-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
válasz Csoffadalom #9063 üzenetére
Hannibal áprilisban folytatódik
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bok92
addikt
válasz Csoffadalom #9063 üzenetére
A Banshee jön januárban...
-
aizen92
addikt
válasz Csoffadalom #13123 üzenetére
Teljesen jogos!!!
Nagyon beteg dolgokat találnak ki a készítők! de azt olyan gyönyörűen tálalják a nézőnek, hogy meg van a maga szépsége. uhhh lehet hogy valami baj van velem. no mind1
A mostani meg nem volt művészi annyira. Azért lehet durva egy kicsit!
*SPOILER*
Élve etetni a kutyákat az arcodból, majd a nózidat lenyelni. uh ez már igazi Hannibalos volt!!!...De amúgy igazad van! Sok ismerősömnek tetszett volna maga a sorozat, de nem bírják gyomorral. És itt is vannak olyanok valószínű, akik az ilyenek miatt nem nézték tovább.
MÁS:
A szereplőgárda annyira jól össze van válogatva! . egyszerűen nem lehet belekötni egyikbe se. Verger család.... pfff. Mason nagyon beteg, olyan jól játssza. Annyira átjön a karaktere. Nagyon eltalálták az összeset!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Rx
aktív tag
válasz Csoffadalom #13110 üzenetére
Lehet ezt nem kellett volna elolvasnom, mert spoileres hsz....
(csak azért, mert a tv közvetítéssel együtt haladok a részekkel)keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
tPedro_
őstag
válasz Csoffadalom #13126 üzenetére
Pedig ugy terveztem, hogy az utolso ket reszt egyszerre nezem meg, de a parbeszedetek utan nem birtam ki. Tenyleg kemeny volt.
-
Rx
aktív tag
válasz Csoffadalom #13194 üzenetére
Jogos.
Csak nem láttam még a 6. részt, ma jutok el oda, hogy megnézzem.Remélem a végén van az ominózus jelenet.
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
bAtt001
addikt
válasz Csoffadalom #13355 üzenetére
majd én leírom SPOILERREL
végre léptek olyat murikában amit nem szoktak sokszor, filmben kb soha, a rossz győzött, ezt hiányolom már mióta és itt megcsinálták, minden tiszteletem a készítőké valaki tuti életben fog maradni, szerintem will lesz az de a többieknek kapanyél ott helyszínen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest