla!
Nem egyszerű az alaptörténet...A gyermekét gyászoló,gyermeknevettető apa hányattatásai.... Talán folytatom...
-
Maxxy10
addikt
válasz
- = Zk = - #42724 üzenetére
Hazudj ha tudsz
-
vittgen
senior tag
válasz
- = Zk = - #42724 üzenetére
Glades - Tengerparti gyilkosságok meg volt már??
Vaaagy...
Psych – A dilis detektívek ?? -
- = Zk = -
félisten
hey-ho
A Mentalista kivégezve, adta nagyon...
elkezdtem a Black Mirrort... na az annyira nem adja.... hasonló sorozat, aminek már vége van netán, és hasonló, mint a mentalista?! valakinek ötlet?!
a Twin Peaks-en gondolkodtam, de nincs sehol 16:9 magyar szinkronos
a Lost-ot is be kéne fejeznem....
köcce -
-
mark!
őstag
elkezdtem a mad men-t, azthiszem kar volt pont igy suliidoben
-
Ventur@
senior tag
oriic és sugarforce:
Igen, ezt tudom én is, csak hogy még mindig annyi van vele, hogy: nem emlékszek semmire. Mindenre ez a válasz. Ez a bajom csak . Oké, ott van a Tini Titánok rajzfilmsorozat és onnan tudni, hogy űrlény, de akkor is jó lenne többet megtudni a kilétéről. Legalábbis engem érdekelne, ha már a többiekről tudunk ezt- azt
.
-
Ventur@
senior tag
Titans S01 eddig:
Marvel's hősöktől megcsömörlötteknek erősen ajánlom. Eddig nekem maximálisan bejön a sorozat. Tetszik a sötétebb, komorabb hangulat. Jók a CGI-k is - bár Beastboy néha kissé esetlen
- és a közelharcok is teljesen rendben vannak. Vér, fröcsögés és törött végtagok mennyisége is teljesen korrekt. Egy van ami bssza a csőröm, hogy Kory-ról
. Viszont ennek ellenére teljesen rendben van a sorozat eddig.továbbra sem derült ki még semmi, de még csak utalás sem volt semmire The Deuce S02:
Az előző évad is erős volt, nem csak a hangulata miatt, hanem a látvány, szereplők és úgy minden. Nos, a 2. évaddal sikerült emelni a szintet. Számomra - eddig - az Atypical 2. évada után holtversenyben első, mint 2. évados sorozat. Nem tudok benne hibát találni, bár biztos hogy van, mert tökéletes sorozat nincs
. Oldalakat tudnék írni a sorozatról, de inkább nem teszem, mert kiakadna a fórum motor
. Jöhet a 3. évad és a boldog diszkó korszak
).(kár, hogy valószínűleg a 3. évaddal vége is a sorozatnak -
vittgen
senior tag
Ezt ismeri valaki??
Egy évadot élt meg... -
vittgen
senior tag
válasz
bagyulajuve #42712 üzenetére
Az de beteg egy sorozat volt!!!
Nagyon szerettem!!
Megnyugtatóan brutális volt itt-ott!! -
1eske
tag
Tud valaki valamit az alábbi sorozatok folytatásának időpontjáról?
Stranger Things
Ha minden igaz 2019 elején jön majd, bármi konkrétabb?Rick and Morty
Szintén, bár ez tényleg csak pletyka szinten van.Black Mirror
Na ez a legérdekesebb, elvileg ez már idén jönni fog, kérdés mikor? -
hemaka
nagyúr
Fogalmam sincs hogy lehetett, de a Vikingek valahogy nalam teljesen kimaradt.
Elkezdtem, a masodik evadnal jarok, de eddig tetszik. Egyetlen negativum eddig, hogy a Ragnar neha indokolatlan vigyorgasa eleg furcsa szamomra. -
mayday00
őstag
Sziasztok.
Narcosból létezik olyan verzió, ahol a spanyol részeknél nincs alul égetett angol felirat?
Vagy csak olyan van ahol alul égetett angol van?
Köszönöm.
-
Janaboy
Topikgazda
Van Helsinget nezi meg vki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest