Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
10 percet bírtam, majd a 20.-hoz tekertem. Ott már fel is idegesítettek.
Megnéztem még az utolsó 5 percet, de csak a vérnyomásom ment fel.
Az én véleményem szerint ez egy borzalmasan rossz sorozat, borzalmasan rossz forgatókönyvvel, ötletem sincs mit csinálnak majd részeken keresztül. -
Nordic
Közösségépítő
-
marilllyo
veterán
válasz
petata #19993 üzenetére
Jó sorozat. Nekem tetszett de azért ..
Túl sok benne a név, plusz többször is volt, hogy vissza kellett tekernem mert nem volt egyértelmű, hogy hogyan jutottak egyik nyomról a másikra. Van benne 1-2 baromira jó jelenet. De inkább azt mondanám, hogy ez a sorozat arról szól, hogy Matthew M. megmutatja, hogy iszonyat jó színész. -
petata
őstag
Győzzetek meg, hogy a True Detective kihagyhatatlan darab.
Úgy elkezdeném, pedig egyszer már belealudtam, annyira lassú volt. Pedig alapvetően semmi bajom a lassú filmekkel/sorozatokkal, a szinkron lenne ennyire gyenge?
-
Ace owner
addikt
Ez a Banshee erős volt megint. Az az ominózus rész..
-
bAtt001
addikt
válasz
marilllyo #19985 üzenetére
én is megnéztem, hát mit ne mondjak, nem kötött le, addig teljesen jó volt amíg
igaz nem is vártam annyira a sorozatot csak mindenhol jókat írtak róla, de ez nem az én kategóriámmeg nem jelent a csaj, ez tipikusan az a fajta nő akitől a való életben menekülnél, ezért én nézni se bírtam, -
tPedro_
őstag
En neztem, tetszett is, tuti maradok.
Mondjuk kicsit korainak ereztem egy masodik szereplo behozasat rogton az elso epizod legvegen. Valoszinu volt, hogy elobb-utobb meglepik, de szerintem meg kibirt volna par epizodot egyedul is. A ficko valamiert (lehet a szakall miatt) Zach Galifianakisra emlekeztet, a csajszi meg tokeletes valasztas, mar a 30 Rockban is szimpatikus szereplo volt. -
marilllyo
veterán
THX.
Amúgy jó sorozat? Látta már valaki? Tumblr tele van gif-ekkel belőle. Érdemes elkezdeni? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
marilllyo #19982 üzenetére
Ha tippelnem kellene: Fresh of the Boat
-
marilllyo
veterán
Srácok [EZ] melyik sorozat?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kezdett a The Last Man on Earth. Valaki megnézte esetleg?
-
cyberkind
félisten
válasz
callmeakos #19976 üzenetére
Meg is adtam, csak a hype miatt nem erőltettem a sorozatot, nem is gondoltam hogy ennyire jó lehet.
-
törölt tag
How To Get Away With Murder S01
Aztak***a!
Az utolsó 4 részt egyben néztem meg, de még az utolsó rész utolsó 4 percében is annyi meglepetés volt, hogy csak kapkodtam a fejemet.
Te jó ég mi lesz még itt. Bedobtak jó pár csavart, ha ezt nem folytatják, akkor sírni fogok -
dokee78
félisten
Banshee S03E08
Azta!
Az a headshot!
Filmben nem láttam még ilyet. -
-
cyberkind
félisten
Valami hihetetlen módon,
a Hydra-s dolog itt még jobban ütött mint az Amcsi Kapitány 2-ben, itt teljesen kifejtik hogy mennyire összetett és halálos egy szervezet. Addig amíg nem kezdtem el nézni a sorozatot, én úgy tudtam Coulson ügynököt klónozták, de nem, az is nagyon meglepő rész volt, ilyenekre nem is mertem számítani. Köszi a linket a kék lényről.
-
cyberkind
félisten
Most végeztem a A SHIELD ügynökeivel, és nagyon meglepődtem ezen a sorozaton, az elején alig tudtam nézni, annyira nem érdekelt, de egyszer csak, a 2/3 rész körül ahogy beindult a fogaskerék nem tudtam letenni, nagyon meglep hogy a Marvel ilyenre is képes, vért és hasonló brutális dolgokat még soha nem láthattunk egy Marvel-es dologban se, nagyon jó sorozat, fordulatos, a technika kütyük minden oldalról eszméletlenek, Clark Gregg pedig tökéletes erre a szerepre, pont mint Stark-nak RD.
Abszolút nem vártam ilyen szintű sorozatot, gondoltam hogy ez csak egy gyenge valami lesz, a Bosszúállókban hype-olt Shield-ről, de nem, ezerrel várom a 2. évadot, meg az Agent Carter-t is. -
törölt tag
válasz
gyuromoj #19961 üzenetére
Jaj, Slide to unlock az tényleg hatalmas volt
(#19963) KisTücsök Nagyon-nagyon tetszik. Így, hogy sok a szereplő/fél, rendesen tudják kavarni a szálakat, és tök jó dolgokat csinálnak. Egy percig sem unatkoztam a részek alatt és nem is kellett hozzá semmi akció, csak a pörgős sztori. Jól megkavarnak minden kb. 5 részenként
Sleepy Hollow jó. A mostani évad közepén volt pár gyenge rész, de az eleje és a vége az nagyon jó.
-
Nordic
Közösségépítő
Constantine kivégezve. Kicsit kiszámítható volt nekem a végén lévő cliffhanger
. Remélem lesz 2 évad.Annyira tenyérbemászóan unszimpatikus volt Manny végig, hogy komolyan az lett volna igazán meglepő, ha nincs szarban a keze -
oriic
HÁZIGAZDA
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Lenne egy spoileres kérdésem a Shield ügynökeivel kapcsolatban:
mi volt az a lény amiből kinyerték a gh325-ös szérumot? Dr. Manhattan? -
KisTücsök
addikt
válasz
#54715584 #19953 üzenetére
"Egyébként nekem is az egyik kedvenc sorozatom, a Sleepy Hollow és a The Originals mellett.
"
Na, annyira bejön az Originals?
Mondjuk a most futók közül nekem is ott van elől.
Végzek azzal amit most nézek, plusz bepótolom az aktuálisan futókból a hiányzó részeket, ránézek majd a Sleepy Hollowra, hátha bejön. Már tervbe van egy ideje.
férfiállat: Köszi!
-
Ragnar95
félisten
House of Cards S03
Első 5 részt láttam, az elején nagyon máshogy indult, mint az előző évadok, sőt, még mindig elég más, de ez részben várható is volt, hiszen innen már gyakorlatilag nincs feljebb, így érthető a váltás. Emiatt viszont lassabb is volt valahogy az első pár rész, de az 3-4. résztől elég jól beindult és bár eddig is komoly beszólások voltak, most ez végképp folyamatos, szakadok, mekkora oltások röpködnek a szereplők közöttClaire amikor helyrerakta az orosz képviselőt a WC-ben, az szerintem a sorozat egyik legjobb momentuma, ennél jobban nehezen alázhatott volna meg bárkit is -
gyuromoj
veterán
Carter E08
Jó befejezés volt, végén pedig Zoola feltűnése bizakodásra adhat okot.
Sleepy Hollow E18
Korrekt rész volt, jól oldották meg a dolgokat. Ha nem rendelik be a folytatást, akkor félig-meddig lezártnak tekinthető a történet. Crane az okos telefon feloldásakor, felnyerítettem.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #19944 üzenetére
Fuuu, ez tényleg kemény volt. És gondold el, hogy az egész csak pár percig tartott, mi lett volna, ha egy kicsit tovább húzzák?
(#19958) HáGé Eeeezaaaaz
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha minden jól megy, a The Big Bang Theory valamelyik elkövetkező részében megemlékeznek majd Spockról.
-
törölt tag
válasz
bobalazs #19948 üzenetére
Ez x264 volt
x265-re én is kíváncsi lennék, csak még nem tudom lejátszani(#19950) Gyick neeeeeeeee
(#19952) jonnyjoker01 akkor is tessék normális minőségben nézni
10 éve még én is a 350 megás SD-t néztem, aztán lett nagy tv, házimozi, ég és föld a különbség
Főleg a Helixnél, többek között, ahol a hangkeverés is kiemelkedő
Egyébként nekem is az egyik kedvenc sorozatom, a Sleepy Hollow és a The Originals mellett.
-
-
Gyick
őstag
válasz
Ha megnézed eddig minden rész ebben az évadban úgy ért véget hogy: Azta k..va
-
bobalazs
nagyúr
Helix hozta a szintet, legjobb rész az új évadban.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #19946 üzenetére
Jaj már
680 mega a file, annak a fele a hangsáv, szted mire elég 340-50 mega a 720-as képnek? A web dl a duplája lesz -
törölt tag
válasz
Te jó ég, megnézted azt a minőséget?
-
jonnyjoker01
veterán
Helix S02E07
Kevés sorozat van amely érzelmi nyomot hagy bennem de ennek a résznek a vége nagyon kemény volt.
-
gerii
addikt
Banshee S03E08
Fk yeah, visszajött a színvonal, baromi jó rész volt.
Chayton hangja továbbra is emberfeletti. Job harcára is nehéz volt szavakat találni -
bobalazs
nagyúr
válasz
Ace owner #19935 üzenetére
Igen, szokás szerint nagyot álmodik és mindent egy lapra tesz fel. Drukkolok neki, mert még nem tudom hogy sül el.
Doug szintén egy nagy kérdőjel számomra, 5. résznél még nem tudom elképzelni hogy kerül vissza a politikai életbe miután felépül(t), a mostani lépése egyelőre megkérdőjelezhető, egyáltalán Frank oldalán akar e továbbra is állni vagy nagyot lép? -
Ace owner
addikt
House Of Cards s03e01 Picit SPOILERES
Kicsit erősebb nyitásra számítottam, de végülis nem volt rossz egyáltalán. Kevin Spacey egyszerűen félelmetes.. Még mindig. Brilliáns ahogyan játszik, neki nem hogy tüsszentésért de még pislogásért is járna valami díj. A másik kiemelkedő alakítást Doug hozta, nem is emlékeztem hogy ő is ilyen jó volt. Kiváncsi leszek mi lesz azzal a szállal.
Ja igen, Doug él és virul...legalábbis él.
Hogy ebből a helyzetből hogyan hozza fel magát Frank az egy jó kérdés, de ahogy ismerem biztosan addig kavarja a szálakat amig nem aláz le mindenkit és nem kopoghat a gyűrűjével az elnöki asztalnál '16-ban is.
SPOILER OVERA felirat egészen jó lett, pár apró félrefordítás volt, meg 9000ms-t kellett csúsztatni is, de legalább nem google fordítóval készült. Remélem hamarosan készül a következő részhez is, mert nem bírok várni
Egyébként mások még nem is nézték meg? Nem láttam sok véleményt, vagy várjátok a jobb minőséget?
-
Nordic
Közösségépítő
Constantine...nem bántam meg, egyszerűen beszippantott a 3. résztől. Valahogy a Supnat 4-5. évad hangulatát idézi, izgalmas, pörgős, és vizuálisan is teljesen rendben van. Nem is értem sokan miért húzták le annyira. Sajnálnám ha nem folytatnák. Igaz az évaddal még nem végeztem(10 részt daráltam le másfél nap alatt), de engem megvettek kilóra.
-
|AP|
veterán
válasz
Viszlát #19922 üzenetére
?
Arra gondoltam egyébként, hogy ha először néztem volna a Shieldet és utána a SOA-t, akkor több kikacsintást is észrevettem volna. Így meg utólag esnek le a dolgok.
Pl. amikor a SOA-ban Patterson "bekeményít" és leveszi a parókáját a mosdóban, hogy a Shieldben megismert séróval folytassa. Ilyen és hasonló jelenetek, amiket Shield nélkül nem ért az ember. -
Blaise
veterán
-
Gyick
őstag
HoC-ból most 7 rész jött ki?vagy hogy van ez?
-
mayday00
őstag
Broadchurch S02 Nagyon jó volt a 2.évad. Jobb mint az első. Simán veri a the killinget.
3.évadot berendelték belőle, de valószínűleg erre is 2 évet kell várniDavid Tennant addig is hiányozni fog
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
west wing s03 utolso resz;
kibaszott nagy wtf es miert??? -
gerii
addikt
HoC S03E01, aki nem akar várni: angol felirattal egész érthető, csak 5 perc politika volt benne.
-
bok92
addikt
válasz
Jhonny06 #19905 üzenetére
Pedig pár napja már lett szólva, hogy jön Kevin Spacey!
De így legalább kellemes meglepetés lett.
Egyébként van House of Cards topik is. Nem valami pörgős, de akad ilyen is...
-
Jhonny06
veterán
Totál elfelejtettem, hogy most van a House of Cards, erre szembejön az egész évad, aztakurva..
ezen most tényleg meglepődtem, azt hittem, hogy még csak hónapok múlva lesz. Bazz
-
P00By
nagyúr
Flash-re már megint ennyit kell várni...
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest