Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
peter.tamas #18992 üzenetére
A weeds elso par evada is fergeteges
-
oriic
HÁZIGAZDA
Arrow
3x10
Hm, ezek szerint mégse azt lépték meg mint ami a képregényben volt...
-
xenom0rph
őstag
válasz
peter.tamas #18983 üzenetére
shameless
-
dokee78
félisten
Halt and Catch Fire S01 Imádtam,jöhet a 2. évad.
-
spammer
veterán
válasz
Két pasi meg egy kicsi (Two and a half men), abból is az első 8 évad, Charlie Sheen papával.
-
peter.tamas
csendes tag
válasz
ígyvanferi #18990 üzenetére
Köszönöm, utánuk nézek!
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Agymenőkhöz hasonló, vagyis sitcom. Én a klasszikusokkal kezdeném, mint pl. Friends, Seinfeld, Dharma and Greg, Will and Grace, Californication aztán az újabbak, Two and a Half Men, According to Jim, New Girl, Community, Veep, Modern Family, Happy Endings, Mixology. Félkövérrel, amiket elsősorban ajánlok, de én a többit is szeretem, szerettem általában.
-
HPAA
őstag
válasz
reális körülmények között, hétköznapi embereknél
ez alapján a magyarok közül a Társas Játék -ot ki ne hagyd -
gyuromoj
veterán
válasz
peter.tamas #18987 üzenetére
Ha megmondanád hogy milyen típus, témájú történet érdekel, akkor sokkal könnyebben tudnánk ajánlani sorozatokat.
-
brownus
veterán
válasz
It crowd
-
gyuromoj
veterán
válasz
Silicon Valley
-
peter.tamas
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Soha nem néztem sorozatokat, néha mikor a párom nézte az Éjjel nappal Budapestet, akkor abba belepillantottam, szóval nem vagyok egy sorozat függő.
Nem is nagyon ismerem őket.
Decemberbe viszont egy ismerősöm mondta, hogy talált egy jót, nézzem meg.
Azóta megnéztem az eddig megjelent összes részt és iszonyatosan tetszik, függővé váltam tőle.Ez az Agymenők volt. Valami hasonlót tudnátok ajánlani?
A Trónok Harca első évadának első részét megnéztem, de nem az esetem, nem tetszik.
Valami olyasmi tetszene, ami ma játszódik, reális körülmények között, hétköznapi embereknél.Mit javasoltok, mit nézzek meg?
-
brownus
veterán
J. Michael Straczynki írja a Vörös Mars tévésorozatot
Kivancsi leszek, amugy a babylon5 jo sorozat volt? -
negyven2
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Supernatural
10x10
Hát egynek elment...Ezt is már csak megszokásból nézem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Flash
1x10
Ejj, ez jó rész volt, a tesók újra összejöttek.
-
mayday00
őstag
The Flash 1. évad
Következnek:
1. évad 11. rész, 2015. január 27: "The Sound and the Fury"
1. évad 12. rész, 2015. február 3: "Crazy for You"
1. évad 13. rész, 2015. február 10: "The Nuclear Man"
1. évad 14. rész, 2015. február 17: "TBA"
1. évad 15. rész, 2015. február 24: "TBA"
2 hét SZÜNET!
1. évad 16. rész, 2015. március 17: "Rogue Time"
1. évad 17. rész, 2015. március 24: "TBA"összesen 22 lesz!
-
petata
őstag
válasz
KisTücsök #18967 üzenetére
Én bizakodó vagyok a 2. évaddal kapcsolatban, majd kiugrottam a bőrömből, mikor megtudtam, hogy a Sioux Falls-sztorit fogják megcsinálni.
Szvsz abban óriási potenciál van, ha ügyesek, nagyon fincsi kis folytatást össze tudnak majd hozni, ráadásul maga a helyszín is gyönyörű (ha tényleg ott veszik fel..).
Februárban jön a Better Call Saul és a HoC 3. évada, fincsi lesz.
-
br.rak
őstag
rossz topic, sry
-
br.rak
őstag
Supernatural s10e10 spoiler:
The river ends at the source.Ki mit gondol erről?
-
petata
őstag
Ilyen lett a Fargo magyar változata
Nem túl meggyőző, nem passzolnak a szinkronhangok, az egésznek nincs meg az a "Fargo-feelingje", amiért szerethető az egész sorozat. Én óriási rajongója vagyok, egyszerű, de tökéletes, és azok a Billy Bob Thornton-féle monológok. Szerintem pont ez veszi majd el azt a pluszt a Fargótól, amiért háromszor végignéztem és minden egyes alkalommal ugyanannyira imádtam.
De reméljük a legjobbakat, kíváncsi leszek azért a komplett fordításra, és, hogy a többiek milyen hangokat kaptak.
-
Buster17
addikt
Hali!
Spojler!!!
Mentalista:
Megfogták már red johnt? -
spammer
veterán
válasz
#04441088 #18935 üzenetére
Louie nekem nagyon bejött, nem egy szokásos comedy sorozat, meg egy idő után inkább már inkább dramedy, de nagyon jó.
_(#18948) HPAA: Én mostanában nézem apránként a Twin Peaks 2. évadját, mert még annak idején láttam és alig emlékeztem valamire. No de a lényeg, hogy én is kíváncsi leszek, hogy hogyan ültetik át az egészet a mai TV-s világba, mert már tényleg nagyon más, mint annak idején. Viszont a sorozatnak mocskosul erős atmoszférája van, mai szemmel is teljesen jó, na és persze fantasztikus a zenéje (Badalamenti!). Én remélem, hogy sikerült visszahozni a hangulatot és a stílust az új sorozatba is.
-
HPAA
őstag
Twin Peaks /meg úgy általában Lynch/ számomra a minden
annak ellenére hogy ő rendezi mind a 9 tervezett részt,azért vannak bennem kétségek
nagyon nagyok az elvárások,és teljesen más séma szerint készítenek ma sorozatot ,mint anno
ettől tartok kicsit , de remélem alaptalanul -
HPAA
őstag
X-files "újrás" hírt olvastátok? ,én most csodálkoztam rá
szerintem "mulderizmusok" nélkül ,meg egyáltalán,más szereplőkkel,felesleges ,mert köze nem lenne hozzá -
HPAA
őstag
Gomorra -véleményeket adna aki látta? ,érdemes belekezdeni ?
-
törölt tag
Hali.
Vígjáték sorozatokból nálatok melyikek a nyerők? Miket ajánlanátok? Lehetőleg újakat.
Brooklyn 99, Két pasi meg egy kicsi, Agymenők, Így jártam anyátokkal megnézve..kellene valami új.
Brooklyn 99 hez hasonló poénokkal van esetleg valami? -
xenom0rph
őstag
A helix első évadát kaszáltam mert gagyi volt. Erről a 2. Évadról viszont sok jót olvasok, bele lehet kezdeni anélkül hogy vegigneztem volna az első évadot?
-
negyven2
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
#54715584 #18917 üzenetére
SPOILER
Gondolom az Ilaria-t irányító 500 halhatatlanból akik túlélték a most Juliat sújtó betegséget nagyon hosszú életűek, vagy tényleg örökké élnek. Engem mocskosul megleptek az flashforwarddal, szerintem ez már akkora időugrás, nem hiszem hogy összeér majd a két szál. Szerintem valami olyasmit kapunk, mint a Lost esetében a Dharma idősíkja, meg a túlélók idősíkja. Ami érdekel engem is, hogy Peter hogy került oda, a kis csajjal mi van, mert ugye ő is halhatatlan lett. Meg mi a fenét csináltak a csuklyások a pincében.Váá, imádom ezt a sorozatot.
SPOILER
12 majomból két rész van már kint, ingyen felrakta netre a csatorna őket.
(#18914) tPedro_
Az időutazáson kívül semmi köze nem lesz a filmhez.
-
törölt tag
No akkor örülök, hogy a Helix nektek is tetszett
SPOILER
Igen, Julia 30 évvel később "van", gondolom majd összeérnek szépen a szálak. Engem igazából az érdekelne, hogy a pasi, aki elfogta őt, az Alan fia-e? És hogy tényleg meghalt vagy csak elhúzták a mézes madzagot az orrunk előtt. + Peter hogyan került oda, furának tűnt.
SPOILER VÉGE12 Monkeys-ból hogy-hogy ilyen hamar van 2. rész?
-
törölt tag
Bates Motel s02-t végignézte valaki?
-
tPedro_
őstag
válasz
#54715584 #18900 üzenetére
Siman nezem, nekem is bejott a kezdes. Mikor felcsendult a dallam, mar fulig ert a szam.
(#18913) orichalcos: En megneztem az elso ket reszt, nem rossz, de meg nem indult be igazan szerintem. Aztan persze az sem artana, ha emlekeznek a filmre, olyan reg lattam, hogy fogalmam sincs mirol szolt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Helix 2x01
Hohoóóó mekkora kezdés. Flashforward/flashback...Ezaz, jöhet a folytatás.
Közben lett magyar sub a 12 majom pilothoz, állítólag nem kezdődik valami jól. Valaki megnézte már?
(#18910) FireKeeper
Hiányzik a Chuck:
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #18906 üzenetére
Jól van, legközelebb is beírom valamelyik sorira, hogy aki nézi, tegye fel a kezét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest