Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Hannibal 2x12
Úgy gondoltam hogy egybe ledarálom az utolsó két részt, de megint rákellet jönnöm, hogy ebből a sorozatból egy napra egy rész bőven elég, főleg az után a látvány után, ami fogadott mikor Mason megetette a kutyákat
Holnap folyt.köv. -
bok92
addikt
Hannibal – Mire számíthatunk majd a 3. szezonban?
Jujj, kezdődjön máááár!!!
-
spammer
veterán
Orange Is the New Black 1. évad
Egy igazi dramedy. Jó karakterek, jó szövegek, nagyon eltalál börtön környezetben. Van valami egyedi hangulata az egésznek, szinte már ott érzi magát az ember a szereplőkkel, de mégsem nyomasztó vagy lehangoló, tényleg nagyon jól egyensúlyoz a drámai és komikus jelenetek között. Taylor Schilling meg olyan fejeket tud vágni, hogy az elképesztő.
Remélem, hogy Jenji Kohanék addig viszik a sorozatot, amíg tényleg van benne potenciál, és nem csinálnak belőle olyan szutykot, mint a Weedsből. Mindenesetre nagyon jó első évadot pakoltak össze, és hamarosan jön a második is.
Netflix, I'm lovin' it!
-
törölt tag
Király volt ez a Fargo. 1x6.
bigdady: Trónok harcát darálod? milyen?
-
aizen92
addikt
válasz
bAtt001 #13392 üzenetére
neeee.
Két karakter kapcsolata annyira bizarr és megfoghatatlan, ennek ellenére, ezt olyan jól adja át a két színész!
Nagyon jól castolták őket. Tökéletes páros véleményem szerint. Főleg a végső jelenetnél, mielőtt tudjukki csinál valamit tudjukkivel. Aztarohadt milyen érzelmek voltak ott.... kiváló színészi játék szerintem.(#13391) Pali1119: pontosan! És ezért megy a sorozat szerintem! Mert nem a nézettség dominál, hanem ahogy már hatszor leírtuk, "végig az alkotók diktálnak". Bárcsak így lenne ez mindig!
-
bAtt001
addikt
-
Pali1119
tag
-
tDr1v3r
veterán
Hannibal 2x04
Na, ez jó volt.
-
törölt tag
Nekem az jon be nagyon, hogy elore megtervezett profi munkanak tunik az egesz sorozat az 1. evad vegetol.
Utalom az atlagos sorozatokat ahol csak evadokrol evadokra terveznek es total logikatlannak tunik minden.
Inkabb legyen egy sorozat par evad de az elore megtervezett jo legyen. Nem kell ide 5-10 evad mert a Supnat, Lost es meg sok sorozat is ezen verzik el -
|AP|
veterán
válasz
#57919488 #13386 üzenetére
Spoiler lehet benne!!
Nálam még viszonylag friss a Breaking Bad élmény, pár hónapja fejeztem be. Azóta magasan van a léc.
A Hannibal finálé nem verte le, inkább azt mondanám, hogy megkerülte
Más eszközökkel operál. A hangok, a zenék, a képek gyönyörűek, az pedig dicséretes, hogy nem volt kompromisszum a lezárásban, sőt a legvégére jutott még egy WTF jelenet is.
Közös vonás a Breaking Bad-del ez a határozott készítői szándék, ami nem hagy beleszólást a drámába, szóval jó lesz ez, remélem a 3. évad folytatja a felfelé tartó ívet!esetleges spoiler vége...
-
spammer
veterán
válasz
cattus #13383 üzenetére
Szerintem nyugodtan írhatod ide a spoileres hsz-t, ha előtte ki van írva a SPOILER. Másik topik linkelése csak megbonyolítja a beszélgetést (választ), és a későbbi visszakeresést topikon belül.
Számomra felfoghatatlan, miért nincs még mindig rendes spoiler tag a fórumban, pedig kb. pár perc lenne leprogramozni egy hozzáértőnek, de mindegy, nem ide tartozik.
-
cattus
addikt
Stargate Universe
Még kb. 14-15 lehettem, amikor először találkoztam a Stargate SG-1-nal, és azonnal beszippantott. Akkoriban még hetente 1 rész ment a TV-ben, így aztán heti rendszerességű volt a sorozat nézése.
Azóta viszont eltelt 2 év, de a Universe-nek nem nagyon álltam neki, az elején azért, mert csak felirattal volt - akkor még csak szinkronosan szerettem filmet / sorozatot nézni - később pedig feledésbe merült. Viszont egy 3 hónapja egyik barátom elkezdte nézni, és gondoltam akkor már én is pótolom. És azt kell mondjam, nagyon is megérte.Innentől pedig SPOILER-es írásom következik:
-
bok92
addikt
válasz
aizen92 #13380 üzenetére
Spoiler
Nekem 2 pillanat volt, amikor kész voltam. Az egyik amikor A.-t Will szeme láttára vérleadásra küldi a tudjukki. A másik meg a végén a szöszke. Uhh, az a kis céda .Meg ami nagyon érdekes volt, az a zene, azzal az óraketyegéssel kombinálva. Még szerencse, hogy lesz legalább még egy évad, mert üde színfolt a jelenlegi felhozatalban.
Sp végeNa de a lényeg, hogy a kutyáknak nem lett semmi bajuk.
-
-
bok92
addikt
Hannibal 2x13
WTF,WTF WUT!!?? Ez brutális volt. A végén meg csak pislogtam.
Kb a felétől köpni, nyelni nem tudtam. Áhh de a vége... nee
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bambano #13368 üzenetére
Smallville-t élőben néztem, Chuck már megvolt, most asszonnyal darálom esténként. 24-et ugye most nézem, a két utóbbit nem ismerem.
#13369) tDr1v3r
ELőbbiek nem érdekelne, Trónok harca: sok jót olvasok róla, de nem tudom hogy be merjem-e vállalni. Leirások alapján nem egy akciósorozat, inkább tűnik nekem drámának meg beszélgetős sorozatnak fantasy köntösben.
(hm, a régi Legend of Seeker-t is le kellene tolnom.)
-
bAtt001
addikt
válasz
aizen92 #13374 üzenetére
újra nem nézném mert úgy már nincs akkora meglepetés mint első alkalommal de tényleg képi világban nagyon egyedi. stílusban pont tegnap láttam egy filmet Enemy-t na az is tele van ilyen szimbólumokkal és nagyon feszült végig a hangulat, bár embereket nem esznek benne meg nem is erőszakos de ajánlom a hannibal fanoknak
-
aizen92
addikt
válasz
bAtt001 #13372 üzenetére
Szerintem a legjobban megkomponált jelenet,amikor Willnek mesél Alana és fekszik az ágyban, majd elönti a fekete víz. Többször is újranéztem. A kezét ahogy tartja, a haja stb, annyira szépen összerakott jelenet volt + az összes többi, de ez talán az egyetlen nem spoileres rész.
A zenék/hangok megint nagyon ott voltak. Nagyon jól fokozták a hangulatot, úgy vert a szívem jelenetről jelenetre.... imádom ezt a sorozatot. 2 évadot egybe végre újranézem, ahogy vége a vizsgaidőszaknak. -
bok92
addikt
Hannibal 2x13 magyar felirat [link]
A minősége kérdéses, de ki nem sz@rja le. Van és kész.tarajos: Aham. Jól van. Most már tanulhatsz a vizsgára.
-
tonyrulez
őstag
Egek, Hannibal spoilerek mindenütt, én meg csak este tudom megnézni
-
törölt tag
Fargo 1x6 magyar felirat elkészült, a következő verziókhoz passzol:
HDTV-LOL, HDTV-AFG, HDTV-FUM, 720p-DIMENSION:
Jó szórakozást Ziresub nevében is!
-
aizen92
addikt
válasz
bAtt001 #13358 üzenetére
Spoiler- tényleg ne nézz bele!! Én szóltam
Alana még túl élheti! De az tuti hogy Jack és Abigeilnek kampec.A végén meg a francia. Kis kurva. Végig vele volt. Erre nem gondoltam volna.....Abigail sejtettem, miután Jack gyakornoka előkerült, de ezt.....
Spoiler végeZseniális rész volt. Ilyen az amikor szabad kezet adnak az alkotóknak.
Akik most nézik, ajánlom, hogy a felhős credit után ne lőjék ki! Van ott még meglepi... -
bAtt001
addikt
válasz
Csoffadalom #13355 üzenetére
majd én leírom SPOILERREL
végre léptek olyat murikában amit nem szoktak sokszor, filmben kb soha, a rossz győzött, ezt hiányolom már mióta és itt megcsinálták, minden tiszteletem a készítőké
valaki tuti életben fog maradni, szerintem will lesz az de a többieknek kapanyél ott helyszínen
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na srácok, kellene valami akció vagy scifi, vagy kaland vagy egyszerre mindkettő nyári darára. A most nézett sorozataim véget értek, vagy érnek( Continuum, Agents of SHIELD, Helix, Supernatural)
Befejezem Eurékát az fix, van még 4-5 részem a sorozatból, talán bepróbálom a Warehouse 13-at, de más ötletem most nincs. Strike Back talán még, aztán meglátjuk.
-
Csoffadalom
tag
Hannibal finálé.
Hát izé..... hogy írjam le spoiler nélkül a véleményem? Talán ez jó lesz: Elmennek a pitsába! Erre nem számítottam.
-
bok92
addikt
válasz
callmeakos #13353 üzenetére
23-24 a finálé...
-
callmeakos
veterán
Modern Family 5x21-22
Ezeket meg le tudtam szedni, és nagyon jó kis finálé volt ez is.
Kicsit AOS szindrómás volt ez is, hogy az évad fele kuka, a vége pedig jó volt. -
bAtt001
addikt
Hannibal elég jó látványt produkált megint, kár h kis monitoron néztem meg
éés vége, első évad rossz volt kb csak a felvezetésnek kellett második évadhoz, de jó volt a vége
-
callmeakos
veterán
Hát de tényleg......
-
bok92
addikt
Hannibal Spoiler
Remélem a magon lesz valami magyar felirat. Ha gagyi, ha nem, akkor is megnézem azzal...Spvége...
-
aizen92
addikt
*SPOILER*
Noxwill! Ne nézd meg!!!Szétspoilerezzük a topicot!
Btw. Én még az angol feliratra várok. Báááh
*SPOILER* -
callmeakos
veterán
Jellemző hogy arra a hétvégére megy el otthon a net, amikor valamelyik általam követett sorozat fináléja van. Légyszíves srácok csínján a Hannibal spoilerekkel, remélhetőleg Hétfőn be tudom én is pótolni.
-
törölt tag
válasz
bAtt001 #13343 üzenetére
En mindig szoktam enni valamit sorozat nezesek kozben mert tobbnyire csak akkor van valami szabadidom. Akkor legalabb mar idot sporolok vele ha a 2 egyszerre tortenik
Amugy ki tudja. Lehet mar az emberiseg nagy resze evett emberi hust csak eppen olyan daralt-felvagottban volt ledaralva, hogy nincs bevizsgalas ami megmondana, hogy tenyleg mi volt benne... jo etvagyat mindenkinek!
-
negyven2
veterán
-
gyuromoj
veterán
Supernatural S09E23
Hát az utolsó jelenetre számítottam, de így is ütött azért. Nagyon kíváncsi vagyok merre akarják vinni a történetet ezek után.
-
törölt tag
válasz
#54715584 #13318 üzenetére
Itt megint csak az gond szerintem mint Stargate eseteben. Nem akkor nezted amikor kellett volna.
Ezt a sorozatot reszrol reszre jo nezni es akkor nincs az a keresgeles, hogy megis mitol jo ez annyira.
A neten mar sok dolog el van spoilerezve amik aprosagok de reszenkent megis erdekes volt az a kis meglepetes morzsa
En ugy ultem le a sorozat ele, hogy mi a retek lesz ez? Erre sokkal jobb lett mint vartam -
negyven2
veterán
-
gyuromoj
veterán
Hannibal S02E12
Fúhhh, hát ez elég betegre sikeredett...
Jöhet az első rész eleji jelenet folytatása. -
Rx
aktív tag
Hannibal s02e06-07
Fordulatokkal teli az biztos és még ki tudja mi lesz itt...nem lehet könnyű ilyen körülmények között nyomozni.
SPOILERES lehet!
Kemény az eddig kialakult sztori, ahogy el lett tervezve Jack halottnak hitt kollégája megtalálása és az ezt következő események. A másik, hogy Will előröl akarja kezdeni a terápiát, gondolom ennek is jelentősége van.
VÉGE! -
KisTücsök
addikt
válasz
Arolotifar #13322 üzenetére
Elhiszem. Tervezem is, de csak az után, miután vége lett az egésznek. Sajnos (vagy nem), szívesebben látom előbb a TV-ben, mint előre olvassak. Mindennel így vagyok egyébként, nem vagyok nagy olvasós.
Azért azokra a különbségekre kíváncsi leszek majd.
Nem ide tartozik, de nagyon kíváncsi lettem volna egy olyan LoTR-ra, amiben Tolkien is részt vesz, mint itt Martin.
-
spammer
veterán
válasz
#54715584 #13328 üzenetére
Első 2 évadot megnéztem anno, ugyanezt mondtam: HBO, szép, jó, de nem fogott meg annyira. 3. évadot meg sem néztem tavaly, csak most a 4. évad előtt daráltam le. Azzal nyert meg magának.
4. évad pedig a legerősebb eddig, és gondolom ez csak egyre jobb lesz majd, ahogy halad a történet.
Több, mint 1000 oldalas könyvekből készül, idő kell neki, lassan halad a történet, sok szálon fut, sok karakterrel, nem kis meló ezt 10 részes évadokra adaptálni. De jobban fog tetszeni, ha már túl leszel 1-2 évadon és jobban ismered a karaktereket.
Nem tudom, hogy milyen tempóban nézed, de nem biztos, hogy érdemes sok részt egy nap bedarálni belőle, nem árt, ha kicsit leülepszik a történet. 3 hét van a 4. évad fináléjáig, ha esetleg az a célod.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Arolotifar #13324 üzenetére
Rendben, Nem volt egyértelmű, hogy tudod vagy sem.
Szinkron témához általánosságban: egyetértek, hogy csak eredeti nyelven érdemes nézni.
-
-
spammer
veterán
válasz
#54715584 #13320 üzenetére
Nem lesz unalmas, mert a sorozat csak egyre jobb, és itt Martin papa és az írók is tökösek.
De alapvetően ez erről szól: hatalmi játszma, kb. mintha sakkoznának a történetben, csak nem 2 fél van, hanem jóval több.
Ez nem LoTR, ne számíts hatalmas harcokra, viszont érdekes karakterekre és nagyon jól megírt szövegekre igen.
Amit írtam, azt kizárólag az eddigi sorozat alapján írtam, könyveket én sem olvastam, nem is akarok előre tudni semmit.
szerk: szinkron pedig... Tyriont pl. szinkronnal? No way.
(#13322) Arolotifar: de legalább a könyveseknek is vannak meglepetések.
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Arolotifar #13322 üzenetére
Martin tudtával és beleegyezésével történnek a módosítások a könyvekhez képest.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
#54715584 #13318 üzenetére
Most azt hiszem, két hét szünet. Az alatt beérheted.
_____Ha már GoT. Anno szinkronnal kezdtem, aztán nem volt türelmem várni és váltottam. Nemrég kíváncsiságból belenéztem az évadokba... botrányos.. Akiknél azt mondom, hogy elmegy, az Cersei, Jaime, Catelyn esetleg a Havas uraság, meg még egy-kettő. Aryanak, Tywinnak, Daenerysnek, Joffreynak, stb meg konkrétan ritka gagyi lett. Köze nincs a karakterekhez. Tywinon akadtam ki a legjobban, mondjuk neki elég karakteres hangja van, de akkor sem hiszem, hogy nem találhattak volna jobbat.
Nem mintha annyira érintene.
De azért na...
-
törölt tag
Winter is coming
Lenyomtam eddig 3 részt. Engem nem kapott el az a nagy hype, ami ezt a sorit övezi, de kétségkívül nagyon jól sikerült. Szerencsére csak 10 részesek az évadok, így hamar a végére jutok majd.
Tetszik, hirtelen nem is tudom melyik másik sorihoz tudnám hasonlítani, ami ilyen jól volt összerakva. -
mayday00
őstag
Intelligence kaszálták, vagy kapott 2,évadot?
Most olvasom, hogy kasza
Hostages szintén
Nagyon helyes
-
kisgyerek85
senior tag
Belekezdtem a Sírhat művekbe. Hát elég fura Michael C. Hallt ebbe látni a Dexter után
-
törölt tag
Amúgy az In The Flesh a nagysikerű 3 részes első évad után kezdte a másodikat, most látom csak. Azt hittem, már kaszálták.
-
törölt tag
Orphan Black s02e05:
király rész volt, de:SPOILER
igazán lelőhette volna a proklónt. -
dokee78
félisten
-
spammer
veterán
Fargo 1x06
Az eddigi legjobb rész. Asszem megvan a TD-s vágatlan jelenet után az idei év más(od)ik legjobban megkomponált jelenete.
-
KisTücsök
addikt
Fargo s01 e05
Ez eléggé töltelék lett. Olyan semmilyen.
Remélem a következő ütni fog.
GoT s04 e07
SPOILER
Azért kezdek aggódni.Mi lesz, ha már nem lesz kit kinyírni? Fontosabb karaktert. Ebben az évadban már minden második részben megölnek valakit. Tetszik amúgy. Csak sajnos már kezdem kitalálni a dolgokat. Eléggé kiszámítható volt, hogy Oberyn lesz Tyrion bajnoka. De jó lesz az a harc.SPOILER VÉGE
Ez is ütött, ahogy az előtte lévő is. És ettől csak jobb lesz a maradék három, az biztos.
Eddig talán a legjobb évad, ahogy előttem is írták. Az utolsó három rész nagyon jó lesz, az biztos.
-
.LnB
titán
Ballers!!!
Imádom az NFL-t és eddig nem is hallottam erről.
Szégyenlem magam! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #13303 üzenetére
Nem, szerintem is. Viszont SyFy sorozatokra kiváncsi vagyok, mégha tuti hogy kaszálják is őket.
-
törölt tag
Eheti fargo felirat a hétvégére várható.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest